cb3d - 3D Coolbasicilla

Etsitkö tiimiä tai etsiikö tiimisi jäseniä?
Post Reply
Untitled.bmp
Member
Posts: 52
Joined: Sat May 12, 2012 7:11 pm
Location: C:/WINDOWS/system32

cb3d - 3D Coolbasicilla

Post by Untitled.bmp »

Projektit-alueelta kopioitu viesti:
Ennen cbE:tä olen kauan miettinyt tälläista, mutta homman on laittanut paskaksi cb:n tehon puute, mutta cbE muutti kaiken. Avasin editorin ja aloin kehitellä piirtokomentoihin ja matematiikkaan keskittyvää 3D-moottoria Koodaajahan jo teki tällaisen, mutta silloinpa ei ollut käytössä nykyajan huippuaseita, kuten cbE ;) 3D-moottori siis mahdollistaa melko alkeelliset 3D-pelit. Tähän asti suunnittelemani 3D-moottorilla ei saada edes perus FPS-peliä(Liiku ja tapa), mutta, jos tämä edistyy, niin voin/voimme ainaki YRITTÄÄ tehdä sellaisen 3D-moottorin joka mahdollistaa moisen. Tällä saa ihan hyvin, vaikka autopelin tehtyä, jos tämä valmistuu.

Tarkoitus oli laitta screenshottia, mutta muutaman ratkaisevan virheen(Funktiot leikattu, sitten katosivat, kun vahingossa copypastesin muutamia koordinaatteja..) Auttavia käsiä olisi mukava saada,tarvitaan matematiikan taitajaa(geometrian, edes sen perusasiat olisi mukava hallita) ja koodinaputtelijoitakin saa tulla auttamaan. Viestitys tavat ovat mese,IRC,YV(ei mielellään, koska voi tulla isokin lössi) ja Skype.

Jos saamme 3D-moottorin valmiiksi tai edes jonkinlaiseen toiminta kuntoon, voisimme tehdä jonkinlaisen pelin. ;)

Niin ja kiitos TOSI PALJON Nille, jotka mahdollistivat tämän projektin aloituksen, eli cbE:n kanssa verta itkien painineet urheat koodisoturimme :D


Eli tällainen on suunnittelussa. Tarvitaan lähes ainoastaan matematiikan jauhajia(trigonometria ja geometria osattava suht.koht hyvin). Suunniteltu moottoriin siis voi rakentaa 3D-maailma, jossa sitten voi liikkua(vaikka sitten vaikka sitten vain kahteen suuntaan: Eteen ja taakse :lol: Eli MSN ja IRC ja Skype ja ei-niin-mieluisesti YV. Tällä hetkellä keskitytään eniten geometristen kappaleiden piirtofunktioihin ja niiden esikatselu 3D-viewerillä.
Intel core i7 3960X 3,9ghz 15mb
Sapphire Radeon HD7970
160gb ssd
2tb hdd
8gb Ram
Windows 7 Ultimate 64-bit & Linux Ubuntu 12.04LTS
Post Reply