Videopelit

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Post Reply
User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Videopelit

Post by -Z- » Thu Mar 13, 2008 10:05 am

Grandi wrote:Pelatkaa Oddworld: Abe's Oddysee:ta ja Oddworld: Abe's Exoddus:ta... Ovat ~10 vuotta vanhoja, mutta pesevät nykypelit helposti :D
Ei, kun Doomia, Ufo: Enemy unknownia ja fallouttia. kaikki ovat aivan uskomattoman hyviä.
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

User avatar
Vouldenhaul
Active Member
Posts: 211
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:48 pm

Re: Videopelit

Post by Vouldenhaul » Thu Mar 13, 2008 5:29 pm

-Z- wrote:
Grandi wrote:Pelatkaa Oddworld: Abe's Oddysee:ta ja Oddworld: Abe's Exoddus:ta... Ovat ~10 vuotta vanhoja, mutta pesevät nykypelit helposti :D
Ei, kun Doomia, Ufo: Enemy unknownia ja fallouttia. kaikki ovat aivan uskomattoman hyviä.
Kaksi ekaa saa suosiolla unohtaa. Fallout, Fallout 2 ja Fallout 3 ovat sellaisia, joiden pelaaminen on lähes yleissivistävää. ;)
Some stories can't be told by words...
Some legends are meant to die...
Some bloodlines must come to an end...


Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Sneaking Out 12.06.2008

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Videopelit

Post by koodaaja » Thu Mar 13, 2008 5:46 pm

Vouldenhaul wrote:
-Z- wrote:
Grandi wrote:Pelatkaa Oddworld: Abe's Oddysee:ta ja Oddworld: Abe's Exoddus:ta... Ovat ~10 vuotta vanhoja, mutta pesevät nykypelit helposti :D
Ei, kun Doomia, Ufo: Enemy unknownia ja fallouttia. kaikki ovat aivan uskomattoman hyviä.
Kaksi ekaa saa suosiolla unohtaa. Fallout, Fallout 2 ja Fallout 3 ovat sellaisia, joiden pelaaminen on lähes yleissivistävää. ;)
Fallouttia pitää pelata PNP:nä ;D Doom I ja II pitäisi myös jokaisen pelata, jos nyt ei läpi niin muutama kenttä ainakin, siitä ne FPS-pelit lähtivät räjähtävään nousuunsa (niinno, Wolfensteininkin voinee lukea samaan kastiin) ja kyseiset julkaisut näyttävät, kuinka upeaa jälkeä saa niinkin yksinkertaisella tekniikalla kuin ray castingillä aikaan. Toisaalta makuasioita nämä ovat, eihän siitä pääse mihinkään. Niin, eikä Doom ole lautapelinäkään kovin surkea.

User avatar
Ruuttu
Devoted Member
Posts: 687
Joined: Thu Aug 30, 2007 5:11 pm
Location: Finland, Sipoo

Mikä on paras GTA peli?

Post by Ruuttu » Fri Mar 14, 2008 1:12 pm

Ajattelin tässä hankkia jonkin GTA pelin tahkottavaksi, niin että mikäs on mielestänne paras GTA peli? Olen saanut sen käsityksen että pelien laadussa on paljon eroja.
Eli mikä siis on grafiikaltaan/pelimaailmaltaan/juoneltaan/ylipäänsä paras? Ja olisi kiva saada perustelujakin, eikä vain kommentteja tyylin "Vice city on paras".

;) Kiitos.

User avatar
Myst!c
Advanced Member
Posts: 259
Joined: Fri Dec 21, 2007 12:49 pm
Location: Kemi

Re: Videopelit

Post by Myst!c » Fri Mar 14, 2008 2:39 pm

Mielestäni GTA: Vice City on onnistunein teos. :) Eihän se paljon eroa GTA III:stä mutta siinä on mukavia pikku lisäyksiä ja mielestäni tämä havajilaistunnelma toimii paremmin kuin synkät kujanurkat kuten GTA kolmosessa. San Andreas silloin kun ilmestyi arvosteltiin kouluarvosanassa 10 tasolle mutta se on minusta epäonnistunut. :P

Omahan on mielipiteeni mutta suosittelen VC:tä, GTA 5 ylittää kaikki odotukset mutta se on ps3 peli ja ei ole vielä edes tullut, jos rahat riittää niin viitoista odottamaan. :)
Every Legend Has A Start!

