Page 1 of 1

Avaruusmäiskettä CbE:llä

Posted: Wed May 30, 2012 4:20 pm
by Pate5
Hei,

olikin taas pitkään himottanut tehdä kunnollinen avaruusmättö. Yleensä innostus lopahti, kun CB:n tehot tulivat vastaan. Nyt CbE:n kunniaksi lähti taas uusi yritys käyntiin. Todella mukava koodailla efektejä, kun voi keskittyä efektien hienouteen eikä optimointiin ja kompromissien tekoon.

Image

Lisää kuvia:
Image
Image
Lataus alla. Kuten varmaan huomaatte, sisältö on tällä hetkellä nolla. Kommenttia saa silti antaa :P
Isot kiitokset CbE:n puurtajille, teitte tämän projektin mahdolliseksi!

Re: Avaruusmäiskettä CbE:llä

Posted: Wed May 30, 2012 5:25 pm
by Awaclus
On kyllä kaunista grafiikkaa.

Olisit mielestäni voinut kertoa jossain, mistä näppäimestä ampuu. Oletin aluksi ampumisen tapahtuvan spacesta ja sain kansion täyteen screenshotteja :D . Kyllähän se tosin pienen testailun jälkeen löytyi se oikeakin näppäin.

Re: Avaruusmäiskettä CbE:llä

Posted: Wed May 30, 2012 6:14 pm
by MaGetzUb
Juu'u melko kaunista jälkeä saa melko yksinkertaisilla grafiikoilla kunhan on alphaa mukana. :) Oli kyllä nättiä katseltavaa & pelattavaa. :D Z:sta muuten ampuu jos joku ei sitä hoksannut, ite menin tyyliin koko näppäimistön lävitse.. :D
EDIT:

Teitkö muuten tuon avaruus taustan kuinka? Käytitkö pelkkää kuvanmuokkaus ohjelmaa vai jotain spacescapen tyylistä ohjelmaa? :)


Re: Avaruusmäiskettä CbE:llä

Posted: Wed May 30, 2012 8:33 pm
by valscion
Onpas hienoa, kun saadaan tällaista nähdä cbE:llä toteutetun :). Testasin myös Linuxilla virtuaalikoneessa ja vaikka se tietenkin pätkii (koska vm) niin toimi muutoin vallan näpsäkästi, FPS heitteli aika vahvasti 80 - 220 välillä koska FrameLimit ei ole pilkuntarkka. Jos Linux-käyttäjiä kiinnostaa kokeilla niin niillä julkaistuilla binääreillä saa myös valmiita cbE-pelejä pyöriteltyä oikein näpsästi.

Re: Avaruusmäiskettä CbE:llä

Posted: Wed May 30, 2012 11:27 pm
by axu
Hienonhan näköistä tuo on, mutta laittaisin kaikki taustalayerit liikkumaan hitaammin (eli kauemmaksi). Nykyisellään alkoi tuo taustan liikkuminen käymään silmiin/huimaamaan (tosin olen illalla yleensäkin herkempi tuollaiselle).