Page 1 of 1

miten tehää peli

Posted: Mon May 26, 2008 7:39 pm
by koodi masteri 98
niin miten jos autate saatte kuniaa (oli: hymiöspam) VASTATKAA NYT HETI!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: miten tehää peli

Posted: Mon May 26, 2008 8:00 pm
by Commodore 92
Herra on hyvä ja alkaa lukemaan manuaalia ja kirjottelemaan koodia. Paineleppa F8 Coolbasicissa niin tulee useita esimerkkejä jotka kannattaa kaikki kokeilla ja tutkia läpi järjestyksessä. Siitä se lähtee.

Re: miten tehää peli

Posted: Mon May 26, 2008 8:01 pm
by mikeful
Lataa CoolBasic, lue manuaalia, käy editorin oppitunnin läpi, keksi pari helppoa peli-ideaa ja toteuta ne. Sitten voit miettiä miten voisit jatkokehittää taitojasi ja suunniutella vähän monimutkaisempia pelejä.

Re: miten tehää peli

Posted: Tue May 27, 2008 1:03 pm
by koodi masteri 98 paras
mäkirjotin siihen juttuuun sellase jutun et tee hyvä peli. mut se ei ytehny vaik laitoin siihen kranui ja konsui ja kaikkee :(

Re: miten tehää peli

Posted: Tue May 27, 2008 4:16 pm
by Sami The Great
Ja taas... Täällä pyöri vähän aikaa sitten sen niminen tyyppi kuin masteri. Hän taisi olla sellainen tylsä tyyppi joka halusi ärsyttää muita :roll: Jotenkin sinunkin nimi kaukaisesti muistuttaa häntä. Jos olet sama henkilö niin toivoisin hartaasti, että menisit jo ja tappaisit itsesi ;) Jos siellä koneen takana nyt on tämä kyseinen henkilö, niin mene peilisi eteen ja mieti kuinka tyhmä ja lapsellinen olet (jos sulla on edes peiliä).

Jos et ole sama henkilö, niin älä välitä ylemmästä tekstistä. Lue manuaali ja yritä ajatella jotain.

Re: miten tehää peli

Posted: Tue May 27, 2008 4:47 pm
by temu92
Oikeesti, et kai vaan kuvittele et pelit syntyy siten et vaan kirjotat pelin juonen ja ominaisuudet siihen selvällä suomenkielellä ja sitten luulet että kääntämällä siitä syntyy uusi mestariteos. Jos näin ajattelet niin ei tule olemaan sulla uraa ohjelmoijana.

Re: miten tehää peli

Posted: Wed May 28, 2008 6:57 pm
by Dibalo
Attention:

Lukkoa.

Ja masterille luvassa sanktioita, jos tälläinen peli jatkuu enää yhtään.