Page 1 of 1

Quick Way Softwares game house

Posted: Fri Apr 18, 2008 9:27 pm
by Sami The Great
Quick Way Softwares on uusi pelitalo, joka etsii jäseniä. Pelitalo on ollut olemassa jo vähäsen aikaa nimellä QuickSoft. Nyt nimi on muutettu ja pelitaloon voi liittyä nyt laajempi joukko. Lainaus Etusivun tekstistä:


"Mikä Quick Way Softwares on?
Quick Way Softwares on pelitalo, jonka jäsenten tavoite on kehittää ja tuottaa erilaisia tietokone pelejä. Pelit voivat olla joko ilmaisia tai vaikka kaupallisia, jos tekijä ryhmä niin päättää.

Mitä minun pitää osata, jotta pääsen jäseneksi?
Jotta pääsisit jäseneksi sinun täytyy täyttää oman vastuu alueesi kriteerit. Esimerkiksi et voi hakea ohjelmointi tehtäviä, jos et ole koskaan ennen ohjelmoinut. Jäseneksi voit hakea ottamalla yhteyttä sivuston ylläpitäjään eli minuun. Jäsenyys ei kuitenkaan takaa, että pääset mukaan projektiin. Jotta pääsisit projekteihin mukaan ota yhteyttä projektin johtajaan/johtajiin. Kun liityt jäseneksi nimesi (tai peite nimi) listataan Jäsenet osioon, josta kaikki näkevät tehtäväsi pelitalossa. Jotta saisit oman/omat osaamis alueet haluaisimme mielellämme jonkin taidon näytteen. Esimerkiksi jos haluat graafikon tittelin jäsennimesi perään tulisi sinun osoittaa taitosi esimerkiksi piirtämällä jotakin.

Miten projektia tehdään?
Projekti aloitetaan keräämällä ryhmä sen toteuttamista varten. Ryhmä suunnittelee mitä he aikovat tehdä ja miten. Ryhmän tehtävät kannattaa jakaa sen jäsenten kesken ja antaa jokaiselle oma vastuu alueensa. Jäsenten osaamis alueet näet jäsenet osiosta. Projektin toteutus tapa on vapaa. Ohjelmointi kielenä voi toimia mikä tahansa kieli. Jotta Quick Way Softwares julkaisee projektin, tulisi pelin käynnistyessä tai jossakin muussa kohdassa näyttää Quick Way Softwaren "spalsh screen". Pelitalon julkaisun alla oleva projekti on oikeutettu saamaan oma projekti kuvaus projektit osioon, sekä valmis projekti lisätään lataamoon."


Otamme vastaan uusia jäseniä. Jos olet kiinostunut jätä hakemuksesi tähän topickiin. Myös kysymyksiä otetaan vastaan.

Pelitalon kotisivut: http://www.quickwaysoftware.amob.net
Ja pahoitelen tuota mainos banneriä, lyhyt osoitteen tarjoaja vaatii sen esittelemistä.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Fri Apr 18, 2008 10:55 pm
by nevssons
Sami The Great wrote:Ja pahoitelen tuota mainos banneriä, lyhyt osoitteen tarjoaja vaatii sen esittelemistä.
Käytä dy.fitä

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat Apr 19, 2008 10:05 am
by Koodiapina
Olen valmis liittymään jäseneksi. Voisin laittaa korteni kekoon esim. tekemällä uudet sivut tiimille ja olla mukana koodaamassa BASIC:lla. Grafiikkaakin voin tarpeen vaatiessa vääntää, mutta en ole kovin hyvä siinä. EDIT: Enkä osaa vektorigrafiikkaa vaan ihan perinteistä pixelarttia.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat Apr 19, 2008 1:21 pm
by TheDuck
banneri ei ole pakollinen urli.netissä. Pistät johonkin sivuilles pienellä linkin urli.nettiin ja meet muokkaamaan urli.netin osoitteiden hallinnasta lyhytosoitetta. Mainostaminen --> Linkitän sivuiltani URLi.netiin

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat Apr 19, 2008 7:00 pm
by mokkeri
Mäkin oisin innokas tekemään vain ulkoasun / sivuston. Kuvia vai ilman, jos kiinnostaa, ni YV:tä

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Mon Apr 21, 2008 9:10 pm
by Sami The Great
Päivitys: Tiimi sai uuden ulkoasun sivustollensa, kiitos Grandille niistä. Sivustolle tullaan lisäämään sisältöä piakkoin.

