Page 1 of 1

Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 2:21 am
by saska
Jump in.
Karkuun! on moninpeli, jonka pelaamiseen tarvitaan 2-4 pelaajaa. Pelin ideana on päästä muilta pelaajilta karkuun. Pelin kaksi tarkasti suunniteltua karttaa ja niiden teleporttilaatat tuovat yksinkertaiseen peliin runsaasti syvyyttä. Pelihahmoihin on laajat kustomointimahdollisuudet ja niiden pelitilastot tallentuvat jokaisen pelin jälkeen.

This is living.
Grafiikat ovat allekirjoittaneen mielestä parasta 2D pixelarttia mitä CoolBasicilla toteutetuissa peleissä on nähty vuonna 2008 tähän mennessä (3.1.2008). Ääniä on valikossa.

Now you are playing with power.
Peli sopii kaikenikäisille sekä vähän tai paljon pelanneille. Myös yksikätiset ihmiset voivat pelata sitä kehittyneen ohjaussysteemin ansiosta.

Lataa | Kuva

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 3:16 am
by valscion
Melko tylsä peli. Teleporttilaatat toimivat tyhmästi: Kun karkuri osuu merkittyyn laattaan vaihtuu karkuri heti eikä edellinen karkuri vaihda paikkaa teleporttilaatan päälle, niin kuin odotin.
Grafiikat ovat kyllä kauniita, mutta pidemmän päälle pelkkä yksi taso käy tylsäksi. Vain yksi huono osa: Ukkojen grafiikat voisivat olla jotain muuta kuin pelkkä ympyrä.

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 9:50 am
by saska
OonSuomesta wrote:Melko tylsä peli.
Ei pidä paikkaansa.
OonSuomesta wrote:Teleporttilaatat toimivat tyhmästi: Kun karkuri osuu merkittyyn laattaan vaihtuu karkuri heti eikä edellinen karkuri vaihda paikkaa teleporttilaatan päälle, niin kuin odotin.
Älä odottele semmoista mitä ei ole luvattu.
OonSuomesta wrote:Grafiikat ovat kyllä kauniita, mutta pidemmän päälle pelkkä yksi taso käy tylsäksi.
Pelissä on kaksi tasoa.
OonSuomesta wrote:Vain yksi huono osa: Ukkojen grafiikat voisivat olla jotain muuta kuin pelkkä ympyrä.
Sillä ympyrällä on nenä ja reunat eli se koostuu kolmesta ympyrästä.

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 9:57 am
by cheeshelmet.jr
tylsä oli olen samaa mieltä

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 10:33 am
by Astigma
cheeshelmet.jr wrote:tylsä oli olen samaa mieltä
Attention:

Tämän takia piti sitten viesti kirjoittaa? Asiasisältö kohdilleen niihin viesteihin ja voisi sitä kieliopillista ulkoasuakin parantaa!


Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 2:39 pm
by Myst!c
Mielestäni peli oli todella hyvä. :)

+
grafiikka
ei bugeja ( en löytänyt )
cb pelien tason yläpäässä

-
pallo sai toisen kiinni vähän liian kaukaa
2 rataa

Noin hienoja grafiikoita en osaisi varmaan tehdä ja koodista en viitsi edes puhua. :)
Vähän laajempi ja ehkäpä tekoäly viholliselle niin voisi pelata yksinkin. :P
Pelasin itse kahdella kädellä kokeillakseni, ja vielä jokin jännittävä yksityiskohta niin tulee todelal mahtava. :D

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 4:41 pm
by koodaaja
Aivan mainio pikkupeli, mutta en käsitä miksi siihen on pitänyt tunkea profiilit yms. Tee ainakin valmisprofiilit tyyliin "punainen, vihreä, sininen, keltainen" niin pääsee heti pelaamaan, näin pienessä pelissä se kahdenkymmenenkin sekunnin alkusäätö on varsin merkittävä. Muuten oikein hyvää jälkeä, etenkin jos saisi kokeilla monella pelaajalla. Eli tekoälyä kehiin vaan, ja lisää kenttiä ofcoors.

( Astigma,(älä toki tästä pienestä havainnosta suutu (: ) asiallista kritiikkiä, mutta "kielioppillisesta" ulkoasusta huomauttaminen hieman hymyilytti )

Re: Karkuun!

Posted: Thu Jan 03, 2008 7:06 pm
by Sami The Great
saska wrote: This is living.
Grafiikat ovat allekirjoittaneen mielestä parasta 2D pixelarttia mitä CoolBasicilla toteutetuissa peleissä on nähty vuonna 2008 tähän mennessä (3.1.2008). Ääniä on valikossa.

Now you are playing with power.
Peli sopii kaikenikäisille sekä vähän tai paljon pelanneille. Myös yksikätiset ihmiset voivat pelata sitä kehittyneen ohjaussysteemin ansiosta.
Noniin... Peli oli ihan kiva pikku peliksi vaikka teko älyä ei ollutkaan. Itse en vain mitenkään keksinyt mitä erikoista ohjauksessa on? Grafiikat olivat ihan jees vaikka eivät mitkään silmiä hivelevät... Tarkoitatko että grafiikkaa on sanottu parhaaksi mitä on nähty 2008:an puolella, eli kolmen päivän paras vai kokonaan tähän mennessä? :D

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 2:00 am
by MaGetzUb
Hmmm... Voisitko saada screenshotteja pelistä en viitsisi millääm ladata kun yhteys on vain jotain 4kb/s. :shock:
EDIT:

Offtopic: Oho pakkaus olikin vain 0,99mt olisi kiva kun pakkauksien suuruudet merkittäisiin.

