Videopelit

Muu yhteisön välinen keskustelu.
User avatar
rami123
Advanced Member
Posts: 354
Joined: Mon Jun 23, 2008 8:20 pm
Location: Kittilä

Re: Videopelit

Post by rami123 » Thu Aug 26, 2010 7:35 pm

ristis wrote:
Olwi wrote:Mount & Blade Warband huomenna postista, kellään kokemuksia?
Mjoo. Löytyy molemmat Mountit hyllystä. Harmittavan samanlainen tuo Warband lopulta oli edeltäjäänsä nähden. Moninpelistä en osaa sanoa paljoa, kun kokeilin kerran. Silloin oli jotain serveriongelmia mutta varmaan päivitykset ovat korjanneet ne viat. Ihan kiva pelihän se on muuten ja jaksoin kyllä pelata prinsessaan sekä puoleen valtakuntaan asti.
Parhaimpia pelejä mitä olen pelannut. Samanlainenhan tuo on alkuperäiseen verrattuna, mutta on siinä uuttakin, kuten pienoisia krafiikka parannuksia, moninpeli jne. Itse viihdyn aikalailla sekä yksinpelissä, että moninpelissä. Yksinpelissä on mukava vallotella linnoja ja vähän vaikka mitä. Mutta pääsääntösesti tuo m&b:n herkku on tuo taistelu systeemi, siitä sen verran, että vaikuttaa olevan vaikeampi osua tässä kuin alkuperäisessä.

Moninpelissä minut näkee nimellä P*rk*le_Ramhead. Ja tuo P*rk*le on sitte Suomi klaani/porukka, jolla on oma servu ja netti osoite. :) Treenit, matsit ja kaikki on lähes joka viikko. Kannattaa liittyä jos on kiinnostunut moninpelaamisesta m&b:ssä.

Suurena miinuksena pidän tuossa, että se on Steam peli, vaikka ostinkin tuon cdonista levyllisenä'.. Ei jaksa tuota steamin käynnistystä kun siinäkin kestää jos jonkin aikaa. Ja jos netti on poikki niin tuloksena on se, ettei pääse pelaan. Muuten ei harmia juurikaan.

Koukuttaa niin pirusti tämä peli. :roll:

User avatar
phons
Guru
Posts: 1056
Joined: Wed May 14, 2008 10:11 am

Re: Videopelit

Post by phons » Thu Aug 26, 2010 9:42 pm

temu92 wrote: Obligatory e-peen flex: jokaisella hahmollani joka on yli 70lvl löytyy epic flying mount ja Northrendin lentotaito, sellane reilut 54000g hintaa :/
Mikäs paha tuo on, farmaa esim. untrgarde pinnaclea tai culling of stratholmea niin kyllä se vielä tulee.. :D Itellä ongelmana tuo epic flyingskill, on kyllä rahaa, mutta periaatteessa aika turha jos ei omista sellaisia uber mountteja.. Btw. kysyin duckilta, mutta olihan tuokin info ihan ok..
Image

User avatar
temu92
Web Developer
Web Developer
Posts: 1226
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:56 pm
Location: Gamindustri
Contact:

Re: Videopelit

Post by temu92 » Thu Aug 26, 2010 10:18 pm

phons wrote:Mikäs paha tuo on, farmaa esim. untrgarde pinnaclea tai culling of stratholmea niin kyllä se vielä tulee.. :D
Lähinnä itse kyllä rahan saan AH:n kautta jewelcraftingillä tai muuten kikkailemalla jotakin (myy ylihinnalla lowlevel greenejä o/). Esimerkiksi Ragnarosilla yhdessä vaiheessa stack Wool Clothia meni hulppeaan 30g+ hintaan tai stack Cobalt Bareja 250g per stack. Palalla sillä servulla oli jo 30-40 levelillä vähän vajaa 1000g :D
phons wrote:on kyllä rahaa, mutta periaatteessa aika turha jos ei omista sellaisia uber mountteja..
Ei oo "ubermountteja" kyllä jos ei lasketa 50 mountin achievementistä saatavaa valkosta drakea joka löytyy roguelta :P Warlockilla on kanssa tailorcrafted lentomatto :D Lähinnä nopeus on se minkä takia se lentomountti ostetaan, levuttaessa sillä on huomattavasti helpompi pyöriä ympäriinsä ja sitten miningillä tai herbalismilla farmatessa on kätsy lennellä ympäri paikkoja.