User avatar
Vouldenhaul
Active Member
Posts: 211
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:48 pm

Re: Mikä on paras GTA peli?

Post by Vouldenhaul » Fri Mar 14, 2008 3:35 pm

Tärkeimmät GTA pelit!

Granf Theft Auto IV
Ehdottomasti monipuolisin ja graafisesti paras on varmasti 29.4 julkaistava GTAIV. Siinä mm muita GTA pelejä parempi animointi systeemi (Euphoria-animaatioteknologia). Päähahmona Niko on karismaattinen, mutta häntä ei voi käsittääkseni paljoa viedä podattavaksi, vaatteiden vaihtoon yms. Kännykkä kuulostaisi kivalta lisältä ja mm ystäväsuhteita ollaan viety astetta syvemmälle. Ihmisten käyttäytymiseen ollaan nähty vaivaa, poliisitakaa-ajot ilmeisesti samanlaista vanhaa. Jostain nettiominaisuuksistakin ollaan ehditty puhua... ;)

Grand Theft Auto: San Andreas
San Andreas ei pääse grafiisesti tietenkään lähellekään GTAIV:tä, mutta näyttää silti ihan mukiinmenevältä. Pelissä on paljon erilaisia muokkausmahdollisuuksia ja hahmon vaatteita, tatuointeja, kampausta, autoa yms voi vapaasti muokata. Peli tarjoaa todella laajan GTA maailman, ilmeisesti muita osia laajemman. Pelissä on myös lentokoneita, jotka puuttuvat GTAIV:stä, jossa ilmaan pääsee vain helikoptereilla. San Andreaksen pelialueen laajuus ei ole vain hyvästä. Pelialiueella on paljon joutumaata ja vastaavaa, joten kulkeminen kaupungista toiseen voi ottaa tovin, mutta vastapainona lataustaukoja ei ole varhaisimpien osien malliin (GTAIV:ssä näistä ilmeisesti kokonaan päästy eroon). San Andreas on laatutyötä, kuten muutkin GTA pelit, tunnelma tässä on Vice Cityä synkempi, kuten huumorikin. Se sitten taas on mielipide kysymys tykkääkö tälläisestä vakavahenkisemmästä linjasta. :roll:

Grand Theft Auto: Vice City
Kuten jo sanottiin Vice Cityssä on paljon San Andreasta rennompi tunnelma, eikä se ota asioita läheskään yhtä vakavasti. Palmujen keskellä on mukavaa bilettää ja tätä ollaan yleisesti pidetty parhaana GTA pelinä. Peli toi uutena moottopyörät ja kunnollisen lentämisen, jotka tosin oli myös San Andreaksessa, mutta silloin uutuudenviehätys oli jo rapissut pois. Vice City on tunnelmallinen, mutta muokkausmahdollisuuksia ei ole San Andreaksen tapaan. Juoni on hyvä, kuten kaikissa GTA peleissä välillä GTA3-GTA4 (huom. noitten välissä on ollut sitten viellä neljä muuta GTA peliä). Pelissä tähtääminen on vähän kankeaa, latausajat ovat San Andreasta pidempiä, kuten jo ennen todettiin. :(

Grand Theft Auto 3
GTA3 on vakavahenkinen peli, jonka aikoinaan oli tarkoitus esitellä lähinnä 3D grafiikkaa. Pelialue on laaja, ja lentämään pääsee yhdellä koneella, tosin vain parinkymmenen sekunnin ajaksi. Moottoripyörät yms puuttuu, eikä hahmoaan pysty muokkaamaan. Osa tehtävistä on melkoisen vaikeita kymiltään. Latailua esiintyy paikoitellen. Kuten muutkin GTA pelit tämäkin on K18 merkintänsä ansainnut. :twisted:Vanhemmat GTA pelit

Grand Theft Auto 1 ja Grand Theft Auto 2
GTA1 ja GTA2 olivat molemmat ylhäältäpäin kuvattuja. Pelisarjan myöhemmissä osissa näkyvät piirteet, kuten avoin ympäristö, tulivat jo näistä esille, mutta muuten pelit eivät olleet samanlaisia superhittejä, kun sarjan myöhemmät osat. GTA2:ta pidetään yleisesti hieman flopanneena. Samanlaisista mukautus ominaisuuksista mitä esim San Andreas tarjoaa ei kannata edes uneksia.

