Minecraft

Muu yhteisön välinen keskustelu.
User avatar
Taatero
Advanced Member
Posts: 384
Joined: Tue May 27, 2008 6:06 pm

Re: Minecraft

Post by Taatero » Mon Aug 02, 2010 10:26 pm

Jos haluaa pelata creativea, suosittelen lämpimästi suosikkiserveriäni, [NL] Minecraft Server. Vaikka nimi kertookin toista, suurin osa pelaajista osaa puhua englantia. Grieffauksesta en ole nähnyt noin kahden viikon pelaamisen aikana merkkiäkään. Lisäeituina mm. oma mappi yms. Kannattaa liittyä! Jos porukkaa saadaan tarpeeksi, saamme luultavasti oman freebuild-huoneen sinne.
[color=#40BF00][u]koodaaja[/u][/color] wrote:Täyden turvan takaamiseksi avain olisi myös kuljetettava offlinenä suoraan tulevien viestien lähettäjältä niiden vastaanottajalle laitakaupungin hämärissä yöneljältä ja varmistettava, ettei kumpaakaan osapuolta seurata. Popliinitakkia suositellaan.

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1164
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Minecraft

Post by Latexi95 » Mon Aug 02, 2010 10:37 pm

Kävin kokeilemassa classicia... Oli sekin aika hieno ja "oikea" peli vaikuttaa vielä hienommalta, joten täytyypä koittaa hankkia se. :)

User avatar
MikkoK
Devoted Member
Posts: 813
Joined: Thu Jun 05, 2008 2:13 pm
Location: City 17

Re: Minecraft

Post by MikkoK » Mon Aug 02, 2010 10:54 pm

Mitä sanotte, toimiiko Minecraft näillä specseillä kuinka?
# Intel Atom N270 1.6 GHz prosessori
# 1 GB DDR2 667 MHz keskusmuisti
# 160 GB 5400 rpm SATA kovalevy
# 10.1" WSVGA 1024 x 600 näyttö
# Intel GMA 950 näytönohjain

Code: Select all

#aha. @ IRCNet
<Grandi> Voit laittaa jo valmiiks hailaittiin "Amis-Mikko", koska alan kutsua sua sillä nimellä.

User avatar
Taatero
Advanced Member
Posts: 384
Joined: Tue May 27, 2008 6:06 pm

Re: Minecraft

Post by Taatero » Mon Aug 02, 2010 11:22 pm

MikkoK wrote:Mitä sanotte, toimiiko Minecraft näillä specseillä kuinka?
# Intel Atom N270 1.6 GHz prosessori
# 1 GB DDR2 667 MHz keskusmuisti
# 160 GB 5400 rpm SATA kovalevy
# 10.1" WSVGA 1024 x 600 näyttö
# Intel GMA 950 näytönohjain
Noihin intelin nuhapumppuihin kannattaa aina suhtautua varauksella, sillä oma 5870 jaksaa pyörittää Minecraftia vain noin 100 fps. Piirtoetäisyyttä saa aina toki laskettua, mutta prossu voi silti jäädä nirhaamaan. Eli lyhyesti sanottuna en osaa sanoa.

EDIT: Meni kahden päivän raudat hukkaan, kun olin juuri siirtämässää niitä ja Creeperi hiippaili jostain selkään :(
[color=#40BF00][u]koodaaja[/u][/color] wrote:Täyden turvan takaamiseksi avain olisi myös kuljetettava offlinenä suoraan tulevien viestien lähettäjältä niiden vastaanottajalle laitakaupungin hämärissä yöneljältä ja varmistettava, ettei kumpaakaan osapuolta seurata. Popliinitakkia suositellaan.

User avatar
MikkoK
Devoted Member
Posts: 813
Joined: Thu Jun 05, 2008 2:13 pm
Location: City 17

Re: Minecraft

Post by MikkoK » Mon Aug 02, 2010 11:36 pm

Taatero wrote:
MikkoK wrote:Mitä sanotte, toimiiko Minecraft näillä specseillä kuinka?
# Intel Atom N270 1.6 GHz prosessori
# 1 GB DDR2 667 MHz keskusmuisti
# 160 GB 5400 rpm SATA kovalevy
# 10.1" WSVGA 1024 x 600 näyttö
# Intel GMA 950 näytönohjain
Noihin intelin nuhapumppuihin kannattaa aina suhtautua varauksella, sillä oma 5870 jaksaa pyörittää Minecraftia vain noin 100 fps. Piirtoetäisyyttä saa aina toki laskettua, mutta prossu voi silti jäädä nirhaamaan. Eli lyhyesti sanottuna en osaa sanoa.

