Page 1 of 1

Assembly Summer 2013

Posted: Tue Apr 23, 2013 8:13 pm
by Viltzu
Assembly Summer 2013 on lähestynyt jo monen vuoden ajan ja nyt olisi aika kasata porukkaa ryhmätilaukseen. Tänä vuonna mennään Ohjelmointiputkan ryhmätilauksen mukana. Rannekkeen hinta konepaikan kanssa on 74€ ja ilman konepaikkaa 44€.

Paikat löytyvät kartasta osoitteessa http://afrokampa.us/asm-map/ (Jos kartta ei näy oikein, lataa sivu uudelleen)
CoolBasicin ryhmäläiset ovat sinisellä.

Tapahtuma alkaa 1.8. ja päättyy 4.8.

Vanhaa tietoa alla.
Coolzone on siis riveillä B14&B15 tai B7&B8. Näiden paikkojen etuna leveä käytävä sekä vessat ja uloskäynnit lähellä.
Image
Tarkat paikat missä kukin istuu mietitään myöhemmin.

Jos haluat mukaan, suuntaa osoitteeseen https://putka-asm.kapsi.fi/ ja rekisteröi itsesi järjestelmään syöttämällä nimesi (nick) ja haluamasi salasana. Sen jälkeen kirjaudu järjestelmään, täytä tiedot ja valitse ryhmäksi coolzone. Maksaja-kohtaan laitat nimen, jonka tililtä tilisiirto tapahtuu. Jossain vaiheessa siis tilisiirron avulla rahat atomimallille, joka hoitaa siitä eteenpäin.
Rahat täytyvät näkyä atomimallin tilillä viimeistään 19.5.! Eli maksakaa mieluiten jo ennen keskiviikkoa, johtuen pankkien välisistä viiveistä tilisiirroissa.

Itse tapahtuma on siis joskus elokuun alussa.
EDIT:

Hinnat nyt oikeat


Re: Assembly Summer 2013

Posted: Thu Apr 25, 2013 3:53 pm
by atomimalli
Ei kannata varmaan noin myöhään rekata kun pitää olla aikaa rahan liikkumiseenkin. Tuossa on nyt yksi mutka lisää kun menee putkatilauksen kautta. Homma menee niin että julkaisen maksuosoitteen sitten kun hinnat on tiedossa ja pistän eteenpäin pari päivää ennen tilauksen alkua. Myöhästyneet jää ilman paikkaa tai jotain!

Eli hopi hopi!

Edit:

NYT ON MAKSU AUKI

Tilinumero löytyy tilaussivulta, pankki on aktia, saaja Olavi Lintumäki.

Arkena olisi hyvä olla rahat perillä. Aiemmin parempi. Jos on loppuviikosta rahat vielä liikkeellä niin ottakaa yhteyttä. Viestiä minulle kun maksu lähtee. Ongelmia tai erikoisjärjestelyjä voi selvitellä irkissä ja mieluummin ajoissa niiden kanssa.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Mon May 13, 2013 7:51 am
by Viltzu
Maksakaa! Katso ylempi viesti.
Nostin vain topiikin ylös enkä nyt kerkeä muuta sanomaan.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sat May 18, 2013 3:01 pm
by atomimalli
Nyt alkas olemaan aika loppu. Jos vielä haluaa ehtiä mukaan niin about vuorokauden sisään pitäs ottaa muhun yhteyttä. Otin mun tilinumeron pois näkyvistä, koska sitä kautta ei oikein ehdi enää. Loput joutuu maksamaan tilauksen järjestäjälle. Lähetin jo tähän mennessä tulleet rahat eteenpäin.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sun May 19, 2013 12:24 pm
by naputtelija
atomimalli wrote:Nyt alkas olemaan aika loppu. Jos vielä haluaa ehtiä mukaan niin about vuorokauden sisään pitäs ottaa muhun yhteyttä. Otin mun tilinumeron pois näkyvistä, koska sitä kautta ei oikein ehdi enää. Loput joutuu maksamaan tilauksen järjestäjälle. Lähetin jo tähän mennessä tulleet rahat eteenpäin.
No, sain ainakin sähköpostin sinulta(?) Jossa oli tilinumero. Maksoin sitten siihen. Toivottavasti meni oikeaan osoitteeseen.
EDIT:

Tsekkasin vielä YV:n Oikein meni.


Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sun May 19, 2013 1:34 pm
by atomimalli
Jeps. Nyt on kaikki hoidossa ja enää jännitetään, että saadaan toivotut paikat.

Nyt on paljon porukkaa poissa pelistä armeijassa ja muilla syillä, joten osottautui varsin hyväksi vaihtoehdoksi liittyä isompaan ryhmätilaukseen. Ei olisi muuten syntynyt ryhmätilausta lainkaan.

Cb-porukkaa luulisi partyillä tai miitissä liittyvän seuraan kuitenkin jonkin verran enemmän.

Liput siirretään omistajille sitten kun paikat varmistuvat ja ne tulevat saataville.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sat Jun 01, 2013 12:47 am
by atomimalli
Pian liput saapuvat, joten kaikkien olisi hyvä varmistaa, että ovat rekisteröityneet lippupalveluun samalla sähköpostilla, jonka ovat ilmoittaneet. Jos sähköposti sattuu olemaan väärä ja lippu nollataan, se siirtyy takaisin jättitilauksen(putkatilaus liittoutui isomman kanssa, jotta paikat saa varmemmin) tekijälle, josta menee taas aikaa siirtää eteenpäin.

Kun liput ovat saapuneet, pistän niitä tulemaan niille jotka varmistavat minulle sähköpostinsa oikeaksi tai korjaavat sen. Varmistusviestin voi jättää vaikka tilaussivulle lisätietokenttään, tai hoitaa irkitse tai yksityisviestillä.

