Page 1 of 1

CAR - Can't Avoid the Road

Posted: Sun Oct 28, 2007 5:54 pm
by Koodiapina
Tällainen perus ajopeli. Pelissä on 11 rataa ja 12 autoa joita voi testailla mielin määrin. Paketin voi ladata tästä. Laitan kuvan tähän kun on ollut sellainen tapa :roll:

Image

Pelin kehitystä ei ole suunniteltu jatkaa, mutta jos tulee hyviä ideoita tai löytyy pahoja virheitä niin ehkä sitten. Kommentit ovat jokatapauksessa tervetulleita.

Re: CAR - Can't Avoid the Road

Posted: Sun Oct 28, 2007 6:34 pm
by Harakka
Vau, ratojen ja autojen määrä on jotain uutta CB-peleissä. Pelattavuus on kuitenkin vähän huono ainakin näin ensituntumalta - autot kääntyvät turhan nopeasti. Tämän voi toki laskea haasteeksi mutta itse olisin pitänyt hitaammasta kääntymisestä. Grafiikka on vähän karkeaa mutta ajaa asiansa.

Re: CAR - Can't Avoid the Road

Posted: Sun Oct 28, 2007 10:03 pm
by tuhoojabotti
peli fysiikat olivat vähän sinnepäin ne pitäisi korjata... grafiikat ja ratojen määrä ovat hyvin kunnossa mutta valikot ovat vähän ankeat voisit yrittää siis korjata fysiikat ja valikkoja kouluarvo sanaksi anna 7
EDIT:

niin ja musaa!! ;)


Re: CAR - Can't Avoid the Road

Posted: Mon Oct 29, 2007 9:44 pm
by Zamori
Tämä on kyllä uutta että CB:llä ajopelissä on jo heti tosi monta tasoa ja autoa. Musiikkeja kaivataan! kouluarvosana 7+

Re: CAR - Can't Avoid the Road

Posted: Tue Oct 30, 2007 6:06 pm
by Koodiapina
En tee peliin enään muutoksia, kun teen jo uutta projektia. Tuo oli harjoittelutyö kun en ole koodannut CB:llä noin puoleen vuoteen. Voittehan tietenkin muuttaa peliä lähdekoodista joka tulee paketin mukana.