Offtopic

Muu yhteisön välinen keskustelu.
Locked
Astigma
Moderator
Moderator
Posts: 195
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:56 pm
Location: Kuopio, Finland
Contact:

Re: Offtopic

Post by Astigma » Mon Sep 03, 2007 5:56 pm

temu92 wrote:Zero on taas jämähtäny WoWin pariin :P viimesin logini sunnuntaina :roll:
Ja nyt on maanantai....

User avatar
_machine
Newcomer
Posts: 14
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:19 pm

Re: Offtopic

Post by _machine » Mon Sep 03, 2007 6:28 pm

Muistaakseni Zero on WarCraft-fani, joten CBA:n kehitys alkaa viimeistään kun
Lich King tapetaan seuraavassa lisä-osassa. Sen verran iso Lore-raiskaus se on.
[PC][Wii][GC][N64][GBC]
-Up the Irons!

User avatar
otto90x
Advanced Member
Posts: 349
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:00 pm
Location: Lapinjärvi, Finland
Contact:

Re: Offtopic

Post by otto90x » Mon Sep 03, 2007 6:44 pm

temu92 wrote:Zero on taas jämähtäny WoWin pariin :P viimesin logini sunnuntaina :roll:
No perhana, saahan miehellä (Zero) olla muutakin elämää, kuin messiasta (CBA) odottelevan yhteisön foorumilla vieraileminen. Odotelkaa vaan ihan rauhassa. ;)
Otto Martikainen a.k.a. MetalRain, otto90x, kAATOSade.
Runoblogi, vuodatusta ja sekoiluja.

User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: Offtopic

Post by CCE » Mon Sep 03, 2007 6:45 pm

Bagard wrote:EA julkaisi Command & Conquer Goldin ilmaislevitykseen muutama päivä sitten. Nuo alkuperäiset latauspaikat ovat aika tukossa & pätkivät, joten tässä Systecin tarjoama latauspaikka: http://x-files.systec.fi/command/ ;)

http://www.commandandconquer.com/intel/ ... 1#NewsMain
Hienoa! Jospa pistäisivät vielä open sourceksi :/

User avatar
Thomazu
Active Member
Posts: 179
Joined: Tue Aug 28, 2007 7:28 am

Re: Offtopic

Post by Thomazu » Mon Sep 03, 2007 7:54 pm

Sattuuko kenelläkään olemaan tietoa että toimiiko suomessa mitään nettiyhteyttä jonka saisi toimimaan pistorasiasta? Eli tarkoitan tämmöistä, linkki
Image

User avatar
Bagard
Newcomer
Posts: 46
Joined: Sun Aug 26, 2007 4:56 pm
Location: Finland

Re: Offtopic

Post by Bagard » Tue Sep 04, 2007 1:28 pm


TheFish
Developer
Developer
Posts: 477
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:28 pm
Location: Joensuu

Re: Offtopic

Post by TheFish » Wed Sep 05, 2007 4:11 pm

Mahtaisiko joku tietää mitään hyvää ilmaisohjelmaa rekisterin virheiden korjaamiseen (WIndowsille siis)? Kun ei ole tullut tarkastettua niitä oikeastaan ikinä, eikä huvittaisi maksaa ohjelmista.
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Offtopic

Post by jannepelaa » Thu Sep 06, 2007 7:06 pm

Miten tuommoinen "hieno linkki" tehdään? Eli kun laitan hiiren linkin päälle, niin väri vaihtuu. :roll:

User avatar
porzi
Active Member
Posts: 119
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:10 pm
Contact:

Re: Offtopic

Post by porzi » Thu Sep 06, 2007 9:39 pm

jannepelaa wrote:Miten tuommoinen "hieno linkki" tehdään? Eli kun laitan hiiren linkin päälle, niin väri vaihtuu. :roll:
css on avainsana. Etsi opas ja lueskele siitä perusteet. Kun hallitset ne, voit määrittää dokumentin linkkien efektit ja värit jne.
Voittoja viikkokisoissa: 3
http://fugufish.dy.fi/ | vanhat cb-pelini: http://porzi.arkku.net/old_games/

User avatar
iTKEVAnAKKI
Advanced Member
Posts: 335
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:55 pm
Location: Siellä jossain

Re: Offtopic

Post by iTKEVAnAKKI » Fri Sep 07, 2007 1:46 pm

Tietäälkö kukaan että mistä saisi sopivat äänet autopeliin? Siis moottorin... Jotain vähän samanlaista kuin GeneRallyssa, eli ei oikean moottorin ääntä vaan sellaista "pärinää".
Projektit:
Joku projekti meneillään... Mitähän siitäkin tulee ;)

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Offtopic

Post by jannepelaa » Fri Sep 07, 2007 1:54 pm

Kun yritän lähettää YV:n, niin viestini menee Lähtevien puolelle, ei Lähetettyjen. Miksi?

User avatar
Bagard
Newcomer
Posts: 46
Joined: Sun Aug 26, 2007 4:56 pm
Location: Finland

Re: Offtopic

Post by Bagard » Fri Sep 07, 2007 1:55 pm

jannepelaa wrote:Kun yritän lähettää YV:n, niin viestini menee Lähtevien puolelle, ei Lähetettyjen. Miksi?
Viestin saaja ei ole vielä lukenut sitä.

