Videopelit

Muu yhteisön välinen keskustelu.
cce_unlog

Re: Videopelit

Post by cce_unlog » Fri Feb 27, 2009 5:28 pm

Itse kokeilin juuri Quake Liveä. Mainoslauseena on "toimii selaimessa", no toimiihan se selaimessa kun lataat Id-Softwaren oman pluginin.

Olen tosin pettynyt, peliin pitää jonottaa ennen kuin pääsee sisään (itseäni edellä oli noin 32K pelaajaa) ja aikaa kuluu kauan, jopa 2 tuntia.

Pääsin vihdoin harjoitusmatsiin asti, jonka jälkeen peli lupasi avautua kokonaisuudessaan minulle. Pelattavuus oli lähes identtistä Quake 3:sen kanssa. No toisin kuitenkin kävi, peli vaan parkui download erroria ja siihen jäi pelaaminen. Eikä ole úudestaan huvittanut koettaa, ei 2h jonottelu houkuta.

Hyi Id, olen pettynyt.

User avatar
Taatero
Advanced Member
Posts: 384
Joined: Tue May 27, 2008 6:06 pm

Re: Videopelit

Post by Taatero » Fri Feb 27, 2009 5:55 pm

Sly_Jack0 wrote:Olisiko täällä innokkaita OpenTTD:n pelaajia? Voitaisiin laittaa nettimatsi pystyyn?
Mämämä!!!!!11 Jos löytyisi vielä muitakin?
[color=#40BF00][u]koodaaja[/u][/color] wrote:Täyden turvan takaamiseksi avain olisi myös kuljetettava offlinenä suoraan tulevien viestien lähettäjältä niiden vastaanottajalle laitakaupungin hämärissä yöneljältä ja varmistettava, ettei kumpaakaan osapuolta seurata. Popliinitakkia suositellaan.

User avatar
Sly_Jack0
Devoted Member
Posts: 612
Joined: Mon Dec 10, 2007 9:25 am

Re: Videopelit

Post by Sly_Jack0 » Fri Feb 27, 2009 6:11 pm

Hienoa, mutta lisää pitää vielä saada. Pikkeveljeni varmaan suostuu pelaamaan joskus, mutta eihän sitä koskaan tiedä...

User avatar
Taatero
Advanced Member
Posts: 384
Joined: Tue May 27, 2008 6:06 pm

Re: Videopelit

Post by Taatero » Fri Feb 27, 2009 6:44 pm

Sly_Jack0 wrote:Hienoa, mutta lisää pitää vielä saada. Pikkeveljeni varmaan suostuu pelaamaan joskus, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
Servun voisi kyllä laittaa pystyyn, kyllä sinne sitten vaikka ihan random porukaa tulee.
[color=#40BF00][u]koodaaja[/u][/color] wrote:Täyden turvan takaamiseksi avain olisi myös kuljetettava offlinenä suoraan tulevien viestien lähettäjältä niiden vastaanottajalle laitakaupungin hämärissä yöneljältä ja varmistettava, ettei kumpaakaan osapuolta seurata. Popliinitakkia suositellaan.

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Fri Feb 27, 2009 8:40 pm

Warsowia on tullut jo jonkun verran pelattua. Vähän turhan hyperaktiivista minun makuun, mutta ei se huono peli ole. ;)
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

User avatar
Requiem for Anthrax
Active Member
Posts: 155
Joined: Wed Dec 03, 2008 9:17 pm
Location: Haukipudas

Re: Videopelit

Post by Requiem for Anthrax » Thu Mar 12, 2009 6:34 pm

Pelaako kukaan sellaista klassikkoa kuin Railroad Tycoon 2. Itse sain pelin syntymäpäivälahjaksi 9 vuotiaana ja on edelleen lähellä minun sydäntäni.
Valitettavasti levyt meni rikki koneen takia, mutta löyty torr.....varmuuskopiot.
Turmankylä
huonoja pelejä, purkkaisia viritelmiä, tylsiä tarinoita.