Grand Theft Auto: Liberty City Stories ja Grand Theft Auto: Vice City Stories
Alunperin Sonyn käsinkonsolille tehdyt pelit ovat käyttäneet esikuvanaan Liberty Cityä ja Vice Cityä. Ensimmäistä käytettiin myös GTA3:ssa ja GTAIV:ssä. Mopot, helikopterit, veneet yms löytyy kummastakin osasta, mutta teknisesti nämä ovat hivenen aikaansa jäljessä. Pelattavuus ei ole ihan parhaimmasta päästä, mutta pelattavaa on paljon ja se on ihan mukavaa... Tosin laatu on muita uudempia GTA pelejä huonompaa. :xMikä? Mitä? Mille?

Mille?
Kaikki GTA pelit löytyvät PlayStation konsoleilta. Uusin PLAYSTATION 3 tukee kaikkia myös vanhemmille konsoleille tehtyjä GTA pelejä. PlayStation 2 taas tukee omien GTA peliensä lisäksi myös alkuperäisen PlayStationin GTA pelejä. Alkuperäinen konsoli taas tukee vaan kahta sitä itseään varten tehtyä GTA peliä. PSP:lle taas on omat GTA pelinsä. Jako PlayStation konsolien osalta on seuraava:
PlayStation
-Grand Theft Auto 1
-Grand Theft Auto 2

PlayStation 2
-Grand Theft Auto 3
-Grand Theft Auto: Vice City
-Grand Theft Auto: San Andreas
-Vanhemmat GTA pelit

PLAYSTATION 3
-Gran Theft Auto IV
-Vanhemmat GTA pelit

PlayStation Portable
-Grand Theft Auto: Liberty City Stories
-Grand Theft Auto: Vice City Stories


GTA pelisarjan pelejä on tullut PS konsolien lisäksi myös tietokoneelle ja joitain Xboxille. Uusin GTA ilmestyy PS3:n lisäksi myös Xbox 360:lle. Tietokoneversiota ollaan myös neljännestä osasta arvailtu, mutta vahvistusta ei ole kuulunut. Ennen GTA pelit olivat graafisesti parhaimpia juuri tietokoneilla.

Mitä?
GTA sarjan kohdalla liikkuu monia kysymyksiä. Ruuttu halusi tietää mm että mikä peli olisi grafiikaltaan paras. Tämä menee aika pitkälle pelien julkaisujärjestyksen mukaan.
Tosin tämä menee myös konsolien mukaan. Kaksi ekaa tuli PlayStationille, joten ne olivat huomattavasti GTA3, Vice Cityä ja San Andreasta rumempia. Nuo kolme viimeksi mainittua ovat tehty PS2:lle, mutta jäävät taas takuuvarmasti PS3:lle kehitetyn GTAIV:n varjoon. PSP:n GTA pelit taas ovat graafisesti noin samaa tasoa, kuin PS2:n GTA pelit. Puhun valitettavasti kokoajan PlayStation konsoleista, koska niille tulevat kaikki GTA pelit. Tästä syystä niillä on helpompi käsitellä pelisarjan etenemistä, kun taas esim Xbox konsoleilla (joille ei tule läheskään kaikkia GTA pelejä). Tietokoneelle sen sijaan ovat monet GTA pelit tulleet ja kuten sanottu, ne ovat grafiikoiltaan konsoliversioita parempia. Muutosta voi tosin tapahtua GTAIV:n osalta, jos se tulisi tietokoneille. :?

Toinen kova puhe on aina ollut julkaisuajoista. Yleensä PlayStation versio tulee joko yksinoikeudella, tai sitten muut versiot tulevat jäljessä. Uusia GTA pelejä tuntuu tulevan aina parin vuoden välein ja ne saattavat kehítysalustasta riippuen olla hyvinkin erilaisia. :o

Jounelta ei kannata valita ihan ensimmäisiä GTA pelejä, mutta myöhemmissä tämäkin puoli on kunnossa. Näissä GTA peleissä on myös hyvin agressiivisia viittauksia mm politiikkaan. Juonen synkkyys vaihtelee paljon GTA pelistä. Kaikissa näissä tahtoo kuitenkin olla K18 materiaalia tai vastaavaa. Varsinkin myöhemmissä osissa ei olla haluttu vähäpukeisia naisia paljon katukuvasta säästellä. :P

