Page 1 of 1

AwsomPig

Posted: Tue Oct 08, 2013 6:50 pm
by Substance
Moikka vaan! En ole tänne varmaan pariin vuoteen kirjoitellu kun siirryin käyttämään Unityä, mutta tuli tos pari kuukautta sitten tehtyä paris päiväs tämmönen simppeli peli taas cb:llä ihan huvin vuoksi.

Elikkäs ideana on:
- syödä punaiset omenat
- välttää osumasta vihreisiin ja tummanpunaisiin omeniin(eli raakoihin ja mätiin)
- postata highscore tänne, huomattuasi käyttää hyväksi pisteidensaannin semi-eksponentiaalista luonnetta!(pisteitä saa siis ompuista aina enemmän ja enemmän kunnes osuu vääränlaisiin omppuihin, jolloin kombo nollaantuu)
Hiirellä tähdätään hypyt, kursorin etäisyys possusta määrää hypyn pituuden ja hiiren vasemmalla hypätään.

Mutta tosiaan älkää pyytäkö päivittään mitään, koska kirjottelen tätä täältä sivarikeskuksen atk-luokasta. Satuin vaan keksimään, että on velvollisuuteni postata tämä taideteos tänne ;)

En viitsi oikein nyt laittaa screeniä, kun pitäisi ladata tää ensin tälle koneelle, mut kuvitelkaa mielessänne vaan sika hyppimässä puuhun, josta sattuneesta syystä räiskyy omenoita taivaalle.

-linksu-
Ja mukana tulevaa lähdekoodia saatte käyttää mihin tahdotte.

Re: AwsomPig

Posted: Wed Oct 09, 2013 5:43 pm
by MrMonday
Yksinkertainen mutta toimiva, 489 pistettä oma ennätys :)

Re: AwsomPig

Posted: Fri Oct 25, 2013 10:44 pm
by Substance
Alright, kokeilin ja sain 2390 pistettä. Tuon pitäisi olla vielä suht helposti ylitettävissä.

Re: AwsomPig

Posted: Sat Oct 26, 2013 1:36 am
by naputtelija
Ah, miten niin monta mahtavaa peli-ideaa toteutetaankin coolbasicilla, kun ne voitaisiin toteuttaa mobiilialustoille ansaiten rahaa... Tässäkin pelissä on hyvin suuri potentiaali päästä korkealle mobiilipelien maailmassa helppojen kontrollien ja hienon idean ansiosta. Jonkintyyppinen kenttäjärjestelmä olisi kyllä hyväksi, ja myös jokin pisteytys per kenttä. Ehkäpä useita puita, joista pursuaa omenia tietyin väliajoin, ja jokin muutos kartassa paljastaa seuraavan omnapuun, että sen luokse voi pomppia?

Re: AwsomPig

Posted: Sun Oct 27, 2013 11:37 am
by Awaclus
naputtelija wrote:Ah, miten niin monta mahtavaa peli-ideaa toteutetaankin coolbasicilla, kun ne voitaisiin toteuttaa mobiilialustoille ansaiten rahaa... Tässäkin pelissä on hyvin suuri potentiaali päästä korkealle mobiilipelien maailmassa helppojen kontrollien ja hienon idean ansiosta. Jonkintyyppinen kenttäjärjestelmä olisi kyllä hyväksi, ja myös jokin pisteytys per kenttä. Ehkäpä useita puita, joista pursuaa omenia tietyin väliajoin, ja jokin muutos kartassa paljastaa seuraavan omnapuun, että sen luokse voi pomppia?
Minun mielestäni se on hieno juttu, että CoolBasicilla toteutetaan vielä mahtavia peli-ideoita.