Alottelijoille oma tiimi :D

Etsitkö tiimiä tai etsiikö tiimisi jäseniä?
Post Reply
Alluu
Newcomer
Posts: 16
Joined: Sat Sep 24, 2011 8:40 pm

Alottelijoille oma tiimi :D

Post by Alluu » Sun Sep 25, 2011 4:12 pm

Eli jos saataisiin vaikka 5 hengen tiimi joka olisi aloittelevia coolbasicin käyttäjiä jne

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1164
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Alottelijoille oma tiimi :D

Post by Latexi95 » Sun Sep 25, 2011 4:55 pm

Alluu wrote:Eli jos saataisiin vaikka 5 hengen tiimi joka olisi aloittelevia coolbasicin käyttäjiä jne
Jooh... Ei näin. Vähän enemmän tietoja. Tuskin ketään kiinnostaa liittyä mihinkään tiimiin kun ei edes tiedä sen tarkoitusta. Ja sitten aloittelijoiden varsinkaan ei kannata alkaa tehdä mitään missä joutuu koodaamaan yhdessä, siitä tulee vain sotkua. Jos apua kaipaat ohjelmoinnissa suosittelen tutustumaan Mestari ja oppipoika -kamppanjaan.

DJ-Filbe
Devoted Member
Posts: 854
Joined: Sat Feb 20, 2010 3:18 pm

Re: Alottelijoille oma tiimi :D

Post by DJ-Filbe » Mon Oct 24, 2011 10:43 pm

Luin otsikon, ja alkoi heti hymyilyttämään. Itselläni oli ihan samanlainen topic joskus puolisentoista vuotta sitten. Koko systeemi päättyi parin floppipelin jälkeen, mistä viimeisin oli WTCR, joka ei koskaan tullut valmiiksi ( :D / :oops: / :cry:)
Jospa tämä hieno idea onkin minulta kopioitu :roll:
Veikkaan, että foorumilla ei riitä tarpeeksi innokkaita aloittelijoita, voin olla toki väärässäkin. Vinkkinä voin kertoa, että kannattaa lähteä koodaamaan jotain itse, ja jos ei pysty, ei yritä liikaa. Kysyy apua. Aloittelijoiden tiimit tuppaavat kaatua lopulta jonkun ajan, taidon tai kiinnostuksen puutteeseen (tosin tällöin kaikissa [lue: itsessä] on peiliin katsomista).
Itse huomasin, että oikeastaan kiinnostus peliohjelmointiin katosi peliryhmän hiipumisen jälkeen ja aloin käyttää coolbasicia "helppona apuohjelmientekotyökaluna", vaikka ei hitautensa puolesta erityisen hyvin sovellukaan siihen tarkoitukseen.

Post Reply