Page 1 of 1

Coolbasic + Windows 8 + fullscreen = lagitus

Posted: Thu Jan 03, 2013 5:25 pm
by skinkken
Saatiin uusi kone ja nyt kaikki cb-pelit joita kokeilen kokoruudulla fps putoaa noin viiteentoista. CBn manuaalissa sanotaan että "Lisäksi CoolBasic nojaa DirectX 7.0-teknologiaan, minkä ansiosta pelit pyörivät todella nopeasti." ( :D ) . Windowsin sivuilla taas sanotaan että directX 7 ei tueta. Onko mitään mahdollisuutta saada pelejä toimimaan kokoruudulla? Ikkunassa pelit eivät lagi. Toisellakin Win8 koneella lagii myös.

Re: Coolbasic + Windows 8 + fullscreen = lagitus

Posted: Thu Jan 03, 2013 5:45 pm
by Latexi95
skinkken wrote:Saatiin uusi kone ja nyt kaikki cb-pelit joita kokeilen kokoruudulla fps putoaa noin viiteentoista. CBn manuaalissa sanotaan että "Lisäksi CoolBasic nojaa DirectX 7.0-teknologiaan, minkä ansiosta pelit pyörivät todella nopeasti." ( :D ) . Windowsin sivuilla taas sanotaan että directX 7 ei tueta. Onko mitään mahdollisuutta saada pelejä toimimaan kokoruudulla? Ikkunassa pelit eivät lagi. Toisellakin Win8 koneella lagii myös.
cbE:llä pitäisi toimia paremmin. cbE:n lataukset löytyvät githubista. Ota sieltä uusin versio. Paketista testable/release kansiosta löytyy cbEnchanted.exe joka toimii ihan pudottamalla CB:llä tehty exe sen päälle. Kopioi se kansioon jossa on kokeiltava peli ja tiputa pelin exe sen päälle. Aivan kaikki pelit eivät välttämättä toimi oikein, mutta kannattaa varmaan ainakin kokeilla.