Offtopic (I/2012)

Muu yhteisön välinen keskustelu.
User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Wed Sep 19, 2012 9:22 pm

legend wrote:Ja miksi poistaisin S-voicen, vaikka se on täyttä pas***.
No, tuota, koska se on täyttä paskaa etkä halua sitä?

User avatar
legend
Advanced Member
Posts: 371
Joined: Wed Nov 18, 2009 9:06 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by legend » Wed Sep 19, 2012 9:40 pm

esa94 wrote:
legend wrote:Ja miksi poistaisin S-voicen, vaikka se on täyttä pas***.
No, tuota, koska se on täyttä paskaa etkä halua sitä?
Alan kuulostaa tyhmältä... Pitää ensikeralla selittää enemmän.
Vaikka S-voice on huono, miksei se voisi olla puhelimessa.
Ei se siellä häiritse, jos muistia riittää. Päivityksiä voi myös tulla S-voiceen, joka voi tehdä siitä paremman.
Sen takaisin saaminen ei tietääkseni ole enää yksinkertaista. Siis miksi vaivautua poistamaan?
Ilmoitin vain, että S3 ei kannata ostaa S-voicen tai vastaavaisuuksien takia.
(Jos omistat kännykän, jonka kamera on huono. Lähdetkö poistamaan sitä?)

User avatar
naputtelija
Devoted Member
Posts: 718
Joined: Wed Nov 03, 2010 8:56 pm
Location: Joku piste pohjoisessa.

Re: Offtopic (I/2012)

Post by naputtelija » Wed Sep 19, 2012 10:06 pm

legend wrote:
esa94 wrote:
legend wrote:Ja miksi poistaisin S-voicen, vaikka se on täyttä pas***.
No, tuota, koska se on täyttä paskaa etkä halua sitä?
Alan kuulostaa tyhmältä... Pitää ensikeralla selittää enemmän.
Vaikka S-voice on huono, miksei se voisi olla puhelimessa.
Ei se siellä häiritse, jos muistia riittää. Päivityksiä voi myös tulla S-voiceen, joka voi tehdä siitä paremman.
Sen takaisin saaminen ei tietääkseni ole enää yksinkertaista. Siis miksi vaivautua poistamaan?
Ilmoitin vain, että S3 ei kannata ostaa S-voicen tai vastaavaisuuksien takia.
(Jos omistat kännykän, jonka kamera on huono. Lähdetkö poistamaan sitä?)
Totta. uskoisin useimmistä kännyköistä löytyvän 8 Gt-muistin riittävän useimpiin tarpeisiin. Vaikka käyttis vie suunnilleen 2-4Gt(?), niin silti jää reilusti tilaa. miksi lähteä turhaan poistelemaan?
<Ize> Pitäs tehä allekirjotus..
<Ize> Vois keksiä jonkin nasahtavan sanonnan..
<Ize> Siitä tulis upea legenda ja kaikki vaihtaisivat allekirjoituksensa siihen.
<Ize> Ehkä ei kuitenkaa...

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Wed Sep 19, 2012 10:12 pm

legend wrote:(Jos omistat kännykän, jonka kamera on huono. Lähdetkö poistamaan sitä?)
En, koska kamera on oikeasti kohtuullisen tarpeellinen osa laitekokemusta toisin kuin huono äänentunnistus.

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by mikeful » Wed Sep 19, 2012 10:27 pm

Itsellä on myös SGS3.

Akkukesto ja nopea kamera ovat olleet huomattavimmat muutokset päivittäisessä käytössä. Yleensä tulee skipattua puhelimella kuvailu kameroida viiveen takia, mutta tässä se on poistettu lähes kokonaan ja kamera saa ihan siedettäviä kuvia ilman salamaa.
tuhoojabotti wrote:
legend wrote:Puhelimessa olevat S-voice ja vastaavat roskat ovat täyttä pas***.
Jos oikein olen ymmärtänyt, S-voice poistuu piakkoin saapuvassa Jelly Bean -päivityksessä, ja tilalle tulee Google Voice Search (sekä Google Now -toiminto).
Voice Search on jo nyt käytettävissä ja Googlen on luvannut tuoda myös Voice Action:it käyttöön myös suomalaisille nyt kun tavallinen äänitunnistus on saatu tukemaan suomea perustasolla. S Voice:n haukkuminen on aika lailla tarpeetonta, koska sitä ei ole koskaan suunniteltu Suomessa käytettäväksi.

EDIT: Kaivelin lähdettä Voice Actionien tulemisesta, mutta en enää löydä sitä. Saattaa siis olla, että muistelen väärin. :|

Jos puhelimesta on lisää kysyttävää, voin vastailla tänne.
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

User avatar
naputtelija
Devoted Member
Posts: 718
Joined: Wed Nov 03, 2010 8:56 pm
Location: Joku piste pohjoisessa.

