Page 1 of 1

Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Thu Mar 07, 2013 12:09 am
by Viltzu
Okei, vihdoinkin sain uppailtua niin itse demot (omaan sivutilaani kapsilla) ja niistä videot Youtubeen.

Äänestysvaihtoehtoja klikkaamalla pääset lataamaan kyseisen demon tai voit ladata kaikki demot yhdessä paketissa tästä (16,1MB). Äänestys päättyy 17.3.
Laiskat sekä ne joiden kone ei demoa pyöritä, voivat katsoa videon demosta Youtubesta:

axu - Blue has no sense of rhythm
Timblex - Space Travel
Peisik - Linear Minds
Viltzu - l33th4x0rz-optimointi (Kiitos Wingille nimestä [Nimi ei liity demoon mitenkään])

Suosittelen kuitenkin lataamaan demon ja suorittamaan sen itse, parhaan laadun takaamiseksi.

Palkinnot ovat seuraavat:
1. Sija: 35€
2. Sija: 25€
3. Sija: 10€

Rahojen siirto tapahtuu normaalilla tilisiirrolla, PayPalin kautta tai kädestä käteen (Olettaen, että jossakin näemme). Miten rahojen saaja itse haluaa.

Kiitokset kaikille lahjoittaneille!

Ensimmäiseksi tullut voi halutessaan myös pitää allekirjoituksessaan axun tekemää banneria. (Muut saa myös tehdä bannerin, jolloin voittaja voi valita haluamansa.)
Image

Linkki kisatopiikkiin

Re: Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Thu Mar 07, 2013 10:00 am
by axu
Jahass, sitten sananen kilpalutöistä:

Space Travelin valttikortti on ehdottomasti monipuolisuus. Erilaisten efektin määrästä huolimatta teema oli kutakuinkin yhtenäinen. Musiikistakin tykkäsin, mutta enemmän olisin jäänyt kaipaamaan musiikin ja kuvan keskinäistä vaikuttamista. Lempikohdat 0:50 ja 1:10 eteenpäin.

Peisikiltä taas taidonnäyte alkuperäisellä cb:llä. Jännä juttu mihin kaikkeen se taipuukin! Tässä nyt oli sitä audiovisuaalista suunnittelua, jossa yksi ei elä ilman toista. Musiikki tuki loistavasti kuvaa ja loi juuri oikeanlaista tunnelmaa. Mitä tulee tekomenetelmään, olen hieman sillä kannalla, että suuri osa demon hauskuudesta tulee käsin koodatuista hmm... jutuista? Noh, kukin käyttää omaa vasaraansa. Lempikohdat 1:10 ( :shock: ) ja 2:25. Extraboonusta tietenkin punaisesta väriteemasta ja tanssivista tikku-ukoista :D ...öö niin ja toki vaikkapa linssin vääristymästä ja mistäpä ei!

Viltzun demossa puolen minuutin jälkeen tuleva efekti oli mielenkiintoisen näköinen, ja musiikin tahtiin liikkuva savuzydeemi oli ihan mukava myös. Tuotos vaikutti kyllä keskeneräiseltä, kun lopputekstit kestivät neljänneksen koko demon pituudesta... Lempikohtani siirtymä 0:33 kohdalla.
EDIT:

Muuten, hidastuuko muillakin cbe-ohjelmat kokoruudulla? Viltzu tästä mainitsikin tuolla kisatopicissa ja itse jätin kokoruutuvaihtoehdon kokonaan pois omasta demostani (tosin minun demon lähdekoodista se on helppo muuttaa lisäämällä screen-komentoon lisää 0, 0 parametrit ja kirjoittamalla resoluution käsin).


Re: Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Mon Mar 18, 2013 5:05 pm
by axu
Onnittelut peisikille!

Re: Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Mon Mar 18, 2013 7:37 pm
by Awaclus
Ai minä en äänestänyt? No en näköjään.

Eihän sillä mitään merkitystä lopputulokseen olisi ollutkaan, riippumatta ketä olisin äänestänyt. Onnea peisikille voitosta.

Re: Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Tue Mar 19, 2013 12:02 pm
by koodaaja
Kiitoksia molemmille! Myös suuret kiitokset muille osallistujille ja kaikille äänestäneille, on mukavaa että näin pienestä porukasta saadaan näin tasokas kompo aikaan.

Re: Demokisa 2013 [ÄÄNESTYS]

Posted: Tue Mar 19, 2013 7:58 pm
by Viltzu
Äänestyshän tosiaan on loppunut pari päivää sitten ja voittajiin on otettu yhteyttä.
Kiitoksia kaikille osallistuneille ja äänestäneille sekä erityisesti kaikille lahjoittajille.