User avatar
Ozcar
Advanced Member
Posts: 439
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:43 pm
Location: Helsinki

Re: Videopelit

Post by Ozcar » Tue Sep 21, 2010 1:09 am

Ei, poijaat, onko joku tutustunut PS2-teokseen kuin Zone of the Enders? Mecharymistelyltä vaikuttaa mitä vartin pelasin heräteostoksena hankkimisen jälkeen, mutta hyvältä se maistuu. Vähän kuin joku olisi iskenyt Kingdom Heartsiin ylimääräisen liikkumisakselin ja tarjonnut taisteluiden alla LSD:tä. Kolmen napin rämpytystähän se on, mutta pirun hauskaa. Hahmokavalkadi vain on harvinaisen sieltä itsestään - Jaappanista. On pikkupoikaa, tämän lapsirakkautta, rrrraivostuttavaa koneääntä ja naispahista, jonka mechalla on rinnat.

Rinnat.

Srsly. Miksi joku haluaa rakentaa mechalleen maitorauhaset? Eikö samalla tavoin miesten meckuleihin pitäisi iskeä vaikka virtajohto haaraväliin, ihan vain sukupuolten tasa-arvon nimissä?
Ratkaisit juuri universaaliongelman! Hienoa, ota keksi.

Filosofia on ajattelun taidetta, mutta sen maalari elää juoden apurahojaan masennukseensa.

User avatar
Akuji
Member
Posts: 60
Joined: Fri Oct 08, 2010 5:59 pm
Location: Turku

Re: Videopelit

Post by Akuji » Fri Oct 15, 2010 4:50 pm

Ehdottomasti Tomb Raiderit! :D Minulla on valtava määrä eri demoja ja täysversioita. Tomb 2 on todella hyvä, vaikkakin aika vanha. Underworldin ostin viime jouluksi ja kahlasin läpi parissa päivässä. Nelosta pelaan juuri läpi.
Veljen kaveri antaa varmaan pian ykkösen, kun on sen luvannut, joten päästäänpä katsomaan, minkälainen oli eka Tombba. :)

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Videopelit

Post by Feuer » Fri Oct 15, 2010 5:17 pm

Jos saat sen toimimaan äänineen kaikkineen tietokoneella, niin hihkaise minullekin miten! Juuri päivänä eräänä yritin pelata Tomb1:ä Win98-Aptivalla, ja kakkoskentästä ei pääse eteenpäin koska ohjelma suorittaa laittoman toiminnon kentänvaihdon aikana.
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
Akuji
Member
Posts: 60
Joined: Fri Oct 08, 2010 5:59 pm
Location: Turku

Re: Videopelit

Post by Akuji » Sat Oct 16, 2010 10:27 pm

Oletko varma, että pelisi sopii koneellesi? Minulla käy usein niin, kun yritän asentaa vanhempia pelejä, että ne eivät toimi tai asennu ollenkaan.
Uudemmissa koneissa pääsee ainakin resurssienhallinnan kautta asentamalla "huijaamaan" peliä niin, että se olisikin mukamas asennettu johonkin vanhaan koneeseen.

User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: Videopelit

Post by CCE » Sun Oct 17, 2010 12:54 pm

Feuer wrote:Jos saat sen toimimaan äänineen kaikkineen tietokoneella, niin hihkaise minullekin miten! Juuri päivänä eräänä yritin pelata Tomb1:ä Win98-Aptivalla, ja kakkoskentästä ei pääse eteenpäin koska ohjelma suorittaa laittoman toiminnon kentänvaihdon aikana.
Olisiko näistä ohjeista apua? http://www.tombraiderchronicles.com/tr1/faq.html
Edit: Itseasiassa sieltä löytyi tämmöinen vinkki:
The game freezes at the end of the first level.

This can occur on systems with two CD-ROM drives. Try temporarily disabling the second drive. Control Panel > System > Device manager >

When you have finished playing the game repeat the procedure and Enable the CD-ROM device.

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Videopelit

Post by Feuer » Sun Oct 17, 2010 1:04 pm

Ei pikasilmäilyllä näyttänyt olevan ollenkaan oikea artikkeli. Ongelma oli että peli on epävakaa 98:ssa. Ongelman helpoin ratkaisu olisi kikkailla dossitilassa/asentaa tuohon vielä vanhemmalle koneelle DOS6, mutta sitten usb-peliohjaimella olisi ongelmia ja loppukin audio katoaisi.
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
mikeful
Moderator
Moderator
Posts: 523
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:36 pm
Location: Vaasa, Finalnd
Contact:

