Page 1 of 1

SlimeA

Posted: Tue Dec 04, 2007 7:40 pm
by Sami The Great
Tein tälläisen mini-pelin jota voi pelata kaksin pelinä. Peli hahmoina on ilkeän näköiset lima pallot joilla on super voimia ampua laseria. :D Pelissä voi kerätä Healt Pakkauksia ja Super Panos pakkauksia. Kartta on pieni areena jossa taistelu käydään.

http://files.filefront.com/SlimeArar/;9 ... einfo.html <---- Lataus linkki.

Player1: Vihreä lima Liikkuu nuolista ja ampuu Enter napista.
Player2: Punainen lima Liikkuu wasd ja ampuu 1 napista.

Tein tämän koska pää projuni eli RPGni odottaa ohjelmaa jolla se koodataan (Cb oli liian hidas toteuttamaan graafisia ihmeitä :cry: )
Tämä peli on tehty yhdessä päivässä joten se ei sisällä mitään hienouksia.

Re: SlimeA

Posted: Tue Dec 04, 2007 8:34 pm
by Harakka
Ihan kiva pikkupeli, mutta olisi kuitenkin kannattanut käyttää enemmän kuin yksi päivä sen tekemiseen. Ensivaikutelma, jos ikävää alkuruutua ei lasketa, oli hyvä. Grafiikat olivat kivat. Pelattavuus oli kuitenkin vähän kökkö omaan makuuni: ilmalento oli ihan liian hidasta ja vauhdin putoaminen kattoon (tai taivaaseen, koska hit-tilejen alalaidassa oli hämäävästi tyhjää) teki pelaamisesta vähemmän luontevan oloista. Jotain veriroiskeita tai muuta osumisesta palkitsevaa olisin myös kaivannut. Ihan kiva pikkupeli näinkin, mutta tästä olisi saanut paljon paremmankin.

Re: SlimeA

Posted: Wed Dec 05, 2007 4:47 pm
by Pate5
Tämä peli on tehty yhdessä päivässä joten se ei sisällä mitään hienouksia.
Sen kyllä huomaa. Peli on hiukan tylsä, laserit eivät katoa,vaan menevät pelaajien läpi, pelaajilla on hieman liikaa helttiä.

Kyllähän tässä on hyviäkin puolia. Ei MAV:ejä. :D

kouluarvosana 6½.

offtopic:
Yhdyssanavirheitä?