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Videopelit

Post by Awaclus » Thu Mar 12, 2009 6:45 pm

Requiem for Anthrax wrote:Pelaako kukaan sellaista klassikkoa kuin Railroad Tycoon 2. Itse sain pelin syntymäpäivälahjaksi 9 vuotiaana ja on edelleen lähellä minun sydäntäni.
Valitettavasti levyt meni rikki koneen takia, mutta löyty torr.....varmuuskopiot.
Ei, mutta Rollercoaster Tycoonia kylläkin. Koneeseen asennettiin Vista, ja arvatkaa toimiiko varmuuskopioni kyseisestä pelistä enää?

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Fri Mar 13, 2009 5:32 am

Aloin taas pitkästä aikaa pelaamaan Phantasy Star Onlineä. Tällä kertaa on toinen pelistä tehty julkaisu PC:lle lisänimeltään Blue Burst. Helpoiten peliä voisi kuvata sanomalla sitä avaruus-Diabloksi. Toimintaa, levelien grindausta ja parempien varusteiden hamstraamista. Ei mitään turhaa eikä ylimääräistä.

Segan viralliset serverit on lopetettu jo jonkun aikaa sitten, mutta onneksi pelin aktiiviset harrastajat ovat viritelleet pystyyn lähes täysin toimivan privaattiserverijärjestelmän. Jos kiinnostaa pelailla, niin ota yhteyttä vaikka yksityisviestillä, IRCissä tai jollain muulla tavalla.
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Sun Mar 22, 2009 4:54 pm

Tässä olisi hauska pikkupeli nimeltä Larva Mortus. Kauhu-teemaista räiskintää jossain määrin satunnaisilla kartoilla. Tältä sivulta tämän päivän ilmaiseksi jaossa ja normaalisti maksaa joku 10$. http://game.giveawayoftheday.com/larva-mortus/

EDIT: Voisi vaihtaa tämän topikin nimeksi "Mikepelit", kun ei täällä muut pyöri. :D
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

Igr0
Active Member
Posts: 110
Joined: Thu Oct 02, 2008 8:04 pm
Location: Helsinki, Finland

Re: Videopelit

Post by Igr0 » Sun Mar 22, 2009 6:12 pm

mikeful wrote:Tässä olisi hauska pikkupeli nimeltä Larva Mortus. Kauhu-teemaista räiskintää jossain määrin satunnaisilla kartoilla. Tältä sivulta tämän päivän ilmaiseksi jaossa ja normaalisti maksaa joku 10$. http://game.giveawayoftheday.com/larva-mortus/
Olipas koukuttava ja hiano peli, ei kuitenkaan erityisen pelottava. Kymppiä en silti olisi tosta maksanut. :)

User avatar
kaneli2000
Guru
Posts: 1059
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:40 pm
Location: Lempäälä

Re: Videopelit

Post by kaneli2000 » Mon Mar 23, 2009 5:31 pm

Cortex Command \../
I see the rainbow rising

User avatar
skinkken
Advanced Member
Posts: 453
Joined: Sat Sep 01, 2007 4:00 pm
Location: Helsinki

Re: Videopelit

Post by skinkken » Mon Mar 23, 2009 7:01 pm

Submachineissa riittää tunnelmaa vaikka muille jakaa! :)

Paras point and click-pelisarja, jota olen pelannut, joista jokaisen olen pelannut läpi.
välillä kyllä jouduin katsomaan pulmiin apua walkthrougheista.

Tässä pelit parhausjärjestyksessä:
1: Submachine 4
2: Submachine 5
3: Submachine 3
4: Submachine 2
5: Submachine 0 (Kyllä, numero on 0)
6: Submachine 1
7: Submachine FLF

Kaikki submachine-pelit
EDIT:

Oho tuolla sivustolla ei näytä toimivan oikein tuo submachine 2, tai ainakaan tällä koneella (inventorya ei näy) ---> pitää kai kokeilla jollain toisella sivustolla :?

