Page 1 of 1

One Shot

Posted: Sun Jul 21, 2013 11:34 pm
by MaGetzUb
On kulunut jo 5 vuotta kun aloitin One Shot -nimisen pelini, peli oli jäähyllä viimme kesään asti, kunnes aloitin koodaamaan pelimoottoria kokonaan uudestaan "raapaisusta". tuossa viimme syksyn ja kevään aikana koodasin silloin tällöin mitenkä nyt aikaa sattuikaan riittämään. Silloin aikoja sitten uhosin aikoinaan cb foorumilla että tämän pelin vielä teen, ja nyt yksinpelimoottori on jo todella hyvällä mallilla. Mutta vielä puuttuu paljon ominaisuuksia, johtuen itse cbe:n puutteista.

Pelin tarinaa en ole vielä kunnolla loppuun asti kehitellyt, mutta suurena 24 tv-sarjan sekä salaliittoteorioiden fanina tästä voi tulla jotakin mielenkiintoista.. ehkä? :D

Pelimoottorista sen verran, että kentät ovat skriptattuja ja aseet ladataan tiedostoista. Pelimoottorilla voi jo tällä hetkellä suorittaa triggereitä. Boteilla ei ole vielä mitään kovin hyvää tekoälyä, sitä pitäisi vielä hioda todella paljon. Botit tosin osaavat silti löytää itselleen pathfinderin (kiitos Murskaajan) avulla reittejä, joita kulkevat. Periaatteessa samoin kun vuoden 2008 One Shotissa. Pelimoottorista puuttuu paljon asioita joidenka pitäisi tulla vielä vaikuttamaan One Shot:in pelattavuuteen esimerkiksi:
  • Hälytykset - Bottien järjestelmällinen toiminta pelaajan etsimiseen
  • Varjot - jotka vaikuttaisivat huomattavasti pelin taktisuuteen
  • Pick upit - Health, Armor, Panokset jne
  • Teatteri moodi - jossa pelihahmo liikkuu waypointtien avulla ja käy vuoropuheluja tarinan mukaan
  • jne.
Jos jotakin kiinnostaa niin koodia on varmaan CB jutuissa ~4000 riviä. Siihen kun vielä lisäätte Qt:la väännetyt ase -ja kenttä skripti -editorin rivimäärät, niin voi koodia olla lähemmäs ~4500 riviä.

Tässä vielä lopuksi muutama skriinshotti, koska mitään ladattavaa ei vielä ole:
Solar Eclipsen logo:
Image
Latausruutu:
Image
Päävalikko:
Image
Tehtävä valikko:
Image
Tämän hetkinen tehtävä valikko on vähän sutasten tehty, mutta parantelen sitä sitten kun ehdin.
Gameplay skriinit:
Image
Image
Näissä kuvissa ei ole vielä edes kaikkea mitä peli sisältää, että tiedoksi.

Re: One Shot

Posted: Mon Jul 22, 2013 12:01 am
by Misthema
Johan tätä onkin odoteltu! :P Ladattavaa kehiin!

Off Harmi kun ei ole tuota "Like" -nappia täällä. Olisin laiskuuksissani säästynyt tältä kirjoittamiselta. /Off

Re: One Shot

Posted: Tue Jul 30, 2013 7:46 pm
by Latausta
Latauslinkkiä odotellessa. Tänään, miksei jo huomenna? ;)
BETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETABETA BETA

Re: One Shot

Posted: Thu Aug 01, 2013 4:28 pm
by MaGetzUb
Pelissä on vielä niin paljon puutteita etten kehtaa sitä täälä vielä julkaista. =D Odottakaa maltillisesti vain. :)