Page 1 of 1

Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Sun Jan 22, 2012 7:42 pm
by TukeKoodi
Hei! Minulla on BF3:n kanssa ongelma. Kun alan pelaamaan, peli jäätyy 1-2 min kuluessa. Tämä tapahtui vasta ekassa kunnon tehtävässä, alkutehtävä sujui ihan ongelmitta. Resoluutiona käytän 800x600 tai 1024x768.

Koneen tiedot:

Asus N73S

-Intel Core i7 2.2 Ghz neliydin
-8GB DDR3
-nVidia Geforce GT540M 1GB muistilla

Kiitos.

Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Sun Jan 22, 2012 7:55 pm
by Latexi95
TukeKoodi wrote:Hei! Minulla on BF3:n kanssa ongelma. Kun alan pelaamaan, peli jäätyy 1-2 min kuluessa. Tämä tapahtui vasta ekassa kunnon tehtävässä, alkutehtävä sujui ihan ongelmitta. Resoluutiona käytän 800x600 tai 1024x768.
Oletko koittanut päivittää näytönohjaimen ajurit? Minullakin BF3:nen kaatuili ennen sitä.
EDIT:

Miksi muuten noin pieni resoluutio?


Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Sun Jan 22, 2012 8:01 pm
by TukeKoodi
Mistä ajurit saisi ladattua? En ole sitä ennen tehnyt.

Iso kiitos jos viitsisitte neuvoa.

Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Sun Jan 22, 2012 8:17 pm
by Latexi95
TukeKoodi wrote:Mistä ajurit saisi ladattua? En ole sitä ennen tehnyt.

Iso kiitos jos viitsisitte neuvoa.
Yleensä ajurit löytää ihan googlettamalla näytönohjaimen nimellä ja sanalla "drivers".
Tuolta ainakin löytyy: http://www.geforce.com/Drivers

Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Sun Jan 22, 2012 10:36 pm
by Pettis
Voi myös johtua näytönohjaimen / koneen ylikuumenemisesta, jos tuo aika jäätymiseen on likimain sama aina.

Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Thu Feb 16, 2012 7:27 pm
by ItzRaines
Minulla taas käy niin, että se lakkaa toimimasta lähes joka kerta, kun erä loppuu. Kenelläkään ratkaisua? Ajurit sun muut ajantasalla. Muuten toimii ihan mainiosti.

Re: Battlefield 3 jäätyy 1-2 min ajassa?

Posted: Fri Feb 17, 2012 11:33 am
by naputtelija
Yleensä jonkin asian reinstalloiminen toimii tuollaisissa tilanteissa. Reinstalloi ensin peli, sitten driverit. Jos ei vieläkään, kannattaa ehkä vaihtaa asetuksia.
EDIT:

Toisinpäin teet nuo...