Re: Videopelit

Post by mikeful » Wed Oct 20, 2010 11:20 pm

Androidilla pelattua:
 • Fruit Ninja - Simppeli toimintapeli, jossa halkaistaan hedelmiä sormella sohimalla. Mukana väisteltäviä pommeja, komboja, uusia miekkoja ynnä muuta mukavaa.
 • Radiant - Retroräiskintää yhdistelemällä parhaita paloja vanhoista avaruusammuskeluista. Hauskahkoa läppää ja läjä päivitettäviä aseita.
 • Angry Birds - Ammutaan ritsalla lintuja erilaisiin rakennelmiin ja yritetään jyrätä kaikki porsaat. Järkyttävä määrä kenttiä pelattavaksi ja Androidilla kaikki ilmaiseksi.
 • MiniSquadron - Pienet lentokoneet ammuskelevat toisiaan. Kasa avattavia lentovärkkejä ja vaihtelevia vihollisaaltoja. Moninpeli tulossa joskus. :o
iPod:illa pelattua:
 • Trainyard - Hauska logiikka-/puzzlepeli, jossa eriväriset junat pitää saada oikeisiin talleihin lätkimällä ratoja. Junien värien sekoittelu ja useamman junan saaminen yhteen talliin samaan aikaan sekoittavat pakkaa aika mukavasti. Myöhemmissä kentissä saattaa tulla vielä uusia elementtejä.
 • Cut the Rope - Yksinkertainen toimintapuzzleilu: kerää tähdet karkilla ja syötä karkki lopuksi söpölle ötökälle. Peli alkaa pelkillä naruilla leikkiessä, mutta pikkuhiljaa mukaan tunkee valtavat määrät erilaisia pelielementtejä, jotka pitävät kiinnostuksen yllä.
 • Plants vs. Zombies - Muutamia uusia ideoita tower defense -pelityyppiin. Hyvää PopCap-laatua.
 • Game Dev Story - Aloitat oman pelifirman koodarilla, graafikolla ja kirjoittajalla. Kohteena rahavuoret ja arvostetut alan palkinnot. Hauska ja koukuttava väännös virtuaalieläimistä. Matkan varrella isompia toimistoja, pelimessuja, työntekijöiden levelöintiä ja isot kasat vitsejä peliteollisuudesta. Piti vain testata tätä nopesti ja muutama tunti hävisi jonnekin. :D
 • Zenonia - Vähän vanhoja 16-bittisiä toimintaroolipelejä muistuttava seikkailu, jossa pelastetaan taas kerran maailma.
Mitäs muut ovat pelanneet viimeaikoina?
Pelejä: Pelasta puhe, Grinder
Muuta: Blogi, Twitter

User avatar
kaneli2000
Guru
Posts: 1059
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:40 pm
Location: Lempäälä

Re: Videopelit

Post by kaneli2000 » Thu Oct 21, 2010 1:33 pm

mikeful wrote:Mitäs muut ovat pelanneet viimeaikoina?
Kun PS2 meni lopullisesti hajalle, niin jäljelle jäi NES ja personal computer, ja kun Duck Huntiin kerran on kyllästynyt niin tietokoneella sekin aika on istuttu.

Vähän aikaa sitten ostin itselleni Dead Spacen, jonka tarinaan petyin suuresti, eikä tylsät tapahtumat jaksa pitää peli-intoa pystyssä. Sen sijaan Garry's Mod ja Minecraft ovat olleet kovassa huudossa, ja Burnout Paradise ja Team Fortress 2 myös jonkin verran esillä.
I see the rainbow rising

User avatar
Wingman
Devoted Member
Posts: 594
Joined: Tue Sep 30, 2008 4:30 pm
Location: Ruudun toisella puolella