(Offtopic: Astigma jotkut yrittävät kerätä selvästi rank:ia... kuten minä... :D Mutta kirjoitan yleensä asiaa... kai. :D)

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 3:23 pm
by iTKEVAnAKKI
saska wrote:
EDIT:

Joidenkin epämääräisten lähteiden perusteella peli on tylsä. Jos teillä on peliin hyviä ideoita, niin otan kyllä vastaan ja saatan käyttääkkin niitä.

Et taida kestää kritiikkiä? Jos haluat tehd hyvän pelin, kuuntele testaajia äläkä valita. Jos joku sanoi että oli tylsä, niin silloin se oli hänen mielestään tylsä.(piste)

Ite en päässy testaamaan koska heittää erroria heti alussa, mutta tämä johtunee varmaankin omasta purkuohjelmasta(pitää ladata uus, tehnyt saman monelle pelille). Peli ei ainakaan idealtaan kuulostanut kauhean mielenkiintoiselta, enkä olisi varmaan yrittänyt ladata ellei olisi tullut näin "mielenkiintoisia" kommentteja :P

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 3:29 pm
by Astigma
koodaaja wrote:( Astigma,(älä toki tästä pienestä havainnosta suutu (: ) asiallista kritiikkiä, mutta "kielioppillisesta" ulkoasusta huomauttaminen hieman hymyilytti )
Ensin kirjoitin siihen, että voisit katsoa kielioppiakin, mutta vaihdoin sen jälkikäteen tuohon muotoon, joten sinne sitten ylimääräinen p jäi...

Mutta nyt loppui tämä jauhaminen. Asiaan!

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 8:10 pm
by saska
iTKEVAnAKKI wrote: Et taida kestää kritiikkiä? Jos haluat tehd hyvän pelin, kuuntele testaajia äläkä valita. Jos joku sanoi että oli tylsä, niin silloin se oli hänen mielestään tylsä.(piste)
Toivottavasti tuo oli sarkasmia, sillä itse olen tehnyt tämän topicin niin kieli poskessa kuin vaan voi, enkä ole ottanut tämän pelin vastaanottoa lainkaan vakavasti täällä Coolbasic foorumin vihoviimeisessä spämmiparatiisissa.

Eikä minulla itseasiassa muutenkaan ole enään mitään tunteita tätä peliä kohtaan, koska Karkuun! on tehty jo vuonna 2005. Silloin oli.

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 8:58 pm
by koodaaja
Sattui vain löytymään kovolta? On se jännää.. Onko sinulla muuten sorsa vielä tallella; voimmeko odottaa uutta versiota tms.?

(Itse en nyt ihan spämmiparatiisiksi kehuisi, ei täällä niin pahaksi ole meno äitynyt..)

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 9:57 pm
by saska
koodaaja wrote:Sattui vain löytymään kovolta? On se jännää.. Onko sinulla muuten sorsa vielä tallella; voimmeko odottaa uutta versiota tms.?
Juu kyllä tämä oli peli muistissa, että pitäisi viimeistellä, mutta en ennen kuin nyt saanut aikaiseksi. Johonkin kilpailuun silloin tein tämän kauhealla kiireellä eikä tullut ihan viimeisteltyä. Nyt tällä viikolla viimeistelin pelin ja tein toisen mapin. Siinä sen tarina.

Nyt aion vielä varmaan tehdä jonkun 1.01 version tuon palautteen perusteella. Jos vain jaksan. Nyt on kuitenkin toinen ikivanha proju tulemassa grafiikkapäivitykseen ja tulee siihen muitakin muutoksia jos innostun.
koodaaja wrote:(Itse en nyt ihan spämmiparatiisiksi kehuisi, ei täällä niin pahaksi ole meno äitynyt..)
Äläs nyt takerru pikkuasioihin. Yritän vaan pitää kylmän viileää linjaa, että teille tulisi sellainen vaikutelma, että olisin joku pr0.

Re: Karkuun!

Posted: Fri Jan 04, 2008 10:21 pm
by Koodiapina
Tää on jo saman toistoo, mut on toi mustakin hieman tylsä peli. Sitäpaitsi sama idea on monessa CB pelissä. Valikko on hieno, mutta se ei olekkaan olennaista. Grafiikka on ihan ok, paitsi että en ymmärtänyt miten se liittyi hippapeliin. Noh, hippaahan voi tietenkin harrastaa missä vaan. En ymmärtäny mitä ne ihme laatat oli mitkä tummu kun niitten päälle meni. Vaikea sanoa mitään tällaiseen ehdotuksia tai kehuja kun peli on niin yksinkertainen. Bugeja ei löytynyt yhtään. Kyllä tää ihan hyvältä vaikuttaa, vaikkakin tosi keskeneräiseltä.