Offtopic (I/2011)

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Locked
User avatar
MaGetzUb
Guru
Posts: 1715
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:35 pm
Location: Alavus

Re: Offtopic (I/2011)

Post by MaGetzUb » Mon Apr 04, 2011 7:11 pm

Kieh, itse ajattelin että voisi kehitellä tämän: http://www.youtube.com/watch?v=n6n6jW0XIV0 perusteella oman videotykin, hyväksikäyttäen Arduinoa. :D Arduino tulisi siis taustavalo-osuuteen. Eli taustavalo toteutettaisiin ledeillä. Arduino säätäisi kuvan kirkkaiden kohtien mukaan taustavaloa. :) Saisi todella hyvä kontrastisen kuvan melko vähällä rahalla. :P Sitten vielä tuo linssiosa pitäisi miettiä, miten sen toteuttaisi, kun minulla on 24 tuuman FullHD näyttö ja leveys suunnassa se on melko iso.. D:
Solar Eclipse
Meneillä olevat Projektit:
We're in a simulation, and God is trying to debug us.

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Apr 04, 2011 8:15 pm

Tehotyöskentelyä:
Image
Arvatkaa vuosimalli:
Image

User avatar
MaGetzUb
Guru
Posts: 1715
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:35 pm
Location: Alavus

Re: Offtopic (I/2011)

Post by MaGetzUb » Mon Apr 04, 2011 8:27 pm

Olisiko joku 1996 mallinen? :D Herran jestas kun näyttää oudolta. Olen jossain parikertaa nähnyt tuommoisen, en ole vain ikinä käyttänyt. :P
Solar Eclipse
Meneillä olevat Projektit:
We're in a simulation, and God is trying to debug us.

User avatar
Peltsi
Active Member
Posts: 121
Joined: Thu Sep 30, 2010 12:16 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Peltsi » Mon Apr 04, 2011 8:29 pm

ItzRaines wrote: Arvatkaa vuosimalli:
Image
Onko 90 luvun alusta? Tarkemmin en osaa sanoa... Menee varmaan aivan puihin tuo arvaus mutta menköön :D

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Apr 04, 2011 8:37 pm

Compaq LTE Lite 4/25

Vuosimallista ei olekaan tarkkaa tietoa, mutta siinä 90- luvun alkupuolella. Muistan vielä, kun tuollainen oli ihmeellinen ilmestys kotiin. :D Harmillisesti win -95 kadonnut jonnekkin koneesta, eikä ole rompulla sitä, että asentais uudestaan.

User avatar
Peltsi
Active Member
Posts: 121
Joined: Thu Sep 30, 2010 12:16 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Peltsi » Mon Apr 04, 2011 8:42 pm

ItzRaines wrote:Compaq LTE Lite 4/25

Vuosimallista ei olekaan tarkkaa tietoa, mutta siinä 90- luvun alkupuolella. Muistan vielä, kun tuollainen oli ihmeellinen ilmestys kotiin. :D Harmillisesti win -95 kadonnut jonnekkin koneesta, eikä ole rompulla sitä, että asentais uudestaan.
Yeah! [lesotus] Sittenhän mun arvaus meni aika lähelle! [/lesotus] ;) :D
ItzRaines wrote: Harmillisesti win -95 kadonnut jonnekkin koneesta, eikä ole rompulla sitä, että asentais uudestaan.
Itellä yks 95 kone, vieläkin hengissä ja kunnossa. Aikoinaan hakkasin sillä Jazz Jackrabbit 2:sen Demoa. :D

User avatar
Jare
Devoted Member
Posts: 872
Joined: Mon Aug 27, 2007 10:18 pm
Location: Pori
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Jare » Mon Apr 04, 2011 8:53 pm

Hmm, ilmeisesti SetWindow kuluttaa muistia ikävästi.

