Page 1 of 1

---

Posted: Sun Jan 01, 2012 1:54 pm
by seancarrion
---

Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Sun Jan 01, 2012 3:11 pm
by Wingman
Jaa-a, foorumilla ei ole mitään ihmeempää tapahtunut, mutta CBtä toki käytetään, sillä itsekin olen mukana muutamassa peliprojektissa jotka toteutetaan CBllä. Yksi näistä on aloistettu n. 2 viikkoa sitten, toinen n. 2pv sitten, eli eivät ole edes mitään 'ikuisuusprojekteja' (vielä).

Myöskin, foorumeilla ei minun täällä ollessani ole kovin aktiivista ollut lähes koskaan, joskus on muutamia projekteja joita joku alkaa kehittää, tai kilpailuja jotka saavat huomiota. Mutta nytkin, lähes joka päivä tulee viestejä esim. Offtopic-topiikkiin ja muihin Yleisen alueen topiikkeihin, sekä Ongelmat -alueelle. Ei se CB ole mihinkään häviämässä, päin vastoin, CB v3 tulee (toivottavasti) lisäämään julkisuutta oikein kunnolla, kun CBstä tulee paljon 'parempi' ohjelmointikieli.

Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Sun Jan 01, 2012 3:19 pm
by TheDuck
Sitäpaitsi, miksi mainostaa tätä wanhaa ja pian korvattavaa CB:tä, joka on jäänyt selvästi jälkeen kehityksestä? Eri asia on sitten, kun CBC julkaistaan ja CoolBasic on jälleen varteenotettava vaihtoehto ehkä johonkin vähän totisempaankin projektiin.

Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Sun Jan 01, 2012 5:04 pm
by Timblex
seancarrion wrote: Foorumissa tapahtuu jotain kerran puolessa vuodessa.
Ei tämä foorumi ainakaan minun mielestäni mikään hiljainen ole. Uusia projekteja tulee n. 40 vuodessa (vuoden cb-projekti kisassa niitä on 52) joka on minunmielestäni tarpeeksi, lisäksi täällä järjestetään aika usein kisoja kun on introkisat, viikkokisat, vuoden cb-projekti jne.
EDIT:

Liityit sitäpaitsi tänä aamuna joten mistä voit päätellä että foorumi on sen hiljaisempi kuin ennenkään


Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Sun Jan 01, 2012 5:26 pm
by Awaclus
timpe99 wrote:
EDIT:

Liityit sitäpaitsi tänä aamuna joten mistä voit päätellä että foorumi on sen hiljaisempi kuin ennenkään

Foorumia voi lukea olematta rekisteröitynyt.

---

Posted: Sun Jan 01, 2012 9:51 pm
by seancarrion
---

Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Sun Jan 01, 2012 10:23 pm
by axu
seancarrion wrote:Ompa täällä paljon väkeä.
Ihan kivan kokoinen foorumihan tämä on, en tosin sanoisi "paljon väkeä". Mutta riittävästi, eli jos kysyt apua johonkin ongelmaan, niin apua todennäköisesti saat parin päivän sisällä. Projekteihin ja muihin tuotoksiin on tosin hankalampi saada palautteenantajia...

Itse en lähtisi vielä mainostamaan CB:tä missään koska se on kieltämättä vanhanaikainen ja tehoton. Kaverinikin joskus kyselee, että joko ne julkaisi sen paremman version, kun luvattu on 2009/2010/2011. Uskon silti, että tänä vuonna onnistaa :P

---

Posted: Sun Jan 01, 2012 10:40 pm
by seancarrion
---

Re: TÄRKEÄÄ!

Posted: Wed Jan 04, 2012 10:48 pm
by temu92
Kyllähän CBC:stäkin tulee alffaa ja betaa mutta se on eri asia kuka niitä pääsee testailemaan. Tietääkseni jonkinmoista closed betaakin jossain vaiheessa on ilmoille heitelty, mutta moinen ei ole tulossa vielä vähään aikaan.