Mikä?
Ihan viimeksi sitten siihen kysymykseen, että minkä GTA:n ostaisit. Jos sinulla PS3 tai Xbox 360 niin osta GTAIV. Jos konsoli puuttuu, niin osta sellainen. PLAYSTATION 3:lle olisi hyvä kerätä koko GTA sarja. Jos taas et ole valmis laittamaan rahaa konsoliin, niin valinta on kahden välissä. Haluatko mukavan rentoa bile tunnelmaa, vai onko vakahenkisempi toiminta enemmän makuusi? Ensimmäisen ollessa enemmän mieleesi, niin hanki Vice City, jos taas jälkimmäinen kuulostaa paremmalta, niin osta San Andreas. Noista yläpuolella olevista GTA teksteistä voit kanssa jotain päätellä. Ensimmäisien osien ostoa ei kannata harkita. Jos sinulla PSP ja haluaisit GTA pelejä matkoilla pelata, niin kannattanee myös harkita Liberty/Vice City Storiesin ostamista. Kannattaa miettiä ihan rauhassa, itellä on aika lopettaa tämä keskipituinen romaani... ;)
Last edited by Vouldenhaul on Fri Mar 14, 2008 3:38 pm, edited 2 times in total.
Some stories can't be told by words...
Some legends are meant to die...
Some bloodlines must come to an end...


Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Sneaking Out 12.06.2008

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Videopelit

Post by jannepelaa » Fri Mar 14, 2008 3:36 pm

Mielestäni GTA: Vice Cityn juoni ja paikka on parempi kuin San Andreasissa, mutta SA:ssa on paljon isompi alue ja enemmän tehtävää. GTAIII:n grafiikka on mielestäni jotenkin "motion-blurrattua"(tai jotain), joten jos on muita pelannut, en siihen enää palaisi. Lisäksi kolmosessa ei ole edes karttaa. Päätä sitten itse minkä haluat. Paras kokemani pelikokemus on kuitenkin Vice City:llä, mutta en tuota juuri enää pelaa (olen vetänyt läpi).

EDIT: Niin Vice City on kai GTA3: Vice City. :o
EDIT2: Kuka uskalsi väittää, ettei VC:ssä voi muka muokata hahmoaan? PC:llä voi tehdä pelaajan vaatteista bmp-tiedoston, joka sitten valitaan pelissä! :D
Last edited by jannepelaa on Fri Mar 14, 2008 3:48 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Ruuttu
Devoted Member
Posts: 687
Joined: Thu Aug 30, 2007 5:11 pm
Location: Finland, Sipoo

Re: Videopelit

Post by Ruuttu » Fri Mar 14, 2008 3:46 pm

Kiitoksia. Joudun tosiaan valitsemaan San Andreaksen ja Vice Cityn väliltä, sillä konsolia en halua ostaa. Ehkä ostan San Andreaksen, kun se vaikuttaa laadukkaammalta. Ja jos lopulta haluankin molemmat niin onhan waretus keksitty... Ja tahtoisin erityisesti kiittää Vouldenhaul:ia erityisen kattavasta ja tyhjentävästä* vastauksesta.

*kyse on positiivisesta ilmauksesta
tässä pikkupräntissä ei lue mitään järkevää, älä edes lue

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Videopelit

Post by koodaaja » Fri Mar 14, 2008 4:55 pm

Mitämitä, kyllähän GTA:t I, II ja III tietokoneella pyörivät, että valinnanvaraa on huikeasti ilman pleikkariakin. Itse pidän kolmosen grafiikasta, en tiedä miksi. Se tosiaan suttaa etenkin nopeassa liikkeessä, mutta suttaakin sitten tyylikkäästi. Etenkin öiseen maisemaan efekti sopii hyvin.

En rupea nyt veikkaamaan, mikä olisi paras, kun olen pelannut GTA:ta vain ensimmäisestä kolmanteen osaan.

Ja GTA IV on oikeasti GTA VI, eivät osaa pojat vaan roomalaisia numeroita kirjoitella. Tai siis. Kyllä Vice City ja San Andreas ovat ihan omat pelinsä, joten en käsitä miksi Rockstarilla palaavat numeroissa taaksepäin.

