CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Jaa meneillään olevat projektisi tai valmiit pelit muun yhteisön kanssa täällä.
Quru3
Newcomer
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 9:54 pm

CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Quru3 »

Tekee yhteensä 4 testiä(2 Cpu testiä ja 2 gpu testiä)
Sisältää :D:
-Valikko
-4 testiä
-Top 10 Hiscoreslista
Gpu testit ei oo oma tekemii. dantsunig vastas jo ja anto luvan käyttää,mut magetzup ei oo vielä vastannu.
Nii jos en sitte saa käyttää magetzupin efektii nii poistan tän linkin
http://www.megaupload.com/?d=WTW99JVC
Ja lähetelkää kokoonpanoja,millä saitte tulokset
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Viltzu »

Ensinnäkin tässä kun ~45 sekuntia joudun odottamaan pyydän uppaamaan muualle.
http://up.servut.us/ on mainio paikka.
EDIT:

Pakettia katsottaessa ei ole cbGL:ää, joten tässä ei tod käytetä näytönohjainta kovin mitenkään.
Tässä käytetään vain ja ainoastaan prosessoria. (Tokihan näytönohjaimen kautta välittyy kuva, mutta todellakin näytönohjainta itsessään käytetään vain kuvan välittämiseen)

Pisteiksi sain 4664. Kone on melko vanhaa rautaa. Olisko 2GHz prossu.
Last edited by Viltzu on Thu Feb 18, 2010 8:11 pm, edited 2 times in total.
legend
Advanced Member
Posts: 371
Joined: Wed Nov 18, 2009 8:06 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by legend »

Pisteet noin 16136 pistettä ensimmäisellä kerralla. Laitoin siihen vahingossa oikean nimen =) (Frans)
Koneeni on Hp pavilion elite HPE-026sc

Hienoa työtä =)
Quru3
Newcomer
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 9:54 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Quru3 »

Kyllä sen näytönohjainta pitäs käyttää.Laitoin sellaset Gpu testit...Et Katoin ati catalystistä nii kaikki näytti,että Näytönohjaimen käyttö 100%.Ja sitten testasin nii näyttiksen vakio kelloilla tuli yhteensä 13 000 pistettä ja OC nii jotai +14000.Voin noita gpu testejä vielä muuttaa enemmän rasittaviksi =)
Ja cpun kellotus pienensi cpu testin aikoja joku 300ms-500ms ja tuli joku 2k enemmän pisteitä.
Legendillä tais se lopussa oleva viisari olla aika high puolella?Jos tulee yli 17000 pistettä nii viisari menee vähän yli,aattelin ettei kukaa heti sais mitää 16k pisteit :D Mut pitää se viisari viel fiksaa johonki 20k max

Edit:Sanokaa jos menee turhan kauan jossai testeissä,Kun mulla tämmöne ûber kone^^
Tarkotin jos jollai menee joku 10min tässä :D
Last edited by Quru3 on Wed Feb 17, 2010 10:12 pm, edited 1 time in total.
temu92
Web Developer
Web Developer
Posts: 1226
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:56 pm
Location: Gamindustri
Contact:

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by temu92 »

Mikä idea testaajassa jos testi ei saa kuluttaa aikaa? Juurihan se mitä parempi kone on niin sitä nopeampi tulee -> parempi tulos. Ei siinä pitäisi olla mitään outoa.
Sceri
Newcomer
Posts: 18
Joined: Sun Apr 13, 2008 4:06 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Sceri »

n.10000 pistettä. ei oo kyllä kaikki ihan kohallaan....

Näyttiksenä ati hd 5850
prossuna amd pII x4 955BE

Molemmat vakiokelloilla

E: No joo onpas hyvä. Nostin näyttiksen kelloja 730>1000 ja muistit 1000>1225 parannusta jopa 200 pistettä :D
User avatar
valscion
Moderator
Moderator
Posts: 1597
Joined: Thu Dec 06, 2007 7:46 pm
Location: Espoo
Contact:

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by valscion »

Sceri wrote:n.10000 pistettä. ei oo kyllä kaikki ihan kohallaan....

Näyttiksenä ati hd 5850
prossuna amd pII x4 955BE

Molemmat vakiokelloilla
Hmm.. no CB:hän ei ainakaan osaa säikeistää että ei neliytimisellä tee tuossa tapauksessa paljoakaan. Mutta silti vähän kumman pieni tulos :roll:
cbEnchanted, uudelleenkirjoitettu runtime. Uusin versio: 0.4.1 — Nyt myös sorsat GitHubissa!
NetMatch - se kunnon nettimättö-deathmatch! Avoimella lähdekoodilla varustettu
vesalaakso.com
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by koodaaja »

Tietokoneen suorituskyvyllä CB:llä tehdyissä ja muissa ohjelmissa on hyvin vähän tekemistä keskenään - tämä on huomattu monasti. Siksi CB:llä tehtyihin testiohjelmiin ei pidä turhan paljon luottaa, kuten tässäkin näkyy :>
Quru3
Newcomer
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 9:54 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Quru3 »