Jos haluat testata:
1. Varmista ettei koneella ole mitään tärkeää avoinna, saatat joutua resetoimaan koneen.
2. Avaa Task Manager ja seuraa muistin käyttöä samalla kun ajat tämän ohjelman:

Code: Select all

Repeat
	SetWindow "asd"
	UpdateGame
Forever
Ongelmaksi tuo ei yleensä tule, mutta MAVeja haettaessa sisäkkäisissä, usein suoritettavissa lenkeissä SetWindow muuttuukin ongelmien löytäjästä ongelmien aiheuttajaksi. :P

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Feuer » Mon Apr 04, 2011 8:56 pm

@ItzRaines
Harvoin näkee NOIN kauniita tietokoneita :o Ja on vielä Compaq - läppäri. Jos aiot joskus hankkiutua hänestä eroon, älä hitto heitä pois, vaan pistä myyntiin ja vihjaise minulle. Todennäköisesti saat koneen oikean arvon moninkertaisena takaisin.
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
Misthema
Advanced Member
Posts: 312
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:32 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Misthema » Mon Apr 04, 2011 9:05 pm

Jare wrote:Hmm, ilmeisesti SetWindow kuluttaa muistia ikävästi.

Jos haluat testata:
1. Varmista ettei koneella ole mitään tärkeää avoinna, saatat joutua resetoimaan koneen.
2. Avaa Task Manager ja seuraa muistin käyttöä samalla kun ajat tämän ohjelman:

Code: Select all

Repeat
	SetWindow "asd"
	UpdateGame
Forever
Ongelmaksi tuo ei yleensä tule, mutta MAVeja haettaessa sisäkkäisissä, usein suoritettavissa lenkeissä SetWindow muuttuukin ongelmien löytäjästä ongelmien aiheuttajaksi. :P
Mjaah. Itselläni tuo käytti vain vähän yli 10mt muistia, eli saman verran kuin pelkkä "Repeat...Forever" -luuppi.

PS. Aprillipäivä meni jo.

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Apr 04, 2011 9:11 pm

Feuer wrote:@ItzRaines
Harvoin näkee NOIN kauniita tietokoneita :o Ja on vielä Compaq - läppäri. Jos aiot joskus hankkiutua hänestä eroon, älä hitto heitä pois, vaan pistä myyntiin ja vihjaise minulle. Todennäköisesti saat koneen oikean arvon moninkertaisena takaisin.
Tarjoa! :D Pitää nyt vie tiedustella, että saanko edes hankkitua tuosta vanhuksesta eroon.

User avatar
Jare
Devoted Member
Posts: 872
Joined: Mon Aug 27, 2007 10:18 pm
Location: Pori
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Jare » Mon Apr 04, 2011 9:26 pm

Misthema wrote: Mjaah. Itselläni tuo käytti vain vähän yli 10mt muistia, eli saman verran kuin pelkkä "Repeat...Forever" -luuppi.

PS. Aprillipäivä meni jo.
No katsoin uudestaan. Prosessien välilehdellä muistin käyttö ei lisäänny cbrunin kohdalla, mutta Performance-välilehdellä lisääntyy selvästi.

User avatar
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Viltzu » Mon Apr 04, 2011 9:30 pm

Jare wrote:
Misthema wrote: Mjaah. Itselläni tuo käytti vain vähän yli 10mt muistia, eli saman verran kuin pelkkä "Repeat...Forever" -luuppi.

PS. Aprillipäivä meni jo.
No katsoin uudestaan. Prosessien välilehdellä muistin käyttö ei lisäänny cbrunin kohdalla, mutta Performance-välilehdellä lisääntyy selvästi.
Eli johtuu sulla jostain muusta prosessista kuin cbrunista. Tiedä sitten miksi ja miten cbrunin ajaminen vaikuttaa. Mutta itselläni ei muistin käyttö kasva.
EDIT:

Itseltäni löytyy myös Win7, mutta 32-bittinen.

Last edited by Viltzu on Mon Apr 04, 2011 9:40 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Jare
Devoted Member
Posts: 872
Joined: Mon Aug 27, 2007 10:18 pm
Location: Pori
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Jare » Mon Apr 04, 2011 9:39 pm

Viltzu wrote:
Jare wrote:
Misthema wrote: Mjaah. Itselläni tuo käytti vain vähän yli 10mt muistia, eli saman verran kuin pelkkä "Repeat...Forever" -luuppi.

