Page 1 of 1

SCP Containment Breach

Posted: Thu Aug 02, 2012 11:11 pm
by regalis
Terve pitkästä aikaa. Vähän vanhemmat käyttäjät ehkä muistaakin minut muutaman vuoden takaa.

En ole käynyt täällä vähään aikaan, mutta ajattelin tulla katsomaan miten täällä nykyään menee ja mainost... esittelemään uuden peliprojektini.

Olen nyt tämän vuoden alkupuolelta asti tehnyt survival horror -peliä nimeltä SCP Containment Breach. Peli perustuu SCP Foundation -sivuston teksteihin. Niille jotka eivät sivustoa tunne, se on pähkinänkuoressa kokoelma fiktiivisen SCP Foundation -järjestön "vuotamia salaisia asiakirjoja", joissa kerrotaan järjestön säilömistä ja tutkimista paranormaaleista olennoista, esineistä ja paikoista.

Idea on se, että pelaaja on yhdessä SCP-laitoksista töissä oleva Class D -jamppa, joka on käytännössä ihmiskoekaniiniksi värvätty kuolemaantuomittu tai elinkautisvanki. Heti pelin alussa paska osuu pahasti tuulettimeen, säilötyt otukset pääsevät karkuun ja alkavat riehua ympäri laitosta. Pelaajan tavoite on päästä rakennuksesta ulos hengissä.

Pelin pääpaino on otus nimeltä SCP-173, patsas, joka pystyy liikkumaan käsittämättömän nopeasti ja tykkää katkoa ihmisten kauloja. 173 ei pysty liikkumaan jos sitä päin katsoo, mutta on niin nopea, olet käytännössä kuollut jos räpäytät silmiäsi sen lähettyvillä. Pelissä on tämän takia "blink meter", joka pakottaa pelaajan räpäyttämään silmiään tasaisin väliajoin, jolloin pelaajan täytyy taktikoida räpäytykset sopiviin kohtiin pitääkseen selkärankansa yhtenä kappaleena.PELIN KOTISIVUT
- Randomly generated map – every playthrough is different
- Main focus on SCP-173 and puzzles built around it
- Blink-meter that forces you to blink after a while
- Items that you must use to get out of the facility…
- …or to find out what is happening
- Random appearances of SCP-[REDACTED] and SCP-[REDACTED]
- Surveillance cameras and monitors that may help or harm you
- Keter-difficulty with permadeath – if you die, your save is deleted
- Euclid-difficulty with normal saving
Image
Image
Image
Image
Image
Kokeilkaa ja toivon mukaan paskokaa tiiliä.

...Jos kiinnostaa niin tein alkuvuodesta myös pienen kauhupelin nimeltä SCP-087-B. Virtuaalinen kädenpuristus sille joka selviää loppuun asti.

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 12:57 am
by naputtelija
Tiesitkö muuten että peliäsi on pelannut (videolla) internetin kuuluisimmista henkilöistä, pewdiepie? Hänellä on 1 300 000 subbajaa ja 300 000 000 katsomiskertaa youtubessa. Odota suurta suosiota pelillesi. Pelisi saattaa tällä hetkellä olla tunnetuimpien indie-kauhupelien luettelossa.
Linkki.
Ja toinen.

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 7:03 am
by regalis
internetin kuuluisimmista henkilöistä, pewdiepie
[citation needed]

Joo tiedän, kyseli minulta joskus neuvoa sähköpostilla kun peli heitti jotain grafiikkaerroria.

En kyllä tosiaankaan osannut odottaa näin suurta suosiota: nettisivulla käy 10k-30k kävijää päivässä, youtubessa on reilu 9000 videota pelistä, sähköposteja tulee enemmän kuin ehdin vastata ja foorumeilla on kohta 1000 käyttäjää. Annoin myös tällä viikolla EDGE magazinelle haastattelun, joka tulee ensi kuun lehden indiekauhupeleistä kertovaan artikkeliin.
SCP-106:n uusi 3D-malli
Image

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 9:51 am
by valscion
Huh. Aikamoista, hyvään rakoseen olet pelisi kehittänyt! Aina on todella mukava yllätys huomata jonkun tässä CB-skenessä toimineen pompanneen uusiin koodailusfääreihin ja saaneen jo vähän mainetta ;). Onnitteluni :)

Itse pelistä, en tiedä uskallanko testata kun vaikuttaa jo videoiden perusteella niin ahdistavalta. Hienosti olet saanut kauhuelementin peliisi syvälle asti tehtyä.

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 12:47 pm
by Awaclus
regalis wrote:...Jos kiinnostaa niin tein alkuvuodesta myös pienen kauhupelin nimeltä SCP-087-B. Virtuaalinen kädenpuristus sille joka selviää loppuun asti.
Mikähän sitten on tämä loppu?

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 3:44 pm
by regalis
Chaosworm wrote:
regalis wrote:...Jos kiinnostaa niin tein alkuvuodesta myös pienen kauhupelin nimeltä SCP-087-B. Virtuaalinen kädenpuristus sille joka selviää loppuun asti.
Mikähän sitten on tämä loppu?
Sattumanvaraisesti jossain 120-150 kerroksen paikkeilla käytävä muurautuu molemmista päistä umpeen ja [DATA REDACTED]

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 4:23 pm
by esa94
Containment Breachilla on SCP-piireissä niin maar saatanasti faneja. Iteki tykkään. :3

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Aug 03, 2012 5:10 pm
by MaGetzUb
Jaha regalis on niitannu mainetta ja kunniaa meanwhile täälä CB foorumilla ollaan vain "perseilty". :D On tosiaan hieno saavutus, täytyy myöntää. :)

Re: SCP Containment Breach

Posted: Tue Apr 23, 2013 5:29 pm
by naputtelija
Jos regalis vielä seuraa tätä, voisin kysyä, että miksi peli heittää memory Access violationia aina kun painetaan launch? Ei kai launcheri ole coolbasicilla koodattu..? :D

Re: SCP Containment Breach

Posted: Mon Apr 29, 2013 5:42 pm
by MaGetzUb
naputtelija wrote:Jos regalis vielä seuraa tätä, voisin kysyä, että miksi peli heittää memory Access violationia aina kun painetaan launch? Ei kai launcheri ole coolbasicilla koodattu..? :D
Peli on taittu koodata Blitz3D:lä, sen takia virheilmoitukset ovat samanlaisia kuin CoolBasicissa. :P Itselläni tuo peli pyörii tosiaan ihan hyvin, eikä mitään kaatumisia sun muita ole tullut vastaan. Ihan hauskoja p*skahalvauskohtauksia on tullut koettua tuon pelin parissa. :D

Re: SCP Containment Breach

Posted: Wed May 01, 2013 10:45 pm
by Artikkeli

Re: SCP Containment Breach

Posted: Fri Oct 18, 2013 10:32 pm
by Frozen

Re: SCP Containment Breach

Posted: Tue Oct 22, 2013 3:20 pm
by legend