Page 1 of 1

Annoying box

Posted: Sat May 19, 2012 8:31 pm
by Ize
Oletteko kuulleet Impossible game:sta? Olette tai ette, tämä pelini on melkein täydellinen klooni siitä. Grafiikat ovat sentään hieman erilaiset. Samoin kuten tasot, musiikit ja sun muut härpäkkeet. Idea on kuitenkin sama. Pompit palikalla piikkien yli ja yrität päästä melkein mahdottoman tason läpi. Oikeassa Impossible game:ssa ei ole level editoria, mutta tekemässäni Impossible Gamez:issa on! :D Tadaa! Nimikin on varsin omaperäinen. Alkuperäiseen nimeen on lisätty Z perään. Noh nimihän olisi voinut olla vaikka Crazy Box tai jotain vastaavaa. Tasoja on vasta yksi ja olen ottanut röyhkeästi musiikin DjVallulta lupaa kysymättä. Mutta jos tämä ei käy hänelle musiikki voidaan ottaa pois. Olen kuitenkin maininnut hänet tekijöissä. :)

Ladatkaa, pelatkaa, kommentoikaa.

Latauslinkki: http://www.mediafire.com/download/kxpm2 ... ng+box.zip

Re: Impossible gamez

Posted: Sat May 19, 2012 8:32 pm
by Latexi95
Lataaminen olisi helpompaa mikäli olisi latauslinkki. ;)

Impossible gamez

Posted: Sat May 19, 2012 8:37 pm
by Ize
Fixed.

Johtui jostain käsittämättömästä jutusta että liitetiedosto puuttui. Laiton mokoman sitten mediafireen.

Re: Impossible gamez

Posted: Sat May 19, 2012 10:27 pm
by MrMonday
67 kertaa jaksoi kokeilla, sitten kyllästyin :D mutta hyvin koukuttava ja hauska, tulen varmasti pelaamaan vielä toistekkin :) Kenttä-editoria en kokeillut, mutta editoin tähän viestiin palautteen, jahka kerkiän kokeilla :)

Re: Impossible gamez

Posted: Sun May 20, 2012 4:47 pm
by MaGetzUb
Selviytymis aika olisi hyvä laittaa jonnekkin näkyville että voidaan täälä foorumeilla vertailla vähän onnistumisia. :)

Re: Impossible gamez

Posted: Sun May 20, 2012 5:36 pm
by Frozen
Editoriin myös tallentamismahdollisuus? Mutta on kyllä yllättävän koukuttava peli :D

Re: Impossible gamez

Posted: Sun May 20, 2012 5:58 pm
by Awaclus
Pelissä on seuraavan kaavion havainnollistama ongelma:
impossible graph.png
Nuo alun kolmiohypyt ovat äärimmäisen helppoja ja ne onnistuivat muutamalla yrittämällä, mutta yli 100 yrityksen jälkeen en onnistunut hyppäämään sen ilmassa olevan harmaan laatikon päälle kertaakaan. Jos pelistä haluaa vain tehdä vaikean, se voisi olla vaikea alusta pitäen niin ei tarvitse joka yrittämällä mennä uudestaan alun helppoa kohtaa, ja jos haluaa alun olevan helppo, pelin vaikeutuminen voisi olla progressiivisempaa.

Re: Impossible gamez

Posted: Sun May 20, 2012 6:43 pm
by MaGetzUb
Grafiikkoihin panostusta, nuo nykyiset näyttävät ihan alphatason meiningiltä. Ja pelin nimen voisit vaihtaa.. Impossible gamez? Miksi tuo z on tuolla, z:la yleensä viitataan s:ään? (eli siis monikkoon) Eihän tuossa ole kuin yksi peli. Joku Annoying Box jump ois jees nimi. :D
EDIT:

Chaoswomin taiteilema vaikeustaso käyrä on ihan oikeassa.


Impossible gamez

Posted: Sun May 20, 2012 9:18 pm
by Ize
MaGetzUb wrote:Grafiikkoihin panostusta, nuo nykyiset näyttävät ihan alphatason meiningiltä.

En itse ole mitenkään kelvollinen graafikko, joten laiton laiskasti ohjelman piirtämään grafiikat. Jos joku innostuu taiteilemaan hienommat, niin pelin ilme kirkastuisi :D.
MaGetzUb wrote: Ja pelin nimen voisit vaihtaa...
Joo, toi nimi on kyllä ihan tyhjästä repästy ja sen suunnittelemiseen käytettiin Max 10sek aikaa.:P
Chaosworm wrote:
Nuo alun kolmiohypyt ovat äärimmäisen helppoja ja ne onnistuivat muutamalla yrittämällä, mutta yli 100 yrityksen jälkeen en onnistunut hyppäämään sen ilmassa olevan harmaan laatikon päälle kertaakaan.
Voinhan tuon korjata. Itselleni mokoma ei ole vaikea kohta, mutta ei se olenkaan ihme sillä minähän olen pelin ja tasot tehnyt :). Asia tullaan korjaamaan.

Re: Impossible gamez

Posted: Wed May 23, 2012 5:41 pm
by Nameless_One
Vihaan tätä peliä.

Vihaan tätä peliä siksi, että se yrittää olla The Impossible Game, mutta epäonnistuu siinä suhteellisen täydellisesti. The Impossible Gamen sulava portaitten yli hyppiminen puuttuu, neliö putoaa hitaammin kuin mitä kenttä tulee vastaan, mikä aiheuttaa sen, että vaikka pääsee ekan tasanteen päälle, ei välttämättä pääse enää toiselle, mikä teki The Impossible Gamesta helpomman, mukavamman ja ehkä monipuolisemman tekemättä siitä ärsyttävää. Käytännössä jos on pelaanut The Impossible Gamea paljon ja siirtyy tähän, tulee kuolemaan todella paljon.

Lisäksi ohuilla harmailla viivoilla piirretyt piikit sulautuvat vihreään taustaan mielestäni liian hyvin, eli voisit tehdä ne näkyvämmiksi. Dj Vallun biisi oli ehkä tämän pelin paras osa. Harmi vaan, että useimmat kuulevat pelin aikana pelkkää introa, kiitos CW:n mainitsemasta ylitsepääsemättömästä hypystä.

Editori vaikutti mielestäni ihan mukavalta, tosin omien kenttien tallentaminen olisi aika mukava keksintö.

Pääsin pelin läpi 126 "Attemp"in jälkeen.

Re: Impossible gamez

Posted: Thu May 24, 2012 7:46 pm
by macgyver
Ihan hyvä. Parantele graafiikoita, lisää ennätyslistat (jossa voi vertailla muihin pelaajiin) ja mitalleja. Esimerkki saavutus "U mad? - Fail 999 times"

Annoying box

Posted: Mon Jul 29, 2013 1:05 pm
by Ize
Padampampampaaa!

Joku pyyteli joskus tallennusmahdollisuutta tasoihin (Frozen?) Niin innostuinpa jatkamaan :D Nyt on tallennus ja lataus mahdollisuudet omiin tasoihin ja mokoma tallentaa "levels" kansioon ja lataa sitten sieltä. Jos joku innostuu tekemään tasoja, niin nyt voi uppia ne muiden iloksi/ärsytykseksi :)

Lataa: http://www.mediafire.com/download/kxpm2 ... ng+box.zip