Ja - saatan toki olla väärässä - muistelen, että myös GBA:lle olisi joskus aikanaan julkaistu jonkunsortin GTA.

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Videopelit

Post by jannepelaa » Fri Mar 14, 2008 5:12 pm

koodaaja wrote:Ja GTA IV on oikeasti GTA VI, eivät osaa pojat vaan roomalaisia numeroita kirjoitella.
Katsos Vice ja Andreas kuuluu GTA3-sarjaan, jonka jälkeen tulee luonnollisesti 4. Ainakin jos wikipediaan on uskominen.
Last edited by jannepelaa on Fri Mar 14, 2008 6:23 pm, edited 2 times in total.

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Videopelit

Post by koodaaja » Fri Mar 14, 2008 6:05 pm

jannepelaa wrote:
koodaaja wrote:Ja GTA IV on oikeasti GTA VI, eivät osaa pojat vaan roomalaisia numeroita kirjoitella.
Katsos Vice ja Andreas kuuluu GTA3-sarjaan, jonka jälkeen tulee luonnollisesti 4. Ainakin jos wikipediaan on uskominen.
No joo-o, eri pelimoottorit ja henkilöt, eri tapahtumapaikat ja tarinat. Ei kuulosta kovinkaan sarjamaiselta - samoja tekijöitä ovat vain ajoneuvot, väkivalta ja nimi.

Ja niin mahtava lähde kuin Wikipedia onkin, on suuri osa siellä olevasta tiedosta joko subjektiivistä tai hieman arveluttavaa. Tämä nyt ei sinänsä liity aiheeseen, yleinen huomio ja kätevää offtopikkia.

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Videopelit

Post by jannepelaa » Fri Mar 14, 2008 6:24 pm

Tietääkseni pelimoottori on sama ja henkilöt liittyvät toisiinsa. Esim. San Andreaksen Catalina rakastuu GTA3:n päähenkilöön Claude Speediin ja samassa pelissä vieraillaan Liberty Cityssä.
EDIT: Vice Cityssäkin on GTA3-kauppa.

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Videopelit

Post by Koodiapina » Fri Mar 14, 2008 8:04 pm

San Andreassahan (PC) voi käydä Vice Cityssä, jos vaan tietää mitä tekee... ;)
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
Ruuttu
Devoted Member
Posts: 687
Joined: Thu Aug 30, 2007 5:11 pm
Location: Finland, Sipoo

Re: Videopelit

Post by Ruuttu » Fri Mar 14, 2008 9:58 pm

Grandi wrote:San Andreassahan (PC) voi käydä Vice Cityssä, jos vaan tietää mitä tekee... ;)
Täh, miten? Tuollaisesta en ole koskaan kuullutkaan.

User avatar
Dibalo
Advanced Member
Posts: 298
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:12 pm
Location: Espoo, Finland
Contact:

Re: Videopelit

Post by Dibalo » Fri Mar 14, 2008 10:19 pm

Kyllä se perus GTA on se paras! Siinä on ehdottomasti paras tunnelma!
Kakkoseksi kirii GTA III, joka oli mullistava teos silloin aikanaan.
The darkest spells can be found from
http://tunkkaus.blogspot.fi

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Videopelit

Post by Koodiapina » Fri Mar 14, 2008 11:21 pm

Ruuttu wrote:
Grandi wrote:San Andreassahan (PC) voi käydä Vice Cityssä, jos vaan tietää mitä tekee... ;)
Täh, miten?
En muista kunnolla, mutta luin sen tältä foorumilta.
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Videopelit

Post by jannepelaa » Mon Mar 17, 2008 3:32 pm

Grandi wrote:San Andreassahan (PC) voi käydä Vice Cityssä, jos vaan tietää mitä tekee... ;)
Väärin. San Andreasissa voi käydä pienessä osaa Liberty Cityä (itsekin kokeillut), muttei Vice Cityssä.