Valmiit pelit: House of Horrors , Battle Zone , Über Ball , Itdoti , Space Chaos , Bloxxplosives
Projekti jota teen ehkä joskus vielä: viewtopic.php?f=11&t=2636 <-- Tämä rivi päivitetty 14.1.2013

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Tue Mar 24, 2009 1:20 am

Vuokra-asunto säätiö nosti ilmeisesti nettini nopeuden 2Mb/2Mb vanhsta megaisesta. Voisin koittaa hostailla CB-porukalle jotain pelejä tässä jossain välissä.

Pistäkääpä listaa mitä haluaisitte pelata. Mielummin vähän vanhemmilla koneilla toimivia ja ilmaisia pelejä.
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Videopelit

Post by -Z- » Tue Mar 24, 2009 9:03 am

skinkken wrote:Submachineissa riittää tunnelmaa vaikka muille jakaa! :)

Paras point and click-pelisarja, jota olen pelannut, joista jokaisen olen pelannut läpi.
välillä kyllä jouduin katsomaan pulmiin apua walkthrougheista.

Tässä pelit parhausjärjestyksessä:
1: Submachine 4
2: Submachine 5
3: Submachine 3
4: Submachine 2
5: Submachine 0 (Kyllä, numero on 0)
6: Submachine 1
7: Submachine FLF

Kaikki submachine-pelit
EDIT:

Oho tuolla sivustolla ei näytä toimivan oikein tuo submachine 2, tai ainakaan tällä koneella (inventorya ei näy) ---> pitää kai kokeilla jollain toisella sivustolla :?

Nollasta rupesin pelailemaan, kakkoseen saakka homma meni eteenpäin naksuttelemalla, mitään puzzlentapaistakaan ei ollut näkyvissä. Sitten tuli kolmonen (Joka oli törkeä ripoff Cube-kauhuleffasta) jossa alku aina hankala, mutta kun se rupesi kierrättämään omia ideoitaan, katosi siitäkin hohto. Pakottauduin kokeilemaan vielä nelosta mutta onneksi koetin - se oli todella pitkä ja haastava, jopa siinä määrin etten jaksanut loppupeleissä ilman läpipeluuohjeita vetää.
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

Ris
Active Member
Posts: 142
Joined: Wed Jul 02, 2008 8:27 pm

Re: Videopelit

Post by Ris » Thu Mar 26, 2009 2:10 am

Pelaakos täällä kukaan Action Quake2sta? Tietoa pelistä löytyy seuraavasta linkistä Linkki wikipediaan.
Action Quake 2 (lyhyemmin AQ2) on vuonna 1998 kehitetty modifikaatio Quake II -peliin. Iästään huolimatta, sillä on edelleen aktiivista pelaajakuntaa lähinnä Suomessa, muissa Pohjoismaissa ja joissakin Etelä-Amerikan maissa. AQ2 kehitettiin mukailemaan toimintaelokuvista tuttua tunnelmaa, nopeatempoisuutta ja osittain myös realistisuutta. Modifikaatiossa esiintyvät aseet ja peliympäristöt ovatkin hyvin yleisiä muun muassa Hollywood-elokuvissa.
Aq2han on räiskintäpeli. Peli pyörii vanhemmillakin koneilla erittäin hyvin. Lisäksi Aq2n multiplayer ei tarvitse Quake 2 toimiakseen.

AQ2 voi ladata seuraavasta linkistä: http://www.kweik.com/ Suosittelen lataamaan alemman päivitetyn version, koska ylemmässä grafiikka on 8 bittistä, alemmassa taasen 32 bit. Suomen AQ2 scene: http://www.aq2suomi.com/

Asennuksen jälkeen kun peli on käynnistetty, (Suosittelen käynnistämään software modella. Joka onnistuu Windows xp:ssä näin: käynnistä > kaikki ohjelmat > AQ2 > Play AQ2 in software mode.) niin auki on vain konsoli. Paina esc ja valitse avautuvasta valikosta multiplayer ja join network server. Servereitä pitäisi löytyä. Ongelmatilanteissa kannattaa kysyä apua aq2suomen foorumilta.