Re: Offtopic (I/2012)

Post by naputtelija » Wed Sep 19, 2012 11:13 pm

Itse kyllä olen sitä mieltä että nämä lumiat alkavat nyt olla todella hyviä. Esimerkiksi lumia 920 on iPhone 5:ta parempi lähes joka suhteessa (pitempi akunkesto, kuvanvakautusjärjestelmä, keskikokoisen läppärin reso, iso näyttö, Kansainvälinen 4G...)
Nyt vielä pitäisi alkaa kilpailemaan tuon samsungin kanssa... Hyvä sekin on.
<Ize> Pitäs tehä allekirjotus..
<Ize> Vois keksiä jonkin nasahtavan sanonnan..
<Ize> Siitä tulis upea legenda ja kaikki vaihtaisivat allekirjoituksensa siihen.
<Ize> Ehkä ei kuitenkaa...

User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by CCE » Wed Sep 19, 2012 11:54 pm

Itselläni on älypuhelimena Samsungin Gio, joka ottaa satunnaisesti ruudunkaappauksia keskinappulaa painettaessa. Kamera on surkean hidas, kuvanlaatu huono ja video-ominaisuuksista en oikeastaan haluaisi edes puhua. GPS signaalin saaminen onnistuu testieni mukaan ainoastaan moottoriteiden läheisyydessä(?), jonka jälkeen se toimii kuitenkin suhteellisen luotettavasti.

Joskus puhuessa ääni häviää satunnaisesti sekunnin tai parin ajaksi, mutta en ole varma onko kyseessä laitevika, vaiko vain operaattorin jekkuja. Lisäksi liimasin näytön suojakalvon vahingossa hieman vinoon, jonka ansiosta ruudun oikeassa laidassa on nyt ärsyttävä ilmakupla.

User avatar
tuhoojabotti
Advanced Member
Posts: 485
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:53 pm
Location: Suomi, Finland
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by tuhoojabotti » Thu Sep 20, 2012 8:31 am

legend wrote:Esimerkiksi Dead tricker -peli maksimi grafiikoilla ei kuulema toimi pätkimättä.
Tarkoitit varmaankin Dead Trigger. Minusta "ei pyöri kunnolla" ja "ei pyöri täysillä grafiikoilla täydellisesti" on vähän eri asia. Tärkeintä on, että voin pelata CTR. ;-)
mikeful wrote:Voice Search on jo nyt käytettävissä ja Googlen on luvannut tuoda myös Voice Action:it käyttöön myös suomalaisille nyt kun tavallinen äänitunnistus on saatu tukemaan suomea perustasolla.
Joo siis onhan minunkin puhelin tukenut äänentunnistusta jo alusta lähtien, mutta tarkoitan nyt uutta Google Search -päivitystä, jossa on siis Google Now ja ne kortit ynnä muut. Toki suomen tunnistus on vielä aika heikkoa, mutta se on silti kätevä pikkutiedon hakemiseen englanniksi. Vielä kun parantaisivat ihmisten ja paikkojen nimien tunnistusta.
Imagedev.tuhoojabotti.com — “Programmer (noun): An organism that turns caffeine into code.”

User avatar
Pettis
The Evil Admin
The Evil Admin
Posts: 1042
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:08 pm
Location: Rovaniemi
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Pettis » Sun Sep 23, 2012 1:01 pm

tuhoojabotti wrote:
mikeful wrote:Voice Search on jo nyt käytettävissä ja Googlen on luvannut tuoda myös Voice Action:it käyttöön myös suomalaisille nyt kun tavallinen äänitunnistus on saatu tukemaan suomea perustasolla.
Joo siis onhan minunkin puhelin tukenut äänentunnistusta jo alusta lähtien, mutta tarkoitan nyt uutta Google Search -päivitystä, jossa on siis Google Now ja ne kortit ynnä muut. Toki suomen tunnistus on vielä aika heikkoa, mutta se on silti kätevä pikkutiedon hakemiseen englanniksi. Vielä kun parantaisivat ihmisten ja paikkojen nimien tunnistusta.
Itsellä Galaxy Nexus ja Android 4.1:ssä toimii tuo suomen puheentunnistus aikalailla moitteetta. Tuli käyttöön silloin kun lisäsivät navigoinnille tuen Suomeen. Google Nowssa voi nykyisin valita suomen puheentunnistuksen.
CB Repository .com - Sinne ne kaikki koodit menneet on!
MunVerkko - Ilmaisia foorumeita ja blogeja

