Coolbasic + Windows 8 + fullscreen = lagitus

CoolBasiciin yleisesti liittyvä keskustelu.
Post Reply
User avatar
skinkken
Advanced Member
Posts: 453
Joined: Sat Sep 01, 2007 4:00 pm
Location: Helsinki

Coolbasic + Windows 8 + fullscreen = lagitus

Post by skinkken » Thu Jan 03, 2013 5:25 pm

Saatiin uusi kone ja nyt kaikki cb-pelit joita kokeilen kokoruudulla fps putoaa noin viiteentoista. CBn manuaalissa sanotaan että "Lisäksi CoolBasic nojaa DirectX 7.0-teknologiaan, minkä ansiosta pelit pyörivät todella nopeasti." ( :D ) . Windowsin sivuilla taas sanotaan että directX 7 ei tueta. Onko mitään mahdollisuutta saada pelejä toimimaan kokoruudulla? Ikkunassa pelit eivät lagi. Toisellakin Win8 koneella lagii myös.
Valmiit pelit: House of Horrors , Battle Zone , Über Ball , Itdoti , Space Chaos , Bloxxplosives
Projekti jota teen ehkä joskus vielä: viewtopic.php?f=11&t=2636 <-- Tämä rivi päivitetty 14.1.2013

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1165
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Coolbasic + Windows 8 + fullscreen = lagitus

Post by Latexi95 » Thu Jan 03, 2013 5:45 pm

skinkken wrote:Saatiin uusi kone ja nyt kaikki cb-pelit joita kokeilen kokoruudulla fps putoaa noin viiteentoista. CBn manuaalissa sanotaan että "Lisäksi CoolBasic nojaa DirectX 7.0-teknologiaan, minkä ansiosta pelit pyörivät todella nopeasti." ( :D ) . Windowsin sivuilla taas sanotaan että directX 7 ei tueta. Onko mitään mahdollisuutta saada pelejä toimimaan kokoruudulla? Ikkunassa pelit eivät lagi. Toisellakin Win8 koneella lagii myös.
cbE:llä pitäisi toimia paremmin. cbE:n lataukset löytyvät githubista. Ota sieltä uusin versio. Paketista testable/release kansiosta löytyy cbEnchanted.exe joka toimii ihan pudottamalla CB:llä tehty exe sen päälle. Kopioi se kansioon jossa on kokeiltava peli ja tiputa pelin exe sen päälle. Aivan kaikki pelit eivät välttämättä toimi oikein, mutta kannattaa varmaan ainakin kokeilla.

Post Reply