Page 1 of 1

Kosto

Posted: Sun Mar 16, 2008 11:20 pm
by Viki-
Pelin idea lähti siitä kun läski luokkalaseni teki minusta koulun vessojen seinille pilaa, nimittäin tulosti miljoonittain kuvan jossa olen minä jonka alapuolella lukee: "nörtti". Noh päätin pistää vastaan nimittäin tekemällä pelin jossa kyseinen läski heebo on mustilla nahkastringeilla tasohyppely muodossa.

Pelissä kuuluu kerätä mahdollisimman paljon roskaruokaa, esim: hampurilaisia, pizzoja, karkkeja, sipsejä, limua etc...

Peli on tosin vielä alussa, mutta tasohyppely peli tulossa. ;)

Apua tietysti saa antaa :) En ole mikään kovin hyvä grafiikan kanssa, joten pystytän tähän samalle pienen kilpailun ! Tehkää mahdollisimman hauskan näköinen pelaaja jolla on kyseiset nahkastringit, nimittäin minä kun koitin väsätä en saanut paljoa mitään aikaiseksi. (näytti rotalta...)
mutta kiitos jos edes yritätte väsätä :)

Re: Kosto

Posted: Sun Mar 16, 2008 11:42 pm
by otto90x
On hienoa että keksii peli-ideoita, mutta onkohan kosto kuitenkaan kaikista järkevin ratkaisu. Se vain johtaa uuteen kostoon ja koston kostoon jne. Sanotaanko että voi uskoa että tuollainen ilkivalta ottaa päähän, itsekin olen ollut koulukiusattu aiemmin.

Ja mikäli tosiaan haluat hänelle kostaa niin kannattaa kyllä vielä miettiä sitä tapaa. Onko järkevää alkaa tekemään peliä kiusaajasta joka haukkuu sinua nörtiksi? Nimittäin sehän se vasta olisikin nörttimäinen kosto. En tietenkään kehoita sinua väkivaltaan ja on hienoa että olet keksinyt jonkin muun tavan hoitaa tämän homman, mutta luulen että se on itsesi kannalta väärä tapa.

Tietysti tämäkin tapa voi toimia jos et aio julkaista peliäsi, vaan teet sen vain purkaaksesi vihamielisistä tunteista saamasi energian sen tekemiseen. Koodaus voi siis olla myös terapeuttista.

No kuitenkin neuvon sinua miettimään tuota useamman kerran, ettei sitten harmita jälkikäteen.

EDIT: Ja sitten kannattaa myös miettiä sitä otatko sanan nörtti kehuna vai haukkuna?

Re: Kosto

Posted: Sun Mar 16, 2008 11:46 pm
by Vouldenhaul
En muista tiedä, mutta itestä ei kuulosta hyvältä idealta tehdä peliä, jossa yrität loukata jotain. En tiedä onko foorumilla tällänen kiellettyä, mutta ainakin yleisesti ollaan pyydetty kohteliasta käytöstä... Ideakin kuulostaa suoraan sanoen melko lapselliselta, joten mitäs jos jättäisit asian sikseen ja koettaisit vaikka vaihteeksi ottaa asian ihan huumorilla. Yleisesti viellä sen verran, että ei varmaan olis paha, jos projekteista olisi jotain materiaalia olemassa ennen topicin perustamista. ;)

EDIT: Sen verran viellä, että jos toinen kerran härnää, niin ehkä asia kannattais ottaa puheeksi jonkun kanssa. Esim CB:n foorumeilla on aiheeseen sopiva topicci viewtopic.php?f=14&t=610

Re: Kosto

Posted: Sun Mar 16, 2008 11:53 pm
by liitin
Kuulostaa mahtavalta! Pistä siihen sellanen, että sitä läskiä vois vaikka jotenki ruoskia, tai muuta hauskaa. :D

Re: Kosto

Posted: Mon Mar 17, 2008 8:41 am
by Siiseli
Kuulostaa tyhmältä ja lapselliselta.

Re: Kosto

Posted: Mon Mar 17, 2008 3:30 pm
by Olwi
Reps.
Kosto tulee sit kuukausia myöhässä,kun/jos olet lopulta saanut pelin valmiiksi.


Nykäise turpiin huomenna koulussa,niin homma on siinä.

Tämä on tosin vain minun kantani :D

Re: Kosto

Posted: Mon Mar 17, 2008 6:37 pm
by nevssons
Ei näin!

Jos sä tolla tavalla kostat, niin arvaa paljonko suo sitten aletaan haukkua? Ei ole nörtimpää tapaa kostaa!

Kysy vaan kiusaajiltas; mitä pahaa on olla nörtti?
(ja tinttauksen puolesta, yhdyn edelliseen!)

Re: Kosto

Posted: Mon Mar 17, 2008 10:40 pm
by Viki-
Joo no tulihan sitä tintattua :D Tosin pitkä jätkä ja hirveän läski, mutta mikäs siinä piti laittaa hommat fifti fifti :D

mutta silti julkaisen pelin... en usko että aletaan sen enempää haukkua, koska luokkalaiset ovat mukana tässä pelin teossa^^

Re: Kosto

Posted: Tue Mar 18, 2008 5:13 pm
by Szanne
Btw, peli olisi voinut olla vain peli, johon ei liity mitään kostamista, mutta se olisi saanut ispiraation tuosta kiusaamisesta.