EDIT: Meni kahden päivän raudat hukkaan, kun olin juuri siirtämässää niitä ja Creeperi hiippaili jostain selkään :(
Voit etsiä kuolinpaikkasi ja tavarasi ovat siellä, 100 FPS on huiman korkea, omalla pöytäkoneella saan noin 50 FPS maksimissaan. Pitäisi tietää että pyörittääkö tuo miniläppäri sitten tuota.

Code: Select all

#aha. @ IRCNet
<Grandi> Voit laittaa jo valmiiks hailaittiin "Amis-Mikko", koska alan kutsua sua sillä nimellä.

User avatar
temu92
Web Developer
Web Developer
Posts: 1226
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:56 pm
Location: Gamindustri
Contact:

Re: Minecraft

Post by temu92 » Tue Aug 03, 2010 12:57 am

Taatero wrote:vain noin 100 fps(
Vain? Et osaa olla sitten yhtään vaatimattomampi?

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Minecraft

Post by esa94 » Tue Aug 03, 2010 1:03 am

temu92 wrote:
Taatero wrote:vain noin 100 fps(
Vain? Et osaa olla sitten yhtään vaatimattomampi?
Nimenomaan. Yleensä 100 on sitäpaitsi FPS-cap :D

User avatar
Sami345
Advanced Member
Posts: 349
Joined: Fri Aug 31, 2007 4:52 pm
Contact:

Re: Minecraft

Post by Sami345 » Tue Aug 03, 2010 3:40 am

Mistä johtuu, että vaikka näytön virkistystaajuus on 60 Hz, alan jo pelin pyöriessä 100 FPS tuntea yleensä hieman nykimistä? Johtuuko tämä joistain piikeistä, joissa yksi frame kestää välillä kauemmin? Joka tapauksessa itse kuitenkin näen sulavaan pelaamiseen riittävän vasta n. 120-180 FPS.
Projektit: Fiperus - Jäädytetty pidemmäksi aikaa.
Voitot: Viikkokisa XIII, Pikapelikisa 3, Pikapelikisa 13
http://www.sami345.tk/

User avatar
Latexi95
Guru
Posts: 1164
Joined: Sat Sep 20, 2008 5:10 pm
Location: Lempäälä

Re: Minecraft

Post by Latexi95 » Tue Aug 03, 2010 7:08 am

Itse pystyin pelaamaan classicia ihan hyvin vielä noin 16FPS:ssä.
MikkoK wrote:Mitä sanotte, toimiiko Minecraft näillä specseillä kuinka?
# Intel Atom N270 1.6 GHz prosessori
# 1 GB DDR2 667 MHz keskusmuisti
# 160 GB 5400 rpm SATA kovalevy
# 10.1" WSVGA 1024 x 600 näyttö
# Intel GMA 950 näytönohjain
Oma eee pc 901 on aika lailla samanlainen ja FPS on tuo 16, classicissa...
Joten tuskimpa kovin hyvin...

User avatar
MikkoK
Devoted Member
Posts: 813
Joined: Thu Jun 05, 2008 2:13 pm
Location: City 17

Re: Minecraft

Post by MikkoK » Tue Aug 03, 2010 11:46 am

Sami345 wrote:Mistä johtuu, että vaikka näytön virkistystaajuus on 60 Hz, alan jo pelin pyöriessä 100 FPS tuntea yleensä hieman nykimistä? Johtuuko tämä joistain piikeistä, joissa yksi frame kestää välillä kauemmin? Joka tapauksessa itse kuitenkin näen sulavaan pelaamiseen riittävän vasta n. 120-180 FPS.
Itsellänikin tulee noita piikkejä aina kun tutkin alueita, yleensä FPS:äni on se 50. Johtuu varmaan kun karttageneraattori generoi niitä uusia alueita.

Code: Select all

#aha. @ IRCNet
<Grandi> Voit laittaa jo valmiiks hailaittiin "Amis-Mikko", koska alan kutsua sua sillä nimellä.

User avatar
MaGetzUb
Guru
Posts: 1715
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:35 pm
Location: Alavus

Re: Minecraft

Post by MaGetzUb » Tue Aug 03, 2010 2:24 pm

Mitenkä tuommoinen peli sitten voi olla nuin raskas? :o Varmaan ne kaikki miljoonat 3D kuutiot hidastavat .:D
Solar Eclipse
Meneillä olevat Projektit:
We're in a simulation, and God is trying to debug us.