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Videopelit

Post by esa94 » Thu Mar 26, 2009 3:46 pm

Ris wrote:(Suosittelen käynnistämään software modella. Joka onnistuu Windows xp:ssä näin: käynnistä > kaikki ohjelmat > AQ2 > Play AQ2 in software mode.)
Miksi juuri softakiihdytetyssä moodissa? Eikö rautakiihdytetty tila olisi tehokkaampi, jos tuo nyt kuitenkin on Q2-pohjainen ja nykyiset näytönohjaimet ovat ehkä hieman parempia?

Ris
Active Member
Posts: 142
Joined: Wed Jul 02, 2008 8:27 pm

Re: Videopelit

Post by Ris » Thu Mar 26, 2009 4:26 pm

esa94 wrote:Miksi juuri softakiihdytetyssä moodissa? Eikö rautakiihdytetty tila olisi tehokkaampi, jos tuo nyt kuitenkin on Q2-pohjainen ja nykyiset näytönohjaimet ovat ehkä hieman parempia?
Koska software modella toimii varmasti, ilman ajureitten päivittämistä. Tosiaan unohtui mainita että: Itselläni on sen verran vanha näytönohjainen että en ole onnistunut löytämään päivitettyjä versioita ajureista ja itselläni tavallisella modella kaatui heti käynnistyksen jälkeen. Varmaankin vanhat näytönohjaimen ajurit syynä. Softwarella kuitenkin toimii.

AQ2 ei kuitenkaan mitään tehokasta konetta tarvitse pyöriäkseen hyvin. Tehovaatimukset Englannin kielisessä wikipediassa http://en.wikipedia.org/wiki/Action_Quake_2 :
System requirements 90 MHz processor, 16 MB RAM
Mutta näinhän tuo rautakiihdetty tila olisi tehokkaampi, kyllä. Mutta software mode oli kuitenkin vain ehdotus, jos tavallisella modella ei toimi ja uusia ajureita ei löydy näytönohjaimelle.

User avatar
zHelmet
Member
Posts: 73
Joined: Mon Nov 10, 2008 4:55 pm

Re: Videopelit

Post by zHelmet » Thu Mar 26, 2009 4:39 pm

kaneli2000 wrote:Cortex Command \../
Asia peli :D

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Videopelit

Post by koodaaja » Thu Mar 26, 2009 4:44 pm

Ris wrote:
esa94 wrote:Miksi juuri softakiihdytetyssä moodissa? Eikö rautakiihdytetty tila olisi tehokkaampi, jos tuo nyt kuitenkin on Q2-pohjainen ja nykyiset näytönohjaimet ovat ehkä hieman parempia?
Koska software modella toimii varmasti, ilman ajureitten päivittämistä. Tosiaan unohtui mainita että: Itselläni on sen verran vanha näytönohjainen että en ole onnistunut löytämään päivitettyjä versioita ajureista ja itselläni tavallisella modella kaatui heti käynnistyksen jälkeen. Varmaankin vanhat näytönohjaimen ajurit syynä. Softwarella kuitenkin toimii.

AQ2 ei kuitenkaan mitään tehokasta konetta tarvitse pyöriäkseen hyvin. Tehovaatimukset Englannin kielisessä wikipediassa http://en.wikipedia.org/wiki/Action_Quake_2 :
System requirements 90 MHz processor, 16 MB RAM
Mutta näinhän tuo rautakiihdetty tila olisi tehokkaampi, kyllä. Mutta software mode oli kuitenkin vain ehdotus, jos tavallisella modella ei toimi ja uusia ajureita ei löydy näytönohjaimelle.
Noin wanha peli, etenkin tuon prosessorisuosituksen nähden, pyörinee normaalilla nykykoneella aivan muikeasti yli vsyncin softwaremodessakin.

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Thu Mar 26, 2009 4:47 pm

AQ2 on paras. :)

Olen pelaillut sitä jo varmaan 5 vuotta. Näppäinbindien kanssa säätäminen ajaa monet aloittelijat pois tämän loistavan pelin parista pois. :/
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

Post Reply