Offtopic

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Locked
TheFish
Developer
Developer
Posts: 477
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:28 pm
Location: Joensuu

Re: Offtopic

Post by TheFish » Mon Sep 10, 2007 9:02 pm

Dark Code wrote:Tuosta Command & Conquerrorista: menin sitten lataamaan 2 .iso tiedostoa GDI95 ja NOD95
eli kumman poltan ?
Jos en aivan väärin muista niin alkuperäisessä c&c:ssä oli oma levy kummallekkin puolelle (GDI ja brotherhood of NOD), joten sinun pitänee polttaa molemmat omille levyillensä.
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä

User avatar
temu92
Web Developer
Web Developer
Posts: 1226
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:56 pm
Location: Gamindustri
Contact:

Re: Offtopic

Post by temu92 » Mon Sep 10, 2007 9:58 pm

Mun tietääkseni ei ainakaan pitäis nerolla pystyä polttamaan imagen kanssa muita tiedostoja. Jos oon väärässä ni joku korjaa plz :D

Ja joskus sillon zero viittas viel johonki kaikkia foorumilaisia kiinnostavaan juttuun jota tekee (ei CB). Kellään tietoa mikä se olis? :P

User avatar
Thomazu
Active Member
Posts: 179
Joined: Tue Aug 28, 2007 7:28 am

Re: Offtopic

Post by Thomazu » Tue Sep 11, 2007 8:13 am

TheFish wrote:
Dark Code wrote:Tuosta Command & Conquerrorista: menin sitten lataamaan 2 .iso tiedostoa GDI95 ja NOD95
eli kumman poltan ?
Jos en aivan väärin muista niin alkuperäisessä c&c:ssä oli oma levy kummallekkin puolelle (GDI ja brotherhood of NOD), joten sinun pitänee polttaa molemmat omille levyillensä.
Jos cd täytyy pelata ja laitat sinne vain tuon .iso:n niin eihän pelaaminen onnistu CD sitten muuten kuin DAEMON Toolsin avulla?
Image

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Offtopic

Post by esa94 » Tue Sep 11, 2007 6:52 pm

temu92 wrote:GB = GigaByte ---> Gt = Gigatavu
Ei muuta eroa kuin se että erikielellä :D :mrgreen:

Edit: Deem, taas ehittiin ennen mua!!
Tuli muuten just sellane tyhmä idea et uuteen cba:han vois saada liitettyy c++ koodia. Olis aika siisti, sais LUA:nkin toimimaan siinä :D noh, liikaa työtä zerolle
Lua, Lua, Lua! Sehän CB:stä puuttuikin! Nyt vaan valitetaan siitä zerolle, kunnes se upottaa lua frameworkin (tai mikä se nyt oli) kiinteästi kääntäjään, (skinnausta!) josta sen vois sitten säätää myöskin noihin ohjelmiin, jos tykkäis. :lol:

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Offtopic

Post by koodaaja » Tue Sep 11, 2007 9:18 pm

esa94 wrote:
temu92 wrote:GB = GigaByte ---> Gt = Gigatavu
Ei muuta eroa kuin se että erikielellä :D :mrgreen:

Edit: Deem, taas ehittiin ennen mua!!
Tuli muuten just sellane tyhmä idea et uuteen cba:han vois saada liitettyy c++ koodia. Olis aika siisti, sais LUA:nkin toimimaan siinä :D noh, liikaa työtä zerolle
Lua, Lua, Lua! Sehän CB:stä puuttuikin! Nyt vaan valitetaan siitä zerolle, kunnes se upottaa lua frameworkin (tai mikä se nyt oli) kiinteästi kääntäjään, (skinnausta!) josta sen vois sitten säätää myöskin noihin ohjelmiin, jos tykkäis. :lol:
Itse en rupeaisi tekemään mitään C++-liitettävyyttä, kuulostaa jo ChaosBasicilta. Ja jos Zero tekisi ihan oikean kääntäjän, niin C++-koodihan täytyisi kääntää erikseen. Vaikeaksi menee. Ja tuota LUA:a kun nopeasti vilkaisin, niin vaikuttaa turhan monimutkaiselta yksinkertaisiin peliskripteihin.