User avatar
Koodiapina
Forum Veteran
Posts: 2396
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:20 pm
Contact:

Re: Offtopic

Post by Koodiapina » Fri Sep 07, 2007 7:07 pm

jannepelaa wrote:Miten tuommoinen "hieno linkki" tehdään? Eli kun laitan hiiren linkin päälle, niin väri vaihtuu. :roll:
CSS asiakirjaan esimerkiksi

Code: Select all

a{
   color:#4000FF;
   text-decorations:none;
}

a:hover{
   color:#4080FF;
   text-decorations:underline;
}
Sitten sivun koodiin pelkästään:

Code: Select all

<a href="#">Näin</a>
Voit myös tehdä niin, että annat eri linkkitehosteille erillaisia nimiä, ja käytät niitä näin:

Code: Select all

<a href="#" class="Joku">Näin</a><br />
<a href="#" class="Joku muu">Näin</a>
Niin, että class atribuutiksi määritellään CSS asiakirjassa määritetty nimi.
Olen liian älykäs ollakseni väärässä. Jos olet kanssani eri mieltä, suosittelen sinua pohtimaan omaa elämänkatsomustasi ja sen perusteita.

User avatar
Ozcar
Advanced Member
Posts: 439
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:43 pm
Location: Helsinki

Re: Offtopic

Post by Ozcar » Fri Sep 07, 2007 7:34 pm

Thomazu wrote:Sattuuko kenelläkään olemaan tietoa että toimiiko suomessa mitään nettiyhteyttä jonka saisi toimimaan pistorasiasta? Eli tarkoitan tämmöistä, linkki
Muistaakseni tuotakin kokeiltiin Suomessa, mutta jostain syystä se ei oikein iskenyt kipinää. Mutta tälläisellä härpäkkeellä (tarvitaan siis väh. 2) saat valjastettua kodin sisäisen sähköverkon tiedonsiirtoon =)
Ratkaisit juuri universaaliongelman! Hienoa, ota keksi.

Filosofia on ajattelun taidetta, mutta sen maalari elää juoden apurahojaan masennukseensa.

User avatar
Thomazu
Active Member
Posts: 179
Joined: Tue Aug 28, 2007 7:28 am

Re: Offtopic

Post by Thomazu » Fri Sep 07, 2007 8:19 pm

Jaa, harmi. Tuolla onnistuukin vain kodin sisäinen.. Semmoista ajattelin että oikeasti toimisi ilman puhelinlangan tulemista taloon, aika lähellä tätä pikku kaupungin keskustaa asun mutta silti ei satu tähän asti tulemaan tuo puhelinlanka, naapuriin kyllä tulee ja se on noin 500metrin päässä.. No Suomessa siis ei saa tämmöistä pistorasia nettiyhteyttä?
Image

Astigma
Moderator
Moderator
Posts: 195
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:56 pm
Location: Kuopio, Finland
Contact:

Re: Offtopic

Post by Astigma » Fri Sep 07, 2007 8:49 pm

Thomazu wrote:Jaa, harmi. Tuolla onnistuukin vain kodin sisäinen.. Semmoista ajattelin että oikeasti toimisi ilman puhelinlangan tulemista taloon, aika lähellä tätä pikku kaupungin keskustaa asun mutta silti ei satu tähän asti tulemaan tuo puhelinlanka, naapuriin kyllä tulee ja se on noin 500metrin päässä.. No Suomessa siis ei saa tämmöistä pistorasia nettiyhteyttä?
Joissakin paikoissa saa, mutta ne ovat harvassa. Taitaa melkein ainoat paikat olla Kuopiossa ja Turussa. Suomessa tämä laajakaistaliittymä kantaa nimeä datasähkö. Voit googlailla tuolla hakusanalla, jos sattuis vaikka jotain löytymään.

User avatar
iTKEVAnAKKI
Advanced Member
Posts: 335
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:55 pm
Location: Siellä jossain

Re: Offtopic

Post by iTKEVAnAKKI » Fri Sep 07, 2007 9:38 pm

Marcoder: Olisiko mitenkään mahdollista saada NetMatch - The Endin koodia? Olisin valmis opettelemaan nettipelin tekoa, mutta on joitakin asioita joita en tajua ja uskon, että tuon pelin koodista saisi ne selville. Tai jos tekisit selvemmän tutoriaalin tuosta cbNetwork jutusta. Eli mihin ja miten niitä käytetään.
Projektit:
Joku projekti meneillään... Mitähän siitäkin tulee ;)

User avatar
Thomazu
Active Member
Posts: 179
Joined: Tue Aug 28, 2007 7:28 am

Re: Offtopic

Post by Thomazu » Sat Sep 08, 2007 9:36 am

Joissakin paikoissa saa, mutta ne ovat harvassa. Taitaa melkein ainoat paikat olla Kuopiossa ja Turussa. Suomessa tämä laajakaistaliittymä kantaa nimeä datasähkö. Voit googlailla tuolla hakusanalla, jos sattuis vaikka jotain löytymään.
Aivan. Jaa, täytyypäs mennä googlettamaan.
Image

User avatar
jannepelaa
Active Member
Posts: 101
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:27 pm

Re: Offtopic

Post by jannepelaa » Sun Sep 09, 2007 9:58 am

Kiitos tuosta CSS-koodivinkistä!

User avatar
JATothrim
Tech Developer
Tech Developer
Posts: 606
Joined: Tue Aug 28, 2007 6:46 pm
Location: Kuopio

Re: Offtopic

Post by JATothrim » Mon Sep 10, 2007 7:58 pm

Tuosta Command & Conquerrorista: menin sitten lataamaan 2 .iso tiedostoa GDI95 ja NOD95
eli kumman poltan ?
Ja voiko imagen polton lisäksi polttaa mm. kaksi muuta tavallista tiedostoa samalle rompulle ?
(en oo paljoo kärvennelly romppuja... :| mutta neroa osaan kyllä käyttää.)
-On selkeästi impulsiivinen koodaaja joka...
ohjelmoi C++:lla rekursiivisesti instantioidun templaten, jonka jokainen instantiaatio instantioi sekundäärisen singleton-template-luokan, jonka jokainen instanssi käynistää säikeen tulostakseen 'jea'.

Locked