Edit 11.6: liput ei ole vielä tulleet jättitilauksesta vielä putkatilauksen ryhmille asti.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Tue Jun 18, 2013 2:24 am
by naputtelija
atomimalli wrote:Pian liput saapuvat, joten kaikkien olisi hyvä varmistaa, että ovat rekisteröityneet lippupalveluun samalla sähköpostilla, jonka ovat ilmoittaneet. Jos sähköposti sattuu olemaan väärä ja lippu nollataan, se siirtyy takaisin jättitilauksen(putkatilaus liittoutui isomman kanssa, jotta paikat saa varmemmin) tekijälle, josta menee taas aikaa siirtää eteenpäin.

Kun liput ovat saapuneet, pistän niitä tulemaan niille jotka varmistavat minulle sähköpostinsa oikeaksi tai korjaavat sen. Varmistusviestin voi jättää vaikka tilaussivulle lisätietokenttään, tai hoitaa irkitse tai yksityisviestillä.

Edit 11.6: liput ei ole vielä tulleet jättitilauksesta vielä putkatilauksen ryhmille asti.
Onko tietoa milloin tulisivat?

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Wed Jun 19, 2013 1:09 am
by Viltzu
Liput tosiaan ovat tulleet. Alustavasti paikat olisivat tälläiset: http://afrokampa.us/asm-map

Minulle voi kertoa yksityisviestillä tai irkissä, jos haluaa vaihtaa paikkaa. Paikkojen vaihto onnistuu kuitenkin vain päikseen jonkun muun ryhmäläisen kanssa. (CoolBasic-ryhmä sinisellä) Eli voit kertoa minulle, jos haluat vaihtaa henkilön X kanssa paikkoja. Koitan sitten sopia tämän henkilön X kanssa asian.
EDIT:

Paikan vaihtamista voi pyytää 14.7. asti. Viimeistään tuon ajankohdan jälkeen paikat lyödään lukkoon ja liput jaetaan. Rekisteröitykää tätä ennen assyjen lippujärjestelmään! Käyttäkää samaa sähköpostia, jota käytitte ryhmätilauksessa. Tämä on ehdottoman tärkeää.


Re: Assembly Summer 2013

Posted: Thu Jul 11, 2013 11:05 am
by Viltzu
Kartassa näkyvät paikat ovat nyt lyöty lukkoon. (Jos kartta ei näy oikein, lataa sivu uudelleen.)

Liput jaetaan kaikille viimeistään sunnuntaina 14.7. varmistakaa tätä ennen, että Putkan ryhmätilaussivulla näkyvä sähköpostisi on sama sähköposti millä olet rekisteröitynyt Assemblyn lippupalveluun! (Jos et ole vielä rekisteröitynyt, niin hopi hopi. Ja katsokkin että samalla sähköpostilla rekisteröidyt.)

Sähköpostin ollessa oikea, voit lähettää yksityisviestillä Atomimallille varmistusviestin, joka kertoo, että sähköposti on oikea. Tämän jälkeen Atomimalli voi lähettää lippusi jo ennen sunnuntaita.
Jos olet rekisteröitynyt Assemblyn lippupalveluun eri sähköpostilla kuin mikä Putkan sivulla näkyy, kerro Atomimallille heti mikä on oikea osoite.

Jos sähköposti on väärin, lippu palautuu jättitilauksen tekijälle, jonka jälkeen se ohjataan Putkatilauksen tekijälle, jolta se vasta saadaan takaisin Atomimallille. Tähän kuluu turhaa aikaa ja vaivaa, joten olkaa ystävällisiä ja varmistakaa se sähköposti heti.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Thu Jul 11, 2013 11:35 pm
by atomimalli
Kiitoksia viestin välittämisestä.
Ensimmäiset liput on nyt lähetetty.
Tämä osoittautui hiukan vaiheikkaammaksi, kuin odotin. Pian tämä homma on minun osaltani ohi :P
EDIT:

kaikki liput lähetetty. Lopuille pistin putkatilauksessa olleeseen mailiin. Toivottavasti tulee perille.


Re: Assembly Summer 2013

Posted: Tue Jul 30, 2013 2:13 pm
by Latexi95
Keitäs on tulossa Tampereen suunnalta (tai kautta) assyille? Itse olen tulossa Lempäälästä ja tutkin mahdollisuutta kimppakyytiin. Vanhempien autolla varmaan ajan jos muuta kyytiä ei löydy (jolloin mukaan mahtuu muitakin).

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sun Aug 11, 2013 1:05 pm
by naputtelija
Nyt sitä miittikuvaa.

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Mon Aug 12, 2013 8:33 pm
by Viltzu
Image
No tässäpä tämä komeudessaan. Klikaamalla isompi, jos rakeita haluaa katsella tai jotain!

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Sun Aug 18, 2013 9:11 pm
by valscion
No johan on Tassin hiukset sit kasvanu viime näkemän! Ja onks wingist tullu hipsteri vai onks sil muuten vaan parta? Vai vääristääkö kuva?

Ois selkeesti pitäny tulla käymään paikalla kun on noin paljon uusia naamoja, oivoi :(

Re: Assembly Summer 2013

Posted: Thu Aug 22, 2013 12:21 am
by Wingman
VesQ wrote:Ja onks wingist tullu hipsteri vai onks sil muuten vaan parta? Vai vääristääkö kuva?
Vai onko hattu se hipsterimpi?

Oli kyllä mukavat assyt, kiitosta niistä... Vasta nyt ehti kunnolla selailla fooruminkin läpi :D