Re: Kosto

Posted: Wed Mar 19, 2008 12:32 pm
by Mazku
Jeps, minulle itselle on sama mistä aiheesta pelisi teet, mutta kostona pelin tekeminen ja sen pelaaminen luokan edessä tekee sinut vain naurettavaksi... Itsekin olen sen tirvaisun (se on suomalaista perinnettä) kannalla, jos jotain aiot tehdä. Älä alennu sen kiusaajan tasolle. Mutta tämä on vain oma näkemys ja vielä parempaa olis ku antaisit vain asian olla, osoitat , että sulla on parempaakin tekemistä omassa elämässäs ku se "läski".

Re: Kosto

Posted: Wed Mar 19, 2008 5:34 pm
by Vouldenhaul
Viki- wrote:Joo no tulihan sitä tintattua :D Tosin pitkä jätkä ja hirveän läski, mutta mikäs siinä piti laittaa hommat fifti fifti :D

mutta silti julkaisen pelin... en usko että aletaan sen enempää haukkua, koska luokkalaiset ovat mukana tässä pelin teossa^^
Jotenkin tulee vaan mieleen kysyä, että minkäköhän ikänen mahdat olla... Ehkä olisi vaan paras, jos koittaisit unohtaa asian, tai nauraisit vaikka ite itelles. ;)

Re: Kosto

Posted: Thu Mar 20, 2008 4:33 am
by Misthema
Viki- wrote:Joo no tulihan sitä tintattua :D Tosin pitkä jätkä ja hirveän läski, mutta mikäs siinä piti laittaa hommat fifti fifti :D
Hyvä. Eiköhän tämä sitten ollut tässä.
Viki- wrote:mutta silti julkaisen pelin... en usko että aletaan sen enempää haukkua, koska luokkalaiset ovat mukana tässä pelin teossa^^
OMFG! Tällaiseen jos sorrut niin tulen itse henkilökohtaisesti tinttaamaan sinua turpiin. Itselläni peruskoulussa meininki oli juuri tuota, että koko luokka pilkkaa vain yhtä henkilöä, ja vieläpä henkilökohtasista asioista ja muista sellaisista. Miksei koko luokka vain voisi olla yhtä kaveri porukkaa keskenään ja heitellä silloin tällöin vitsiä jonkun "läskin" läskeistä tai toisen nörttiydestä, mutta ei kuitenkaan liikoja!

Ja tätä sanon minäkin; jos vaan unohtaisit tämän pelin kostona ja tekisit siitä vain PELIN. :)
(Sitten voisit kakkososalla jatkaa päinvastoin; viedään se läski mies dietille.)

Re: Kosto

Posted: Sat Mar 22, 2008 6:17 pm
by MaGetzUb
En oikeen taida sanoa, mitä tekisisit, joko teet tuon pelin ja sille kuvitteellinen tarina, tai jätät tekemättä. Jos et jaksa animoida pistä pelihahmo pyörimään, niin kuin harakan spider pigissä. Wink, wink. :?

Re: Kosto

Posted: Thu Mar 27, 2008 6:18 pm
by liitin
Ootan tän projektin valmistumista enemmän ku mitään muuta!

Uus ehdotus: Pistä siihen peliin sillee että se läski joutuu jossaki vaiheessa ajaa sellasta satulatonta polkupyörää donitsipalkalla. Sit se kiroaa epäonneaan! Vähänkö ois hauska. :twisted: Olis varmaa se tosielämän läski sit VÄHÄN nolona. :D

Re: Kosto

Posted: Thu Mar 27, 2008 11:39 pm
by Ozcar
With all due respect, yhdyn nyt näihin idean moraalisuuden kyseenalaistajiin. En nyt tietenkään sano, että olisi oikeutettua sotkea vessan seinät loukkaavilla kuvilla, mutta nämä jutut ovat kyllä ihan rehtorin asioita. Sitä paitsi, asiat saa yleensä ratkaistua ihan keskustellenkin, vaikka se oudolta kuulostaakin. Kiusaajillakin on tunteet, ja yleensä asialliseen sävyyn anteeksipyyntöä pyytämällä sen myös saa, paitsi niiltä kaikkein pahimmilta kusipäiltä. Ja niistä ei kannata välittää. Jossain vaiheessa nimittäin pääsee noidenkin yli, itse parin vuoden epäsuoran kiusauksen jälkeen olen kehittänyt sen verran korkean itsetunnon, että kaikki loukkaavat kommentit minusta lähinnä tarjoavat päivän naurut. Joten voit kehittää vaikkapa yleisesti koulukiusaamista kritisoivan pelin, mutta moinen kosto ei tee sinusta yhtään tätä henkilöä parempaa. Jos edellinen lause kuulostaa sinusta turhalta saarnaamiselta, eikä sinulla ole pienintäkään aikomusta edes yrittää ratkaista asiaa asiallisesti, niin kannattaa aloittaa miettiminen ihan alusta, että kumpi se tässä onkaan se moraaliton kiusaaja. Tälläistä tällä erää, ja muista, älä koskaan ota kiusaajien kommentteja todesta. Tekee pahaa itsetunnolle.