Page 1 of 1

Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 12:30 am
by Makesmi
Äänestä parasta introa. Tuotokset löytyvät täältä. Tänne voi laittaa myös kommentteja introista ja kisasta.

Re: Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 2:24 pm
by Harakka
Hienoja ideoita oli kaikissa introissa. Erityisesti pidin Ilmurin intron juonesta. Vasta tokalle kerralla tajusin, että maasta nuoseva pöly on dollarimerkkejä, loistavaa. :)

Re: Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 2:38 pm
by Siiseli
Niille, jotka eivät tiedä, atomimallin introssahan on siis juoni, jonka on atomimalli minulle selittänyt. Alussa uppoaa laiva, josta pääsee myrkkyä veteen, jossa iloinen valopallokala tanssii ja ui jne. Sitten valopallokalan kaverit liittyvät seuraan ja tanssii lisää. Sitten kuvataan myrkkyä ja sen etenemistä vedessä. Valopallokalojen tanssi kiihtyy. Myrkky saavuttaa kalat ja ne muuttuvat vihreiksi. Lopulta kalat kuolevat.
Oman tulkintani mukaan tästä löytyy selvästi syvällinen kannanotto yhteiskunnallisiin ongelmiin ja selviin kriiseihin. Laiva kuvastaa selvästi ihmiskuntaa yhtenä massana. Se uppoaa hitaasti, niin hitaasti, etteivät ihmiset huomaa sitä itsekkään, vaan iloisesti tanssivat omassa pikku kuplassaan. Uppoava laiva myrkyttää näitä iloisia ihmisiä ja vie heidät mukanaan. Jossain vaiheessa introa kalan seuraan liittyy lisää kaloja. Tämä on selvä viittaus ihmisen pakonomaiseen tarpeeseen löytää toinen ihminen. Kaaoksessa yksin tanssiva kala on vihdoin löytänyt sisäisen harmonian. Tämä kertoo tekijän selvän mielipiteen, että ihminen voi olla onnellinen vasta löydettyään toisen ihmisen. Ja ehkä tehtyään lisää ihmisiä(kolmas kala). Yhteiskunta kuitenkin myrkyttää ja tappaa tämän iloisesti tanssivan harmoniassa elävän ryhmän ja vie heidät mukanaan kuoleman syvään mereen. Kalat toki yrittävät selvitä vaikka ovat myrkyttyneitä, yrittävät jatkaa kuten ennenkin, mutta lopulta kuolevat ja katoavat syvyyksiin.

Re: Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 10:06 pm
by KilledWhale
Ääneni meni Harakalle, jonka intro oli yksinkertaisesti hienoin kaikista näkemistäni (mistehman intro heitti erroria)

+ monipuolinen
+ musiikki sopi hyvin introon
+ mukaansatempaava

Re: Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 11:04 pm
by koodaaja
Äänestin Ilmuria, jonka työ herätti kommunismin punaisessa sydämessäni suurta kunnioitusta. Se oli humoristinen ja silti varsin hieno. Musiikki oli aivan omaa luokkaansa ;D

Re: Introkisan äänestys

Posted: Fri Sep 07, 2007 11:19 pm
by Murskaaja
Kaikki introt olivat varsin hienoja, mutta mielestäni Harakan ja Ilmurin teokset olivat omaa luokkaansa 8-). Ääneni annoin Harakalle, mutta olisin yhtä hyvin voinut antaa sen myös Ilmurille.

Re: Introkisan äänestys

Posted: Sat Sep 08, 2007 9:38 am
by Mysterius Coder
Harakalle menee ääni tästä. :D

Re: Introkisan äänestys

Posted: Sun Sep 09, 2007 10:52 am
by Dibalo
Höhö... Tuo Ilmurin demo oli ehdottomasti hauskin! :D
Teknisesti paras ja näyttävin demo oli Harakalla, joten ääneni menee hänelle.
Onneksi olkoon! 8-)

Re: Introkisan äänestys

Posted: Mon Sep 10, 2007 12:10 am
by Makesmi
edit: Noniin, äänestys on nyt loppunut ja onnea voittajalle, joka on ATOMIMALLI!

Tässä vielä oma arvioni introista:

Ilmurin teos:
Omalaatuinen ja selkeä teema. Monta kivaa efektiä, joista salamat oli mielestäni paras. Mustavalkoiset efektit toimivat ilmeisesti samalla moottorilla, mutta intro oli silti vaihteleva, vieläpä musiikin mukaan.

CBintrå:
Ensimmäinen efekti oli hieno ja monipuolinen, mutta muuten intro oli tylsähkö. Rinkulakohtaa olisi piristänyt jokin taustaefekti. Musiikki oli hyvä ja siinä oli oma tunnelmansa, johon efektit sopivat hyvin. Musiikin kokorajan pieni ylitys sallittakoon tämän kerran.

Disco Groove:
Siistejä erilaisia efektejä miksaamalla tehty mahtava kokonaisuus. Disco-tyyliset värivaihtelut saavat aikaan mukavan tunnelman, mutta jotkut väriyhdistelmät olivat huonoja.

Lölzd3m0:
Efektejä oli suhteellisen paljon, mutta olivat sekavia ja värejä käytetty liikaakin. Silti hauska, tyylikäs ja musiikki sopi hyvin, vaikka itse inhoankin sellaista musiikkia.

Kellin intro:
Vain yksi efekti, mutta kaunis pehmeän värivaihtelun ansiosta. Myös tämä sopi musiikkiinsa hyvin.
PS. Olisi ollut helpompi tehdä "drawscreen off":n avulla.

Fishy Story:
Hienot tanssivat plasmapallot, mutta huonolla tarkkuudella. Laimea musiikki. Pehmeät vaihdot, maisema alussa ja tekstit tekevät tästäkin mahtavan.

Re: Introkisan äänestys

Posted: Thu Sep 13, 2007 6:40 pm
by atomimalli
Kiitos voitosta kaikille äänestäjille, ja osanottajille, ja myös valtzulle, jonka nimi oli introssa kirjoitettu vahingossa väärin.

Musiikki: Jumpseri
Tekstit: Siiseli
Koodaus: minä