User avatar
Ilmuri
Developer
Developer
Posts: 277
Joined: Sun Aug 26, 2007 2:46 pm
Location: \o

Re: Offtopic

Post by Ilmuri » Tue Sep 11, 2007 10:33 pm

temu92 wrote: Ja joskus sillon zero viittas viel johonki kaikkia foorumilaisia kiinnostavaan juttuun jota tekee (ei CB). Kellään tietoa mikä se olis? :P
Gigabot luultavasti. ("Ohjelmoi oma robottisi ja lahtaa sillä toisia robotteja"-peli.)
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä
CoolBasic Classic

User avatar
Valtzu
Active Member
Posts: 115
Joined: Sun Aug 26, 2007 2:40 pm
Location: Sauvo
Contact:

Re: Offtopic

Post by Valtzu » Tue Sep 11, 2007 10:50 pm

Ilmuri wrote:
temu92 wrote: Ja joskus sillon zero viittas viel johonki kaikkia foorumilaisia kiinnostavaan juttuun jota tekee (ei CB). Kellään tietoa mikä se olis? :P
Gigabot luultavasti. ("Ohjelmoi oma robottisi ja lahtaa sillä toisia robotteja"-peli.)
Onkohan tällä jotain yhteyttä siihen, että foorumin online-listassa lukee välillä Gigabot? Hmmm..

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Offtopic

Post by koodaaja » Tue Sep 11, 2007 10:52 pm

Valtzu wrote:
Ilmuri wrote:
temu92 wrote: Ja joskus sillon zero viittas viel johonki kaikkia foorumilaisia kiinnostavaan juttuun jota tekee (ei CB). Kellään tietoa mikä se olis? :P
Gigabot luultavasti. ("Ohjelmoi oma robottisi ja lahtaa sillä toisia robotteja"-peli.)
Onkohan tällä jotain yhteyttä siihen, että foorumin online-listassa lukee välillä Gigabot? Hmmm..
Ei, sillä GigaBot on botti, joka (käsittääkseni) kyttää foorumia. Samaan tapaan kuin Googlebot. GigaBot-niminen peli on aivan eri asia. Se on muuten projekti, josta CB erkaantui aikoinaan.

User avatar
Jare
Devoted Member
Posts: 867
Joined: Mon Aug 27, 2007 10:18 pm
Location: Pori
Contact:

Re: Offtopic

Post by Jare » Fri Sep 14, 2007 5:49 pm

Tuli vaan mieleen että onkos kukaan koittanut Linuxilla ajaa jotain VMWaren kaltaista ohjelmaa (en tiedä onko VMWare olemassa myös Linukalle) ja sillä Windowsia joka taasen ajaisi CoolBasic-pelejä? Jos on, niin onko pyörinyt hyvin vaiko huonosti?

Quru
Newcomer
Posts: 15
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:09 pm

Re: Offtopic

Post by Quru » Fri Sep 14, 2007 9:33 pm

Muistaakseni vanhoilla foorumeilla oli screenshot tälläisestä viritelmästä jossa ajettiin windowsia jossain ohjelmassa ja siinä windowsissa ajettiin coolbasicia.

User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Offtopic

Post by -Z- » Sat Sep 15, 2007 10:45 am

Waretuksesta keskustelu oli muistaakseni näillä foorumeilla kiellettyä.

käytä daemon toolsia
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Offtopic

Post by koodaaja » Sat Sep 15, 2007 11:17 am

-Z- wrote:Waretuksesta keskustelu oli muistaakseni näillä foorumeilla kiellettyä.

käytä daemon toolsia
Kannattaisiko tutustua asiaan vähän tarkemmin ennen tuollaisia huomautuksia? Minuutin wikipediavisiitti paljastaa, että VMWare ei ole waretusohjelma, vaan ohjelmisto joka ajaa windowssia ( ja muita käyttöjärjestelmiä? ) toisen käyttöjärjestelmän päällä. Ainakaan wikipediassa ei mainostettu waretusominaisuuksia =D

User avatar
Dande
Active Member
Posts: 193
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:30 pm

