Page 1 of 1

Jalkapallomanagerointia

Posted: Fri Aug 06, 2010 9:04 pm
by mza
Cool Football Manager

Noniin, tässäpä varmaankin kohtalaisen mielenkiintoinen peli ladattavaksi. Aiheena siis yksinkertainen jalkapallomanageripeli, jossa pelaajien otteita kentällä voi tarkastella livenä kuten kunnon kaupallisissa manageroinneissakin. :lol: Oikeastaan Cool Football muistuttaa vain etäisesti jalkapalloa, mutta kukas nyt oikeasti 90 minuuttisia virtuaalimatseja jaksaisikaan katsella. Tämä on viihdyttävämpää. :mrgreen:

Alun perin tarkoituksena oli vain kehitellä hyvä "jalkapalloa" pelaava tekoäly. Tekoälystä tuli kuitenkin sen verran mielenkiintoinen, että päätin väsätä sen ympärille pienen manageroinnin. Projekti lähti käyntiin ja tuli itseasiassa jo melkein valmiiksi jo kolme vuotta sitten, mutta sitten kiinnostus lopahti. Selailin tässä jokunen aika sitten vanhoja CB-projekteja, ja olihan siitä nyt pakko jonkinlainen beta saada ulos. Itse managerointi- ja taktiikkaosio ei ole mitenkään kovin kummoinen, mutta kyllähän nekin nyt jotenkuten toimivat.

Image

Lataa:
http://koti.mbnet.fi/gravity/CFM.zip

Re: Jalkapallomanagerointia

Posted: Sat Aug 07, 2010 12:58 am
by MaGetzUb
Hyvä peli, tiimin voitti ekan ottelun, vaikken tehnyt säätöjä. :D Ihan mukavasti sisältöä pelissä sekä valikoissa. :) Valikko & Peli oli hyvin sommiteltu ja teemaltaan hyvin väritelty. Tekoälykin tuntui toimivan. Loistavaa! =)

Re: Jalkapallomanagerointia

Posted: Wed Aug 11, 2010 6:55 pm
by mza
Onko kellään toivomuksia, mitä haluaisitte tähän uutta? En varmaankaan mitään kovin isoa tule enää tekemään, mutta jotain pientä ehkä. Jaksoiko kukaan tämän parissa 5 min kauempaa? :P

Re: Jalkapallomanagerointia

Posted: Wed Aug 11, 2010 7:32 pm
by MrMonday
Näin nopean testauksen jälkeen (10min) voi vain todeta että oli kyllä loistava tekele pitkästä aikaa :D
Mitään lisättävää en keksinyt, eikä bugeakaan liiemmin ilmennyt, eli hienoa työtä ;)

Re: Jalkapallomanagerointia

Posted: Thu Aug 12, 2010 7:03 pm
by MaGetzUb
Ehkä pelikenttää/pelaajia voisi suurentaa, hahmot niin että niiden suunnan tietäisi paremmin, ja että pystyisit kontrolloimaan yhtä pelaaja kerrallaan koko joukosta. Se yksi pelaaja vaihtuisi aina sen mukaan, kellä oman joukkueen jäsenellä pallo on. (Niinkuin futis peleissä) :P