Page 9 of 9

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 7:12 pm
by jaahas
siis en ossaa purka sitä oikein olen kokeillu laittaa ne jutut sinne help kansioon mutta en kuitenkaan laittanu oikein laittakaas nyt tarkemmat ohjeet please :cry:

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 7:20 pm
by Viltzu
jaahas wrote:siis en ossaa purka sitä oikein olen kokeillu laittaa ne jutut sinne help kansioon mutta en kuitenkaan laittanu oikein laittakaas nyt tarkemmat ohjeet please :cry:
Voi avuton.

Pura tiedostot suoraan "CoolBasic" nimiseen kansioon. Ei minnekkään siellä olevaan kansioon. (Oletin että et ole vaihtanut kansion nimeä.)
Eikai sitä sen tarkempia ohjeita voi antaa. (Ellei vielä kuvia ala laitteleen, enkä tod laita)
EDIT:

Jos jostain syystä käyttämäsi ohjelma jolla purat paketin, luokin kansion "cbFUN", JONKA sisällä on cbFUN, Help sekä cbFUN.dll niin siirrä ne sieltä ylempään kansioon(CoolBasic kansion juureen)
Mutta jos "cbFUN" kansion sisälle ei ole kyseisiä tiedostoja, älä tee mitään. Se kuuluu olla siinä.


Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 7:48 pm
by jaahas
siis kun lataan sen mulla on se rar paketti ja siellä sisällä on cbfun, cbfun.dll, help
niin siirränkö ne kolme sinne coolbasicin kansioon? vai siihen coolbasic kansion sisältämään help kansioon? kumpi?

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 8:13 pm
by Viltzu
jaahas wrote:siis kun lataan sen mulla on se rar paketti ja siellä sisällä on cbfun, cbfun.dll, help
niin siirränkö ne kolme sinne coolbasicin kansioon? vai siihen coolbasic kansion sisältämään help kansioon? kumpi?
Eka.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 8:18 pm
by jaahas
korvaanko sen help kansion sillä cbfunin help:illä?

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Apr 05, 2010 9:09 pm
by mikeful
Sekä autettavat että auttajat voisivat ottaa pienen hengähystauon ja katsoa minkälaista viestintää kumpaankin suuntaan menee. Viesti näyttävät tässä ketjussa lyhentyneen sen verran, että en usko oikein kenekään keskittyvän kunnolla siihen mitä on tekemässä. Kyllä tämä tästä.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Apr 10, 2010 10:50 am
by Viltzu
Tässä teille pikapikaa tehdyt ohjeet kuvien kanssa. Ohjelmassa käytetään WinRARia.
http://viltzu.jouluserver.com/cbfun/

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Apr 10, 2010 2:27 pm
by jaahas
tein kaiken ja tarkistin ne ohjelmat ja kansiot kaikki oli mutta manuaaliin ei vieläkään tullu sitä

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Apr 10, 2010 2:50 pm
by Wingman
jaahas wrote:tein kaiken ja tarkistin ne ohjelmat ja kansiot kaikki oli mutta manuaaliin ei vieläkään tullu sitä
oletko varma,että käytät juuri sitä CBtä minkä kansioon olet CBfunin laittanut? muuta ongelmaa en löydä

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Apr 10, 2010 4:07 pm
by jaahas
juu

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Apr 10, 2010 4:13 pm
by Viltzu
Sitten emme usko, että voimme auttaa sinua. Joudut ratkaisemaan ongelman ehkä itse.
Mielestäni kaikki mahdollinen on tehty, mutta et silti muka ole saanut sitä toimimaan. Eiköhän tämä ollut tässä. Koita vaikka ajaa vielä joku cbFUNin esimerkki jostakin, jos esimerkki toimii, niin vika on vain help kansiossa olevassa cbFUN kansiossa.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Wed May 05, 2010 6:19 pm
by Ruuttu
Sorry for the bump.

Olisiko _GetPixel -komentoon mahdollista saada hieman nopeutusta? Tai voisiko saada funktion joka kerralla kaappaisi tietyn alueen ruudusta kuvamuuttujaan? Olen yrittänyt kasata esimerkiksi bottia joka osaisi pelata flash -tetristä itsekseen, mutta vaikka poimisi vain pieneltä alueelta vaaka- ja pystysuunnassa vain joka kahdenkymmenennen pikselin, on _GetPixel silti liian hidas.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Wed May 05, 2010 6:44 pm
by JATothrim
Ruuttu wrote:Sorry for the bump.

Olisiko _GetPixel -komentoon mahdollista saada hieman nopeutusta? Tai voisiko saada funktion joka kerralla kaappaisi tietyn alueen ruudusta kuvamuuttujaan? Olen yrittänyt kasata esimerkiksi bottia joka osaisi pelata flash -tetristä itsekseen, mutta vaikka poimisi vain pieneltä alueelta vaaka- ja pystysuunnassa vain joka kahdenkymmenennen pikselin, on _GetPixel silti liian hidas.
Katselin kerran cbFun:in sorsia ja tämä on mahdollista. Modaus olisi varsin helppo itse asiassa. Tarvii vain varata esim. 100x100x4 (+parametrit) tavun kokoinen muistipala cb:n puolella ja dll hoitaa loput. Sitä en sitten tiedä, miten nopea se Win32 API:n getpixel jutska oli. :/ Win32 API/GDI:n komennoilla varmaan onnistuisi blittaamaan koko näytön sisällön muistipalaan x100 nopeudella, jolloin pullon kaulana olisikin CB, eikä itse pixkeleiden luku. 8-)

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Jan 09, 2012 9:57 pm
by Sami The Great
Onkos kenelläkään muuten vielä tätä cbFun:a tietokoneellaan, kun noi latauslinkit ei toimi enää.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Mon Jan 09, 2012 10:11 pm
by MrMonday
cbFUN.rar
(68.73 KiB) Downloaded 317 times
Sami The Great wrote:Onkos kenelläkään muuten vielä tätä cbFun:a tietokoneellaan, kun noi latauslinkit ei toimi enää.

Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sat Feb 09, 2013 11:38 pm
by Jani
Oisko jollakin cbFUN SDK:lle?
EDIT:

Kiitos!


Re: cbFUN lisäkirjasto CoolBasicille

Posted: Sun Feb 10, 2013 1:05 am
by valscion
Jani wrote:Oisko jollakin cbFUN SDK:lle?
Oiskos tää oikea