Re: Offtopic

Post by Dande » Sat Sep 15, 2007 11:23 am

koodaaja wrote:
-Z- wrote:Waretuksesta keskustelu oli muistaakseni näillä foorumeilla kiellettyä.

käytä daemon toolsia
Kannattaisiko tutustua asiaan vähän tarkemmin ennen tuollaisia huomautuksia? Minuutin wikipediavisiitti paljastaa, että VMWare ei ole waretusohjelma, vaan ohjelmisto joka ajaa windowssia ( ja muita käyttöjärjestelmiä? ) toisen käyttöjärjestelmän päällä. Ainakaan wikipediassa ei mainostettu waretusominaisuuksia =D
Ehkä -Z- viittasi sivun ylälaidassa asustavaan keskusteluun C&C pelien iso-tiedostoista

TheFish
Developer
Developer
Posts: 477
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:28 pm
Location: Joensuu

Re: Offtopic

Post by TheFish » Sat Sep 15, 2007 11:44 am

Galgoneer wrote:
koodaaja wrote:
-Z- wrote:Waretuksesta keskustelu oli muistaakseni näillä foorumeilla kiellettyä.

käytä daemon toolsia
Kannattaisiko tutustua asiaan vähän tarkemmin ennen tuollaisia huomautuksia? Minuutin wikipediavisiitti paljastaa, että VMWare ei ole waretusohjelma, vaan ohjelmisto joka ajaa windowssia ( ja muita käyttöjärjestelmiä? ) toisen käyttöjärjestelmän päällä. Ainakaan wikipediassa ei mainostettu waretusominaisuuksia =D
Ehkä -Z- viittasi sivun ylälaidassa asustavaan keskusteluun C&C pelien iso-tiedostoista
Mutta se keskusteluhan koski tiedostoja jotka EA itse laittoi levitykseen. joten ei sitä taida voida waretukseksi kutsua.
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä

User avatar
jabanii
Member
Posts: 93
Joined: Tue Aug 28, 2007 9:23 pm

Re: Offtopic

Post by jabanii » Sat Sep 15, 2007 6:37 pm

Jare wrote:Tuli vaan mieleen että onkos kukaan koittanut Linuxilla ajaa jotain VMWaren kaltaista ohjelmaa (en tiedä onko VMWare olemassa myös Linukalle) ja sillä Windowsia joka taasen ajaisi CoolBasic-pelejä? Jos on, niin onko pyörinyt hyvin vaiko huonosti?
Eikös VMWare ole juuri kehitetty Linuxia varten? (En edes tietänyt, että siitä on Windows versio.) Itse olen pyörittänyt Windowsia Linuxissa ja kyllä siinä CB toimi ihan normaalisti.

Windowsissa taas suosittelen Microsoftin Virtual PC:tä.

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Offtopic

Post by koodaaja » Sat Sep 15, 2007 8:36 pm

jabanii wrote:
Jare wrote:Tuli vaan mieleen että onkos kukaan koittanut Linuxilla ajaa jotain VMWaren kaltaista ohjelmaa (en tiedä onko VMWare olemassa myös Linukalle) ja sillä Windowsia joka taasen ajaisi CoolBasic-pelejä? Jos on, niin onko pyörinyt hyvin vaiko huonosti?
Eikös VMWare ole juuri kehitetty Linuxia varten? (En edes tietänyt, että siitä on Windows versio.) Itse olen pyörittänyt Windowsia Linuxissa ja kyllä siinä CB toimi ihan normaalisti.

Windowsissa taas suosittelen Microsoftin Virtual PC:tä.
Kyllä VMWaresta on myös macciversio ;D

User avatar
Thomazu
Active Member
Posts: 179
Joined: Tue Aug 28, 2007 7:28 am

Re: Offtopic

Post by Thomazu » Sun Sep 16, 2007 6:21 pm

Radiolla on mahdollista kuunnella ulkomaalaisia kanavia? Mutta pystyykö kuuntelemaan jotain vaikka Japanin/Kiinan radiokanavaa? Tuossa viime kesänä leikin isäni vanhalla radiolla jossa on jopa muutaman sentin pituinen antennin tynkä mutta kyllä radio kanavia löytää.. Siinä aikani säätelin ja sain kuulumaan radiolla heikosti jotain ihan kiinan tai jotain sinne päin menevää kieltä, englannin kielistä radio kanavaakin löytyi. Ei voi muuta ihmetellä mitenkä vanhalla radiolla jossa on vielä parin sentin antenni, voi kuulla jotain ulkomaisia radiokanavia. Onko kukaan muu pelleillyt radion kanssa ja kuunnellut jotain ihan outoja ulkomaisia radiokanavia??
Image