Re: Videopelit

Post by Wingman » Thu Oct 21, 2010 2:06 pm

mikeful wrote:Androidilla pelattua:
 • Fruit Ninja - Simppeli toimintapeli, jossa halkaistaan hedelmiä sormella sohimalla. Mukana väisteltäviä pommeja, komboja, uusia miekkoja ynnä muuta mukavaa.
 • Radiant - Retroräiskintää yhdistelemällä parhaita paloja vanhoista avaruusammuskeluista. Hauskahkoa läppää ja läjä päivitettäviä aseita.
 • Angry Birds - Ammutaan ritsalla lintuja erilaisiin rakennelmiin ja yritetään jyrätä kaikki porsaat. Järkyttävä määrä kenttiä pelattavaksi ja Androidilla kaikki ilmaiseksi.
 • MiniSquadron - Pienet lentokoneet ammuskelevat toisiaan. Kasa avattavia lentovärkkejä ja vaihtelevia vihollisaaltoja. Moninpeli tulossa joskus. :o
iPod:illa pelattua:
 • Trainyard - Hauska logiikka-/puzzlepeli, jossa eriväriset junat pitää saada oikeisiin talleihin lätkimällä ratoja. Junien värien sekoittelu ja useamman junan saaminen yhteen talliin samaan aikaan sekoittavat pakkaa aika mukavasti. Myöhemmissä kentissä saattaa tulla vielä uusia elementtejä.
 • Cut the Rope - Yksinkertainen toimintapuzzleilu: kerää tähdet karkilla ja syötä karkki lopuksi söpölle ötökälle. Peli alkaa pelkillä naruilla leikkiessä, mutta pikkuhiljaa mukaan tunkee valtavat määrät erilaisia pelielementtejä, jotka pitävät kiinnostuksen yllä.
 • Plants vs. Zombies - Muutamia uusia ideoita tower defense -pelityyppiin. Hyvää PopCap-laatua.
 • Game Dev Story - Aloitat oman pelifirman koodarilla, graafikolla ja kirjoittajalla. Kohteena rahavuoret ja arvostetut alan palkinnot. Hauska ja koukuttava väännös virtuaalieläimistä. Matkan varrella isompia toimistoja, pelimessuja, työntekijöiden levelöintiä ja isot kasat vitsejä peliteollisuudesta. Piti vain testata tätä nopesti ja muutama tunti hävisi jonnekin. :D
 • Zenonia - Vähän vanhoja 16-bittisiä toimintaroolipelejä muistuttava seikkailu, jossa pelastetaan taas kerran maailma.
Mitäs muut ovat pelanneet viimeaikoina?
En ole paljoa pelaillut, kun koneet hajalla. PS2:lla on kyllä tullut pikkuveljeä StarWars Battlefronteissa hakattua. Muistitikulta olen koulussa/kylässä kavereiden kanssa Lieroa ja Generallya pelannut, hauskaa on ollut :D
- - - -

User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Videopelit

Post by -Z- » Thu Oct 21, 2010 2:45 pm

Mitäs muut ovat pelanneet viimeaikoina?
Fallout: New Vegasia ja Touhouita. Pääsin hiljattain Touhou 7: Perfect cherry blossomin läpi ilman continueita, enkä tiedä pitäisikö siitä olla ylpeä vai häpeissään
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

User avatar
Taatero
Advanced Member
Posts: 384
Joined: Tue May 27, 2008 6:06 pm

Re: Videopelit

Post by Taatero » Thu Oct 21, 2010 2:48 pm

Androidilla:
 • Angry Birds
  GameBoid
Koneella:
 • Minecraft (tottakai)
  Cod4 ja Cod2
Siinä taitavat ollakkin. En yleensä pelaa montaa peliä samaan aikaan.
[color=#40BF00][u]koodaaja[/u][/color] wrote:Täyden turvan takaamiseksi avain olisi myös kuljetettava offlinenä suoraan tulevien viestien lähettäjältä niiden vastaanottajalle laitakaupungin hämärissä yöneljältä ja varmistettava, ettei kumpaakaan osapuolta seurata. Popliinitakkia suositellaan.

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Videopelit

Post by esa94 » Thu Oct 21, 2010 3:09 pm

FFXII & GT3 A-Spec PS2:lla.

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Videopelit

Post by Koodiapina » Thu Oct 21, 2010 4:41 pm

Hiiripeliä tulee pelattua silloin tällöin.
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
Akuji
Member
Posts: 60
Joined: Fri Oct 08, 2010 5:59 pm
Location: Turku

Re: Videopelit

Post by Akuji » Sat Oct 23, 2010 11:34 pm

Juuri nyt olen raidaamassa Tomb Raider Anniversarya läpi, joten en ole kerennyt täälläkään käymään. Se on aika kumma, että vaikka Anniversary on vanhempi kuin Underworld, niin Laran liikkeet ovat Annissa notkeammat. :?: Ihan pelaamisen arvoinen peli :D

User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Videopelit

Post by -Z- » Sun Feb 06, 2011 6:52 pm

Ostin super meat boyn odottaen haastetta, mutta sainkin tasohyppelyksi naamioidun muistipelin : (
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Videopelit

Post by Koodiapina » Sun Feb 06, 2011 7:05 pm

Lataa IWBTG. SMB:ssä haaste on omasta mielestäni luotu väärin keinoin.
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: Videopelit

Post by CCE » Tue Apr 12, 2011 9:38 pm

Vuodattakaa rahanne Suomen pelijumalille, The Humble Frozenbyte Bundle on nyt täällä!
Maksat mitä haluat (yli 0€), ja saat seuraavat Frozenbyten pelit:
 • Trine
 • Shadowgrounds: Survivor
 • Shadowgrounds
 • Splot (ennakkotilaus)
 • Jack Claw, raakile prototyyppi
Voit myös halutessasi antaa osan maksustasi hyväntekeväisyyteen (EFF, Child's Play), tai kokonaan kehittäjille.
Käsittääkseni pelit saa Windows, MacOS ja Linux -alustoille sekä ladattua Steamiin sekä Desuraan. Aika hyvä tarjous siis.

Post Reply