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Sun Sep 23, 2012 8:22 pm

Pettis wrote:Itsellä Galaxy Nexus ja Android 4.1:ssä toimii tuo suomen puheentunnistus aikalailla moitteetta. Tuli käyttöön silloin kun lisäsivät navigoinnille tuen Suomeen. Google Nowssa voi nykyisin valita suomen puheentunnistuksen.
Siihen hengittäminen tuottaa kyllä melko omituisia tuloksia (nimim. kokeilin tänään omalla Nexuksella)

Lähinnä erinäisiä tavaramerkkejä mutta jossain kohtaa myös hämmentävän sanajonon "phi phi phi phi phi phi phi phi"

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Offtopic (I/2012)

Post by koodaaja » Mon Oct 08, 2012 8:12 pm

Kyseiset libit eivät löydy, joten olet joko kopioinut ne väärään paikkaan tai et minnekään. Katso mihin VC libisi haluaa ja kopioi ne sinne.

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Feuer » Mon Oct 08, 2012 9:07 pm

Hyvin sujunut CentOS:n käyttöönotto inspiroi leikkimään taas Archilla. Seurailen tätä ohjetta, ja urliin bookmarkatussa kohdassa hän ilmoittaa näin. Mikä menee taas väärin?
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Mon Oct 08, 2012 9:23 pm

Feuer wrote:Hyvin sujunut CentOS:n käyttöönotto inspiroi leikkimään taas Archilla. Seurailen tätä ohjetta, ja urliin bookmarkatussa kohdassa hän ilmoittaa näin. Mikä menee taas väärin?
Et asentanut /bin/sh:ta chrootiin?

User avatar
Sami The Great
Advanced Member
Posts: 485
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:15 pm
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Sami The Great » Mon Oct 08, 2012 11:14 pm

Storm wrote:Tein kaikki vaiheet uudelleen, mutta yhä herjaa tuota samaa.
EDIT:

Voisko joku kiltti ihminen tehdä vaikka valmiin solutionin jossa tuo SFML toimii kuten pitääkin? Helpottaisi aika paljon.

Näyttää siltä, että debug-versiot kirjastoista puuttuu. Kokeile vaihtaa sieltä ylhäältä Visual Studiossa release käännökselle (jos siinä lukee nyt debug) tai sitten hommaa debug-käännökset .lib tiedostoista.

EDIT: Tosiaan, oletko varmistanut, että kyseiset lib-tiedostot ovat oikeassa kansiossa?
http://www.rockodilegames.com
CoolBasickin käyttäjä vuodesta 2004.

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Feuer » Tue Oct 09, 2012 7:28 pm

esa94 wrote:
Feuer wrote:Hyvin sujunut CentOS:n käyttöönotto inspiroi leikkimään taas Archilla. Seurailen tätä ohjetta, ja urliin bookmarkatussa kohdassa hän ilmoittaa näin. Mikä menee taas väärin?
Et asentanut /bin/sh:ta chrootiin?
sh on olemassa sekä /bin/issä että /mnt/bin/issä.

Toisaalta, kun tarkemmin tulostetta lukee, mikä noiden @ ja * merkkien merkitys on? Google pelkää noita merkkejä, joten sillä en löytänyt pienellä tutkimuksella mitään aiheesta.
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Tue Oct 09, 2012 8:46 pm

Feuer wrote:
esa94 wrote:
Feuer wrote:Hyvin sujunut CentOS:n käyttöönotto inspiroi leikkimään taas Archilla. Seurailen tätä ohjetta, ja urliin bookmarkatussa kohdassa hän ilmoittaa näin. Mikä menee taas väärin?
Et asentanut /bin/sh:ta chrootiin?
sh on olemassa sekä /bin/issä että /mnt/bin/issä.

Toisaalta, kun tarkemmin tulostetta lukee, mikä noiden @ ja * merkkien merkitys on? Google pelkää noita merkkejä, joten sillä en löytänyt pienellä tutkimuksella mitään aiheesta.
Pistäs ls -l /mnt/bin/sh

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Feuer » Tue Oct 09, 2012 9:23 pm

Argh :roll: Bittisyysongelma. Jotain olin alunperin pilannut, kun x86 - puolella ei asentunut sitten millään, mutta kun vaihdoin x64 - puolelle, heti toimi.

Kiitän osallistumisesta, esa
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Feuer » Sat Oct 13, 2012 1:14 pm

Osiotaulu näyttää tältä. Saisiko tuon vapaan tilan sda1:een miten?
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2012)

Post by esa94 » Sun Oct 14, 2012 3:43 pm

Feuer wrote:Osiotaulu näyttää tältä. Saisiko tuon vapaan tilan sda1:een miten?
Siirrät muut osiot levyn loppuun (Käytä hyvä mies gpartedia) ja sitten suurenna sda1

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2012)

Post by Feuer » Sun Oct 14, 2012 8:56 pm

No sepä oli edellämainitulla helppoa :)
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

Post Reply