User avatar
porzi
Active Member
Posts: 119
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:10 pm
Contact:

Re: Offtopic

Post by porzi » Sun Sep 16, 2007 8:31 pm

Thomazu wrote:Radiolla on mahdollista kuunnella ulkomaalaisia kanavia? Mutta pystyykö kuuntelemaan jotain vaikka Japanin/Kiinan radiokanavaa? Tuossa viime kesänä leikin isäni vanhalla radiolla jossa on jopa muutaman sentin pituinen antennin tynkä mutta kyllä radio kanavia löytää.. Siinä aikani säätelin ja sain kuulumaan radiolla heikosti jotain ihan kiinan tai jotain sinne päin menevää kieltä, englannin kielistä radio kanavaakin löytyi. Ei voi muuta ihmetellä mitenkä vanhalla radiolla jossa on vielä parin sentin antenni, voi kuulla jotain ulkomaisia radiokanavia. Onko kukaan muu pelleillyt radion kanssa ja kuunnellut jotain ihan outoja ulkomaisia radiokanavia??
Ainakin suomessa (en sitten ulkomaista tiedä... luulisi, että sielläkin) on radiolähetyksien aallonpituus noin luokkaa 1 metri. Sen vuoksi myös antenni on about saman pituinen. ;)

Radion kanssa on tullut pelleiltyä jonkin verran... (oma kidekone aikoinaan kaatui siihen, ettei sopivaa kajaria löytynyt ja am kanavia en ainakaan silloin onnistunut löytämään, kuin yhden)
Voittoja viikkokisoissa: 3
http://fugufish.dy.fi/ | vanhat cb-pelini: http://porzi.arkku.net/old_games/

User avatar
anttipanda
Active Member
Posts: 248
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:23 pm
Location: Oulu

Re: Offtopic

Post by anttipanda » Mon Sep 17, 2007 10:51 am

Ei ole tullut outoja radiokanavia vastaan kuin entisen bändikaverin kitaravahvistimesta :) Perinteinen tarina, eli venäjän radiohan se siellä raikasi kun danelectron särön päälle kytki.
OoO

User avatar
-Z-
Devoted Member
Posts: 682
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:33 pm
Location: In ur danmaku, grazin ur bullets

Re: Offtopic

Post by -Z- » Mon Sep 17, 2007 1:35 pm

TheFish wrote:
Galgoneer wrote:
koodaaja wrote:
Kannattaisiko tutustua asiaan vähän tarkemmin ennen tuollaisia huomautuksia? Minuutin wikipediavisiitti paljastaa, että VMWare ei ole waretusohjelma, vaan ohjelmisto joka ajaa windowssia ( ja muita käyttöjärjestelmiä? ) toisen käyttöjärjestelmän päällä. Ainakaan wikipediassa ei mainostettu waretusominaisuuksia =D
Ehkä -Z- viittasi sivun ylälaidassa asustavaan keskusteluun C&C pelien iso-tiedostoista
Mutta se keskusteluhan koski tiedostoja jotka EA itse laittoi levitykseen. joten ei sitä taida voida waretukseksi kutsua.
Ai samperi x) Unohdin että oli laskettu vapaaseen levitykseen. Mutta en myöskään tiennyt, että se ladataan ISO-muodossa, joten luulin, että kyse oli waretetusta imagesta. Sori.

Lol! Uudessa softassa ei voi tehdä lainauspyramideja! Ja piteet laskee, ja pisteet laskee...
"Fallout 3 (#10) marked a shift in the industry, a move that saw the western RPG begin to surpass its Japanese counterparts." -IGN top 100 RPGs of all time

Locked