Attenk:n projektien yhteenveto

Jaa meneillään olevat projektisi tai valmiit pelit muun yhteisön kanssa täällä.
Post Reply
User avatar
Attenk
Newcomer
Posts: 13
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:25 pm

Attenk:n projektien yhteenveto

Post by Attenk » Wed Oct 17, 2007 5:48 pm

Heipä hei, foorumin väki. Ajattelin tässä että kuten pari muutakin on tehnyt niin voisin pistää tänne pienen listauksen vanhoista projekteistani. Osaan pistin myös lähdekoodit mukaan jos niitä huvittaa tutkiskella. Seuraavassa siis yhteenveto tuotannostani:

The Pallo peli - kuva - lähdekoodi
Vuosi sitten kaverini (Ozcar) kanssa toteutettu jonkinlaista suosiotakin saavuttanut tasohyppely, joka erottuu massasta omalaatuisella idealla: ohjattavana 'henkilönä' onkin pallo, joka joutuu taistelemaan tiensä läpi mitä vauhdikkaanpien kenttien. Pallolla on jännittävä taito käyttää seiniä hyväkseen liikkumisessaan, joka selvinnee jokaista peliä pelaavalle (tai, ainakin toivon niin :P). Jäänyt hieman, muttei huomattavasti kesken, uusia kenttiä ja nettipistelistaa olisi tarkoitus vielä joskus toteuttaa, mutta siinä voi keestää.

Rapid Rally peli - kuva - lähdekoodi
Toissa kesän tuotantoa, ajopeli jossa panostettu muokattavuuteen - ja ennenkaikkea ajotuntumaan (no joo, eri asia on se kuinka hyvin se loppujen lopuksi onnistui). Poikkeuksena normaalista CB:llä tehdystä ajopelistä mukana on myös botit, joista saattaa (hyvin niille suunnitellulla radalla) olla jopa vastustakin. Mukana helppokäyttöinen ja monipuolinen tasoeditori, jolla voi voi tehdä tasoja vaikka kaverin kanssa kilpailua varten kaksinpelimoodissa. Peli on periaatteessa valmis, kaikenlaista pikkuhäikkää kylläkin löytyy.

Cool Texas Hold'em peli - kuva - lähdekoodi
Yksi harvoja CB -foorumilla nähtyjä korttipelejä, joka yrittää sen ihmeemmin konstailematta simuloida Texas Hold'emiä. Jäätyi ennenkaikkea sen takia, että järkevän tekoälyn toteuttaminen tuntui olevan turhan vaikeaa ja näin pelin olennaisin osa jäikin hieman lapsenkenkiinsä :P

The Vyörytys peli
Olet planeetan viimeinen toivo! Julmat alienit (tai oikeastaan guy.bmp:t) yrittävät saartaa sinut, ainoan henkiinjääneen. Onneksi apunasi on haulikko loppumattomine kuteineen. Tunne käsittämätön vastuu (ja maailman pelastamisen mahdottomuus) tässä 'mahtavilla' ja huipputunnelmallisilla erikoisefekteillä varustetussa kuolonkarkelossa, jonka tekoon meni peräti puoli tuntia. Kaiken kukkuraksi peliä ei ole julkaistu aikaisemmin,vaikkakin se on toteutettu yli vuosi sitten.


Koodauksesta on nyt tullut melko reippaanlaisesti taukoa, mutta yhden projektin (C++ -pohjaisen, ei siis tekemistä CB:n kanssa) olen viime kesänä aloittanut. Mietin pitkään, laitanko tänne pelin tämänhetkistä alphaa, mutta päätinpähän pistää. Kyseessä on siis melko spesiallilla idealla varustettua kaahausta - tarkoitus olisi, että pelaajayhteisö voisi tehdä esim. digikameralla otetuista kuvista peliin ratoja ja voisi kilpailla niillä toisiaan vastaan. En anna mitään takuita siitä, tuleeko tästä projektista yhtikäs mitään, mutta katsotaan mitä aika näyttää.

Aerorallyn alpha-versio (voit ainoastaan ajella yksinpelissä vapaasti ympäri yhtä rataa)
b - vannoutunut atteisti. Attttrrrcckk!

Post Reply