Uusi osoite on: http://www.quickwaysoftware.amob.net

Huom. Nimi vaihtui näköjään / vahingossa / tarkoituksella / kirjoitus virheestä päättelemällä / tai jostain muusta syystä, eli nimen perästä puuttuu nyt S kirjain :D

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Wed May 28, 2008 1:09 pm
by Taatero
Aika paljon yhdys sana virheitä... (Yhdyssanavirheitä)

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Wed May 28, 2008 2:12 pm
by Sami The Great
Juu-u. En itse huomaa niitä kun kirjoitan :/ Äidinkielessäkin aina ongelmia pilkkujen ja yhdyssanojen kanssa.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Thu May 29, 2008 3:10 pm
by Koodiapina
Onks tää nyt jäissä, kun et oo tiedotellu pitkään aikaan? EDIT: Noi sivutkin näyttäis olevan vielä kesken, vai jäiks se mun tehtäväks?

Anteeks et kirjotin tähän, mutta en saanut suhun yhteyttä yksityisviesteillä (MySQL virhe 0_o''), enkä IRC / Messengerillä.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Thu May 29, 2008 6:01 pm
by Sami The Great
Juu tuntuu jotain ongelmia olevan aina. En voi lähettää mitääv viestiä sulle. IRC:tä vois kokeilla. Juu sivut on kesken kun sinun piti tehdä PHP:lla jotain juttuja siihen.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Thu May 29, 2008 7:20 pm
by Koodiapina
Sami The Great wrote:Juu tuntuu jotain ongelmia olevan aina. En voi lähettää mitääv viestiä sulle. IRC:tä vois kokeilla. Juu sivut on kesken kun sinun piti tehdä PHP:lla jotain juttuja siihen.
Ai niinkös se olikin? :D Noh, täytyypä sitten tehdä. Huomasin muuten tossa sivupohjassa pienen vian, joten toi alapalkki ei näytä lopullises versios ihan samalta (Eli muokkaan). Laitan ton toimimaan PHP GET:llä, voin laittaa tohon sisällönkin kuntoon. Voin tehdä tohon myös oman kävijälaskurin, kun toi vanha ei oikeen sovi tohon. Sitten jos aika ja taito riittää, niin saatan laittaa ton haku -jutun kuntoon. Tuntuu vaan olevan aika monimutkanen härpäke jos tekee kunnollisen. Voi tietenkin olla, että olen käsittänyt sen mekanismin väärin ja se onkin helppo.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Thu May 29, 2008 7:27 pm
by Awaclus
Haen tiimiin mukaan.
Voin korjata kielioppivirheet, sekä tehdä hieman grafiikoita ja/tai musiikkeja. (Adobe Photoshop, FL Studio 7) Sen lisäksi jos tarvitsee, osaan ohjelmoida QBasicilla, ~2,5 vuoden kokemus siitä löytyy.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat May 31, 2008 10:56 pm
by Nemesis
Hakisin tiimiin. Ohjelmointia takana useita vuosia. Kielistä parhaiten ovat hallussa php, CoolBasic ja Python.

Voisin ehkä kirjoitella joitain artikkeleita/oppaita sivuille. Äidinkielen numeroni on ollut aina 9 tai 10, joten soveltuisin varmaan myös kielioppivirheiden korjailuun. Grafiikassa olen aika huono, mutta kyllä pixel-art sujuu. Kotisivuja olen tehnyt useita, joten sivujen päivittäminen myös onnistuisi.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat Jun 07, 2008 11:55 am
by Sami The Great
Tervetuloa tiimiin molemmat. Lisään teidät tiimin jäseniksi nyt heti. Olisi myös kiva jos voitaisiin pitää joku ns. "kokous" jossakin vaiheessa, missä olisi mukana kaikki jäsenet. Tämä voisi tapahtua IRC:n kautta. Milloin teille sopisi tälläinen ?

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sat Jun 07, 2008 12:38 pm
by Koodiapina
Mulla ei toimi IRC :( Keskustellaan silleen niinkuin aiemminkin. Jos sillä nyt voi keskustella monen kanssa yhtäaikaa?

EDIT: Kannattaisko nimetä toi index.html -> index.php?

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Sun Jun 08, 2008 4:30 pm
by Awaclus
Jos kaikilla toimii Mese, niin sen kautta ryhmäkeskusteluhan onnistuisi.
EDIT: Sain tuossa muuten idean, mistä voisi projektia väsäillä. Mutta en kerro vielä, koska en ole suunnitellut ideaa ihan vielä toimivaksi.

Re: Quick Way Softwares game house

Posted: Fri Jun 13, 2008 10:14 am
by Nemesis
Njuu jos nyt lähetään siitä meseasiasta, elikkä lisäilkää Gringo_orgnirG@hotmail.com.