Cb taitaa käyttää vaan yhtä ydintä..Että ei tuosta neliytimestä paljoo apua oo :D.Sceri paljo sulla tuli gpu pisteitä ja paljo cpu pisteitä?
anttimoi
Newcomer
Posts: 25
Joined: Mon Aug 11, 2008 7:33 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by anttimoi »

16508 pistettä kokoonpanolla i5-650, 8800GT .
Coolbasic roguelike-projekti menossa 8)
Progress bar @@@@@10%@@@@@
Pahasti jäätymässä...
Sceri
Newcomer
Posts: 18
Joined: Sun Apr 13, 2008 4:06 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Sceri »

Quru3 wrote:Sceri paljo sulla tuli gpu pisteitä ja paljo cpu pisteitä?
CPU Test1:2140
CPU Test2:4128

GPU Test1:2187
GPU Test2:2328
User avatar
Knoy
Active Member
Posts: 187
Joined: Fri Feb 12, 2010 10:50 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Knoy »

Pääsin listalle yhteensä jotain 10k
Quru3
Newcomer
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 9:54 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Quru3 »

Pitää tuo cbgl opetella ja lisätä tonne =) Nyt ei näytönohjain pääse kunnolla testeihin
Nassi_Setä
Advanced Member
Posts: 281
Joined: Sat Jun 28, 2008 5:19 pm
Location: Hämeessä miä

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Nassi_Setä »

9662 pojoa
AMD Athlon 64 x2 6000+ @ 3,157 GHz ja Näyttis (Legenda) ATI Radeon 2600 pr0 @ 900 MHz. normit GPU:n kellot on 110 MHz :D
\../(-_-)\../ <---klick MyBrute Image
Jotain evilii on tekeillä....
Quru3
Newcomer
Posts: 16
Joined: Tue Feb 16, 2010 9:54 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Quru3 »

Joo näytönohjain ei paljoo vaikuta,nyt kun coolbasic käyttää pelkkää prossuu..Mut kohta laitan päivitetyn version jossa on:
-Fiksattu se loppu viisari joka näyttää pisteen(Low/High)
-Uudet gpu testit cbgl avulla
User avatar
CCE
Artist
Artist
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:53 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by CCE »

Tuollahan on kovia koneita, itse en yltänyt top-listalle ja kärjessä olikin nimimerkki KW_H4X huimilla pistemäärillä. Ohjelman ulkoasua voisi ehkä vielä kohentaa, ja testeissä voisi näkyä selkeämmin millaisilla laskutoimituksilla konetta kyykytetään.
phons
Guru
Posts: 1056
Joined: Wed May 14, 2008 10:11 am

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by phons »

Firefox rupesi lagaamaan toden teolla tuolla lataussivulla, kiitos mainosten, ja jouduin lopettamaan sen. Enkä jaksa enää tänään ladata sitä, katsotaa huomenna uusiks.. Ja tämän viestin pointti oli että uppaa se vaikka tuonne Jare tekemmälle K-pelit sivustolle, tai up.servut.us:ään, kuten joku jo mainitsikin.
Image
ezbe
Tech Developer
Tech Developer
Posts: 93
Joined: Fri May 08, 2009 6:53 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by ezbe »

En tiedä onko tuota testiä muokattu, eli ovatko tulokset enää vertailukelpoisia... jos ovat, niin jokin mättää testissä ja pahasti, sillä sain melkein 20k pistettä Fedoran alla virtuaalikoneessa pyörivässä XP:ssä, jolla on käytössä yksi ydin prosessorilta ja jota rasittaa AD-häsmäkät niin, että softalle jää korkeintaan joku 75-90% ytimestä käyttöön (E6550 @ 2.33GHz). Näytönohjain on integroitu. Eli aika mopo, jos vertaa joihinkin ylläolevissa posteissa mainittuihin koneisiin.

Edit: ajoin testin uudelleen, aika sama tulos (aiemmin 19844, nyt 19884), yksittäistulokset:
CPU Test 1: 1652
CPU Test 2: 166
GPU Test1: 7506
GPU Test2: 10560
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by Viltzu »

Testaappa FPS():ää virtuaalikoneen alla ja oikeasti. :P Virtuaalikoneessa ilmeisesti CB luulee näytön päivitysnopeuden olevan todella suuri.
Oletin siis että testissä mitattiin pisteet FPS:n perusteella.
ezbe
Tech Developer
Tech Developer
Posts: 93
Joined: Fri May 08, 2009 6:53 pm

Re: CPU/GPU testaaja(Nimetön)

Post by ezbe »

Viltzu wrote:Testaappa FPS():ää virtuaalikoneen alla ja oikeasti. :P Virtuaalikoneessa ilmeisesti CB luulee näytön päivitysnopeuden olevan todella suuri.
Oletin siis että testissä mitattiin pisteet FPS:n perusteella.
Jep, aika hassuja lukuja ilmoittelee, näytön pyyhintä + 100 satunnaista viivaa + fps-tekstin tulostus näyttäisi pyörivän yli 1000fps :D "Oikeasti" en voi tuota testata, koska ei ole käsillä vastaavalla raudalla varustettua Windows-konetta.

Heitin OpenGL:llä 20000 kolmiota piirrettäväksi, 18-20fps näytti tulokseksi, mikä kuulostaa jo uskottavalta.
Post Reply