User avatar
Vouldenhaul
Active Member
Posts: 211
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:48 pm

Re: Videopelit

Post by Vouldenhaul » Wed Mar 26, 2008 10:48 pm

Selvästi joku jääräpäinen ketju, kun meinaa aika ajoin jäätyä tänne... :x Asialle pitää ehdottomasti tehdä jotain, niin listataampa tänne nyt loppuvuoden odotetuimmat pelit, jos niistä saataisiin vähän puheenaihetta. ;)
PLAYSTATION 3:
-Gran Turismo 5 Prologue (julkaisu 26.03.2008)
-Grand Theft Auto IV (julkaisu 29.04.2008)
-Battlefield: Bad Company (julkaisu huhtikuu 2008)
-Haze (julkaisu 22.05.2008)
-Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (julkaisu 12.06.2008)
-SOCOM Confrontation (julkaisu toinen vuosineljännes 2008)
-Rock Band (julkaisu toinen vuosineljännes 2008)
-Killzone 2 (julkaisu syyskuu 2008)
-LittleBigPlanet (julkaisu syyskuu 2008)
-Resistance 2 (julkaisu marraskuu 2008)
-Call of Duty 5 (julkaisu neljäs vuosineljännes 2008)
-Guitar Hero 4 (julkaisu neljäs vuosineljännes 2008)
-Resident Evil 5 (julkaisu 2008)
-Far Cry 2 (julkaisu 2008)
-Fallout 3 (julkaisu 2008)

Xbox 360:
-Grand Theft Auto IV (julkaisu 29.04.2008)
-Battlefield: Bad Company (julkaisu huhtikuu 2008)
-Splinter Cell: Conviction (julkaisu toinen vuosineljännes 2008)
-Ninja Gaiden 2 (julkaisu toinen vuosineljännes 2008)
-Rock Band (julkaisu toinen vuosineljännes 2008)
-Gears of War 2 (julkaisu marraskuu 2008)
-Call of Duty 5 (julkaisu neljäs vuosineljännes 2008)
-Guitar Hero 4 (julkaisu neljäs vuosineljännes 2008)
-Alan Wake (julkaisu 2008)
-Halo Wars (julkaisu 2008)
-Resident Evil 5 (julkaisu 2008)
-Far Cry 2 (julkaisu 2008)
-Fallout 3 (julkaisu 2008)

Wii:
-Mario Kart Wii (julkaisu 11.04.2008)
-Wii Fit (julkaisu 25.04.2008)
-Okami (julkaisu toukokuu 2008)
-Super Smash Bros. Brawl (julkaisu kolmas vuosineljännes 2008)
Lista ehkä hieman kyseenalainen, mihin vedetään raja, onko peli odotettu vai ei. Jos lisää hyviä tämän vuoden pelejä tulee mieleen, niin ilmoittakaa. Ihan mukavaa ois saada vähän puhetta myös PC:n peleistä, kun hyvin konsolipainotteista tämä ketju on ollut. Jos joku noita julkaisuaikoja miettii, niin osa niistä vaan suuntaa antavia ja viidennes nyt varmaan ehtii myöhästyä yms. Tiedot ovat peräisin osaksi firmojen omista tiedotteista, osaksi konsolifin sivustolta ja osaksi pelaajalehden sivuilta. ;)
Some stories can't be told by words...
Some legends are meant to die...
Some bloodlines must come to an end...


Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Sneaking Out 12.06.2008

User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: Videopelit

Post by CCE » Thu Mar 27, 2008 12:16 am

Omaan julkaisuodotuslistaani kuuluu ehdottomasti palkittu suomalainen Crayon Physics Deluxe.
Kyseessä on siis kiva fysiikkaleikkikalu joka tarjoaa aivopähkinöitä ratkottaviksi.
Pelin kehittäjän blogi

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Videopelit

Post by koodaaja » Thu Mar 27, 2008 12:32 am

CCE wrote:Omaan julkaisuodotuslistaani kuuluu ehdottomasti palkittu suomalainen Crayon Physics Deluxe.
Kyseessä on siis kiva fysiikkaleikkikalu joka tarjoaa aivopähkinöitä ratkottaviksi.
Pelin kehittäjän blogi
Ei voi olla totta o: sehän on lapsenmielisen nörtin toteutunut unelma! Vaikuttaa loistopeliltä, eihän siitä pääse yli eikä ympäri.

On muuten odotettujen pelien lista vähän pleikkariin päin kallistunut.. Pitänee pitkästä aikaa seurailla julkaistavia pelejä, niin voi vähän lisäillä pelejä Wiin ja Xboxin puolelle ;p Ja PC-pelit olisivat hyvä lisä, vaikka topikki onkin nimensä puolesta videopelejä varten.

Post Reply