Red Shadow Productions etsii uusia jäseniä

Etsitkö tiimiä tai etsiikö tiimisi jäseniä?
Post Reply
Murskaaja
Member
Posts: 92
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:19 pm
Contact:

Red Shadow Productions etsii uusia jäseniä

Post by Murskaaja »

Red Shadow Productions on vuoden 2007 lopulla perustettu pelitalo. Tiimiin kuuluu tällä hetkellä kaksi jäsentä (minä ja Batlorder) ja teemme tätä hommaa täysin harrastuspohjalta. Vaikka olemme kehittäneet pelejä yhdessä vasta vähän aikaa, olemme siitä huolimatta jo varsin kokeneita pelintekijöitä. Projekteja olemme saaneet valmiiksi vasta yhden, mutta lisää on pian tulossa ja uskonkin, että tulette yllättymään positiivisesti.

Tällä hetkellä työn alla on Combat: Special Operations nimellä etenevä projekti. Peli on ylhäältäpäin kuvattu räiskintä, joka tulee kuitenkin erottumaan CB:n valtavirrasta monella tapaa. Tarkoituksenamme ei ole ainoastaan luoda laadukasta peliä, mutta myös kokeilla CB:n rajoja ja kenties jopa näyttää, mihin sillä pystyy kunhan vaan jaksaa nähdä hieman vaivaa.

Combatin lisäksi tekeillä on myös vielä nimetön vuoropohjainen fantasia strategiapeli. Sitä emme kuitenkaan kehitä aktiivisesti ennen kuin olemme saaneet Combatin valmiiksi. Projektissa on siitä huolimatta edetty siihen vaiheeseen, että olemme jo kehittäneet oman hexmap-karttaformaatin ja saaneet sitä varten tehdyn editorin lähes valmiiksi. Pelissä ei siis tulla käyttämään CB:n omaa objektisysteemiä vaan kuvia, mikä mahdollistaa paljon ”uusia” asioita.

Mutta, esittelyt sikseen ja itse aiheeseen. Haemme siis uusia jäseniä. Kipeimmin tarvitsisimme jonkun, joka voisi tehdä musiikkia peleihimme (ja kenties jopa osallistua suunnitteluun yms. mikäli siihen löytyy kiinnostusta). Tällä hetkellä meillä ei ole ketään, joka kykenisi tekemään edes jollain tasolla siedettävää musiikkia. Mikäli siis taidat musiikin teon ja olisit kiinnostunut tekemään projekteihimme sopivaa musiikkia, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Tietysti myös osaavia graafikkoja ja koodaajia mahtuu aina mukaan. Näihin hommiin tosin vaadimme jo paljon korkeampaa taitotasoa.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään pelitalomme jäseneksi (tai tekemään esim. vaikka vain yhden biisin peliimme), ota minuun yhteyttä yksityisviestillä tai sähköpostilla osoitteeseen contact@redshadow.arkku.net. Kotisivumme löytyy osoitteesta http://www.redshadow.arkku.net.
ASCII star wars Xtreme | Cool Bombers | Combat (kehitteillä)

RedShadow productions
=Joku=
Active Member
Posts: 184
Joined: Mon Aug 04, 2008 2:26 am

Re: Red Shadow Productions etsii uusia jäseniä

Post by =Joku= »

Ei kuules graafikoksi voisin liittyä... Pixel taidetta ja paint.net juttuja.
Pääsiskö?
*Poistunut foorumilta*
User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Red Shadow Productions etsii uusia jäseniä

Post by -Z- »

=Joku= wrote: Pääsiskö?
Jonkinnäköisen taidoinnäytteen anto _saattaisi_ lisätä mahdollisuuksia.
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time
Murskaaja
Member
Posts: 92
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:19 pm
Contact:

Re: Red Shadow Productions etsii uusia jäseniä

Post by Murskaaja »

Koska hakijoita tuntuu vielä löytyvän, haluaisin ilmoittaa, että muusikon virka on täytetty. Olen varsin tyytyväinen uuden muusikkomme taitoihin. Hyvä ettei tarvinnut tämän pidemmältä etsiä päteviä henkilöitä :)

Huomauttaisin kuitenkin vielä, että ottamme edelleen mielellämme vastaan hakemuksia graafikon ja koodaajan hommiin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vaatimuksemme taitojen suhteen olisivat yhtään laskeneet. Päinvastoin. Uuden muusikon ansiosta laatuvaatimukset ovat oman itsenikin kohdalla vain nousseet ;)


PS. Kuten -Z- jo mainitsi, taidonnäytteen anto olisi suotavaa. Emme ota tiimimme jäseneksi ketään, jolla ei ole antaa näyttöä taidoistaan.
ASCII star wars Xtreme | Cool Bombers | Combat (kehitteillä)

RedShadow productions
Post Reply