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Minecraft

Post by Koodiapina » Tue Aug 03, 2010 2:41 pm

Niin ja se on Javalla koodattu.
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Minecraft

Post by esa94 » Tue Aug 03, 2010 2:43 pm

Grandi wrote:Niin ja se on Javalla koodattu.
HURR JAVA ON HIDAS

User avatar
skinkken
Advanced Member
Posts: 453
Joined: Sat Sep 01, 2007 4:00 pm
Location: Helsinki

Re: Minecraft

Post by skinkken » Tue Aug 03, 2010 3:04 pm

Jos tuon pelin ostaisi, niin saako siihen loputtomiin käyttäjätilejä vai ainoastaan yksi käyttäjä per ostettu peli?
Valmiit pelit: House of Horrors , Battle Zone , Über Ball , Itdoti , Space Chaos , Bloxxplosives
Projekti jota teen ehkä joskus vielä: viewtopic.php?f=11&t=2636 <-- Tämä rivi päivitetty 14.1.2013

User avatar
Sami345
Advanced Member
Posts: 349
Joined: Fri Aug 31, 2007 4:52 pm
Contact:

Re: Minecraft

Post by Sami345 » Tue Aug 03, 2010 3:07 pm

skinkken wrote:Jos tuon pelin ostaisi, niin saako siihen loputtomiin käyttäjätilejä vai ainoastaan yksi käyttäjä per ostettu peli?
Yksi käyttäjätili /ostettu peli. Käyttäjätilin saa halutessaan myydä.
Projektit: Fiperus - Jäädytetty pidemmäksi aikaa.
Voitot: Viikkokisa XIII, Pikapelikisa 3, Pikapelikisa 13
http://www.sami345.tk/

User avatar
Bambi
Member
Posts: 87
Joined: Sat Nov 24, 2007 1:51 pm

Re: Minecraft

Post by Bambi » Tue Aug 03, 2010 3:28 pm

Ostimpas itekki tuon pelin. Jos aijemmin suunnittelemanne kilta on pystyssä, voisin liittyä siihen. :D Pitää vielä opetella pelaamaan.

User avatar
kaneli2000
Guru
Posts: 1059
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:40 pm
Location: Lempäälä

Re: Minecraft

Post by kaneli2000 » Tue Aug 03, 2010 4:32 pm

Nyt on kolme päivää ostosta kulunut, ja hiki hatussa tehty vaikka mitä. Tässä pieni kierros taloni sisälle (tuli vähän turhan leveä kuva):
Attachments
talo.PNG
Asd
talo.PNG (1.94 MiB) Viewed 4536 times
I see the rainbow rising

User avatar
Wingman
Devoted Member
Posts: 594
Joined: Tue Sep 30, 2008 4:30 pm
Location: Ruudun toisella puolella

Re: Minecraft

Post by Wingman » Tue Aug 03, 2010 5:14 pm

prkl... kun ei ole rahaa ostaa tuota peliä :cry: . vai pystyikös tuon Visa Elektronilla ostamaan?
- - - -

User avatar
kaneli2000
Guru
Posts: 1059
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:40 pm
Location: Lempäälä

Re: Minecraft

Post by kaneli2000 » Tue Aug 03, 2010 5:27 pm

Otetaan tämä nyt oikein isoilla kirjaimilla, että kaikki kuulevat ja ymmärtävät.

Pelin voi siis ostaa Visalla, PayPalilla, Mastercardilla ja American Expressillä. Jotkut kaupat, esim. Steam ottavat joitakin Visa Electroneja Visa-kortteina. Tätä voi koittaa, sillä hommassa tuskin menettää mitään.

Peli maksaa alphavaiheessa (eli nyt) 10€, betavaiheessa 15€(?) ja lopullisen julkaisun jälkeen 20€.
I see the rainbow rising

User avatar
Sami345
Advanced Member
Posts: 349
Joined: Fri Aug 31, 2007 4:52 pm
Contact:

Re: Minecraft

Post by Sami345 » Tue Aug 03, 2010 5:35 pm

Wingman wrote:prkl... kun ei ole rahaa ostaa tuota peliä :cry: . vai pystyikös tuon Visa Elektronilla ostamaan?
Itse ainakin ostin Visa Electronilla.
Projektit: Fiperus - Jäädytetty pidemmäksi aikaa.
Voitot: Viikkokisa XIII, Pikapelikisa 3, Pikapelikisa 13
http://www.sami345.tk/

Post Reply