Port Forwarding-ongelma

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Post Reply
User avatar
naputtelija
Devoted Member
Posts: 718
Joined: Wed Nov 03, 2010 8:56 pm
Location: Joku piste pohjoisessa.

Port Forwarding-ongelma

Post by naputtelija » Mon Jul 25, 2011 1:02 pm

Minecraft servua tässä laittelin ja tuli semmoinen ongelma että modeemini sanoi että porttia ei voi avata jos failover on päällä. Poistin sen päältä WAN-asetuksista ja nyt yhteyttä ei voi muodostaa internetiin! Mitenkäs portin saisi sitten auki? Osaako kukaan auttaa?

A-Link WNAP-modeemi käytössä.
<Ize> Pitäs tehä allekirjotus..
<Ize> Vois keksiä jonkin nasahtavan sanonnan..
<Ize> Siitä tulis upea legenda ja kaikki vaihtaisivat allekirjoituksensa siihen.
<Ize> Ehkä ei kuitenkaa...

User avatar
axu
Devoted Member
Posts: 854
Joined: Tue Sep 18, 2007 6:50 pm

Re: Port Forwarding-ongelma

Post by axu » Mon Jul 25, 2011 1:29 pm

Sanovat, että jos pistää Hamachin kautta serverin niin ei tarvi setviä noita portforwarding ongelmia. Itsellä ei ole kokemusta kuitenkaan ko. asiasta joten en voi auttaa :P
Jos tämä viesti on kirjoitettu alle 5 min. sitten, päivitä sivu. Se on saattanut jo muuttua :roll:
Image

User avatar
Pettis
The Evil Admin
The Evil Admin
Posts: 1042
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:08 pm
Location: Rovaniemi
Contact:

Re: Port Forwarding-ongelma

Post by Pettis » Thu Jul 28, 2011 12:56 am

naputtelija wrote:Minecraft servua tässä laittelin ja tuli semmoinen ongelma että modeemini sanoi että porttia ei voi avata jos failover on päällä. Poistin sen päältä WAN-asetuksista ja nyt yhteyttä ei voi muodostaa internetiin! Mitenkäs portin saisi sitten auki? Osaako kukaan auttaa?

A-Link WNAP-modeemi käytössä.
Modeemisi käyttöohjeen kohta 3.3.17.

Failover näyttäisi käyttävän 3G-yhteyttä, jos käytössä on 3G-tikku tms. vastaava. Onko käytössäsi pelkästään 3G-yhteys?
CB Repository .com - Sinne ne kaikki koodit menneet on!
MunVerkko - Ilmaisia foorumeita ja blogeja

Post Reply