PS. Aprillipäivä meni jo.
No katsoin uudestaan. Prosessien välilehdellä muistin käyttö ei lisäänny cbrunin kohdalla, mutta Performance-välilehdellä lisääntyy selvästi.
Eli johtuu sulla jostain muusta prosessista kuin cbrunista. Tiedä sitten miksi ja miten cbrunin ajaminen vaikuttaa. Mutta itselläni ei muistin käyttö kasva.
Se jää arvoitukseksi sitten. Suljin turhimmat prosessit pois ja selaimen. Silti sama juttu. Käyttiksenä Windows 7 64bit.

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1165
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Latexi95 » Mon Apr 04, 2011 10:08 pm

Teinpä uuden version sudokun ratkaisimestani. Tällä kertaa sen pitäisi pystyä ratkaisemaan mikä tahansa sudoku(olettaen että se on mahdollinen ja jos ei ole niin ohjelma ilmoittaa siitä.). Se ratkaisee vaikka tyhjän ruukukon (joka muuten kestää vuosia, kun kone arpoo kaikki vaihtoehdot läpi...). Mutta tässäpä sis-pakettia halukkaille. Bugi raportteja otetaan mieluusti vastaan. (Tiedän kyllä että näytön kääntyminen aiheuttaa ongelman. Korjaan sen ehkä huomenna...) :P

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Apr 04, 2011 10:23 pm

Minulle tulee vain 15 kt:n SIS-tiedosto. Pitäisikö oikein toimiakin? :(

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by esa94 » Mon Apr 04, 2011 10:26 pm

ItzRaines wrote:Minulle tulee vain 15 kt:n SIS-tiedosto. Pitäisikö oikein toimiakin? :(
...Seuraavaksi siirrät sen Symbian-puhelimeesi..?

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Apr 04, 2011 10:30 pm

esa94 wrote:
ItzRaines wrote:Minulle tulee vain 15 kt:n SIS-tiedosto. Pitäisikö oikein toimiakin? :(
...Seuraavaksi siirrät sen Symbian-puhelimeesi..?
Sitten, kun joku ois vie sanonu et se on fooniin tarkotettu :lol:

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Awaclus » Mon Apr 04, 2011 10:46 pm

ItzRaines wrote:
esa94 wrote:
ItzRaines wrote:Minulle tulee vain 15 kt:n SIS-tiedosto. Pitäisikö oikein toimiakin? :(
...Seuraavaksi siirrät sen Symbian-puhelimeesi..?
Sitten, kun joku ois vie sanonu et se on fooniin tarkotettu :lol:
No sehän sanottiin, yksi tai useampi sivu sitten.

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1165
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Latexi95 » Mon Apr 04, 2011 11:33 pm

Chaosworm wrote: No sehän sanottiin, yksi tai useampi sivu sitten.
Juu... Olisin kyllä ehkä voinnut mainita sen tuossa edellisessäkin viestissä. Voin kyllä tehdä Windows versionkin huomenna. En tänään enää jaksa. Havaitsi pienen(?) ongelman arvauslogiikassa. Joku juttu on siinä vielä pielessä, kun esimerkiksi tyhjää ruudukkoa alkaa täyttämään niin se jossain vaiheessa alkaa kiertää kehää ja arvata samoja lukuja uudestaan. Tämä ei kuitenkaan näytä haittaavan "kunnollisen" sudokun ratkaisua.

User avatar
Misthema
Advanced Member
Posts: 312
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:32 pm
Location: Turku, Finland
Contact:

Re: Offtopic (I/2011)

Post by Misthema » Tue Apr 05, 2011 1:34 am

Jare wrote:Se jää arvoitukseksi sitten. Suljin turhimmat prosessit pois ja selaimen. Silti sama juttu. Käyttiksenä Windows 7 64bit.
Minulla winXP. Windows 7:n pitäisi olla vähän fiksumpi muistien kanssa, mutta kun kyseessä on wanha CB, mikä tahansa on mahdollista.

Spoilerissa kuva "Suorituskyky" -välilehdestä jonka otin ko. koodinpätkän suorituksen aikana.
Image

Locked