Pelipalvelin (TF2 ja Minecraft) testissä

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Locked
User avatar
Pettis
The Evil Admin
The Evil Admin
Posts: 1042
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:08 pm
Location: Rovaniemi
Contact:

Pelipalvelin (TF2 ja Minecraft) testissä

Post by Pettis » Sun Oct 12, 2014 7:54 pm

Hei

Ylläpidän testimielessä vielä n. puolitoista viikkoa mm. Team Fortress 2 -palvelinta. Arvostaisin jos heittäisitte kommentteja kyseisen purkin suorituskyvystä ja yhteyksistä tänne Suomeen. Purkki on Ranskassa, mutta pitäisi olla optimoitu pelipalvelimeksi. Elikkä pingeistä eri puolilta Suomea olisi mukavaa saada kommentteja. Samoin yleisestä toimivuudesta palvelimen osalta. Tavoitteena olisi saada jonkinlainen käsitys siitä, että soveltuuko kyseinen purkki pelipalvelimeksi.

IP: 37.187.229.113

TF2:ssa IP-osoitteen voi lisätä Favorites-välilehdellä (Suosikit), jonka jälkeen purkille pääsee yhdistämään.

Palvelimella pyörii myös perus Minecraft-palvelin samassa IP-osoitteessa ja oletusportissa. Kommentteja senkin toimivuudesta kaipaisin.
CB Repository .com - Sinne ne kaikki koodit menneet on!
MunVerkko - Ilmaisia foorumeita ja blogeja

Kumiankka
Member
Posts: 65
Joined: Wed May 18, 2011 5:17 pm
Location: Artjärvi

Re: Pelipalvelin (TF2 ja Minecraft) testissä

Post by Kumiankka » Mon Oct 13, 2014 12:58 am

Mitä tässä illan/yön hämärillä tunneilla tuolla TF2-serverin puolella kävin pyörimässä niin ihan hyvältä vaikuttaa. Ainakin kännykästä jaetulla 3G-yhteydellä pingit pysyivät kohtuullisissa rajoissa siinä 65 - 80 tuntumassa, ja suurimman osan ajasta ping oli melko vakaasti 72. Pelaajia taisi olla paikalla parhaillaan 4, joista yksi oli Pettis spectaamassa :lol:

...pelaajia ei tähän aikaan tosiaankaan pahemmin riittänyt joten meno oli tosiaankin parhaimmillaankin aika pitkälti 1v1. Koetan jossain välissä huijata muutaman kaverin mukaan kokeilemaan niin heitän tänne sitten varmaan vähän lisää infoa miltä pingit näyttää isommilla pelaajamäärillä.

Locked