Page 1 of 1

CB-miitti 2013 - KYYDIT!

Posted: Sun Jun 23, 2013 12:06 am
by Pettis
Terve!

Miitti alkaa lähestymään, joten on taas kyytitopicin paikka. Tähän topiciin kyytipyynnöt, keskustelut kyydeistä jne.

Itse olen tulossa Rovaniemeltä Pudasjärven kautta kuopioon. Kyytiseurana on tällähetkellä 2 miittiläistä, joten matkan varrelta voidaan poimia kyytiin 1-2 henkilöä riippuen siitä, että kuinka ahtaalla takapenkki haluaa olla.

Perinteisesti saavutaan joskus (alku)iltapäivästä Kuopioon Rautatie/linja-autoasemalle (sama paikka). Sieltä voidaan etelästä tulevia ottaa kyytiin myöskin. i-point tulee varmaan omalla autollaan, mutta miten esimerkiksi atomimalli ja nämä pari jotka ovat ehkä tulossa koko viikoksi?

Eli:

- Ne jotka tulevat julkisilla, ketkä tarvitsevat kyydin kauppaan / mökille?
- Milloin tulette (päivä, kellonaika)

Ne jotka tulevat omalla kyydillä, milloin tulette, montako mahtuu kyytiin?

Koitetaan välttää se, että joku olettaa vastassa olevan jonkun ja kenelläkään autollisella ei ole mitään tietoa asiasta. Tällä vältetään myöskin turhat ajoreissut.

Ajo-ohjeet:
Lomahuoneiston osoite on Havukuja 4 B, 73310 TAHKOVUORI. Ajo-ohje: Esim. Tietä no E 75 Hki-Lahti-Jyväskylä-Mikkeli- Kuopio. Kuopiosta (tieno: 5) aja n. 20 km Iisalmen suuntaan Siilinjärvelle, josta käännytään oikealle (tieno:75) ja ajetaan 28,5 km Nurmeksen suuntaan. Käänny vasemmalle Nilsiään Juankoskentietä (569) ja aja 3,1 km. Käänny vasemmalle Varpaisjärvelle (tieno 577) (opasteet: Tahkovuoren Loma-alueet) ja jatka n. 7,1 km. Käänny oikealle Sääskiniementielle ja aja sitä pitkin noin 5,2 km. Käänny oikealle Turusenharjuntielle, jota n.200 m ja käänny vasemmalle Harjukujalle. Aja n. 80 m ja Villa Aurora on vasemalla puolella tietä oleva vaalenvihreä huvila.

Re: CB-miitti 2013 - KYYDIT!

Posted: Sun Jun 23, 2013 12:38 am
by atomimalli
Empä ole muistanut hirveästi kyytipuolta vielä miettimään.
Varmaan junalla menisin, ellei johonkin kyytiin helsingistä päin vielä mahdu tai ilmaannu sopivaa autoa.
On tarkoitus olla koko viikko, eli lähden maanantaina sinne päin ja sunnuntaina takaisin.

Re: CB-miitti 2013 - KYYDIT!

Posted: Mon Jun 24, 2013 10:25 am
by Astigma
Käyn varmaan joku arki-ilta pistäytymässä miitissä, mutta sitten viikonlopuksi lähden autolla Kuopiosta perjantaina noin kello 16-17 mökkiä kohti. Jos joku tarvitsee kyytiä tuolloin, niin autooni mahtuu neljä tyyppiä minun lisäkseni. Takaisin ajan sunnuntaina sitten kun mökki pitää luovuttaa ja ajan siis Kuopioon. Siinäkin kyydissä on tilaa saman verran.

Re: CB-miitti 2013 - KYYDIT!

Posted: Mon Jun 24, 2013 6:10 pm
by valscion
Jafnan, mikkiksen ja ristiksen sekä vissiin kai jonkun muun kyydissä oli tarkoitus tulla, Otaniemestä. Mikäli tarjous pätee edelleen

Re: CB-miitti 2013 - KYYDIT!

Posted: Wed Jun 26, 2013 3:37 pm
by Astigma
Nyt vasta huomasin tuon Pettiksen ajo-ohjeen: "Ajo-ohje: Esim. Tietä no E 75 Hki-Lahti-Jyväskylä-Mikkeli- Kuopio"

En tiedä mistä kaikkialta ihmisiä otetaan kyytiin, mutta jos Kuopioon tulee PK-seudulta, niin ei kannata tulla Jyväskylän kautta eikä ainakaan kannata Jyväskylän jälkeen lähteä Mikkeliin. Nopein reitti Helsingistä Kuopioon on valtatie 5 pitkin Helsinki-Lahti-Heinola-Mikkeli-Leppävirta-Kuopio. Jyväskylän kautta matka voi olla kilometrimäärältään hitusen lyhyempi, mutta vitostie on parempi ja sillä on enemmän ohituskaistoja hitaampien ohittamiseksi.