GTA Klooni

Jaa meneillään olevat projektisi tai valmiit pelit muun yhteisön kanssa täällä.
Post Reply
samppa11
Newcomer
Posts: 9
Joined: Sat Aug 29, 2009 12:02 am

GTA Klooni

Post by samppa11 » Sat Aug 29, 2009 12:43 am

Aloitan tänään tekee GTA kloonia. Nimeä en ole vielä päättänyt, mutta eiköhän se sieltä vielä tule. Peliin en ole vielä keksinyt mitään, mutta tulen varmasti ensiviikolle lisäämään tekstiä. Juonta yms. Tarvitsisin enemmän porukka 1-4 henkilöä.
DoomDay kehitteillä, tulee talvella.

User avatar
kaneli2000
Guru
Posts: 1059
Joined: Mon Mar 17, 2008 3:40 pm
Location: Lempäälä

Re: GTA Klooni

Post by kaneli2000 » Sat Aug 29, 2009 8:40 am

*facepalm*

Niin siis tänne Projektit-alueellehan lähetetään ne projektit, joista on jo näyttöä ja koodiakin kivasti, eikä pelkkiä ideoita (eikä sinulla ole niitäkään). GTA-kloonissa on sitäpaitsi kauhea urakka, ja veikkaisin että tämä jäätyy kahden viikon sisällä.
I see the rainbow rising

User avatar
Jonez
Devoted Member
Posts: 575
Joined: Mon Aug 27, 2007 8:37 pm

Re: GTA Klooni

Post by Jonez » Sat Aug 29, 2009 11:20 am

Tämä kyseinen Projektit-alue on tarkoitettu "ehkä jotenkin pelattavassa" muodossa oleville peleille / ohjelmille, kuten kaneli jo mainitsi.

Cb-foorumeilla on erillinen alue, nimeltä Tiimin haku ja rakennus. Jos etsit tiimiä, tuo on se alue mitä kaipaat. Varoitan kuitenkin, että siitä tiimin hausta tuskin tulee mitään, ellei sinulla ole jotain näytettävää koodaustaidoistasi. Jos aloittelija, aka. noobi yrittää kasata tiimiä, tulee muille vain käsitys että hän pyrkii loistamaan muiden taidoilla (eli yrittää saada muut tekemään pelin puolestaan).

Jos todella olet aloittelija, suosittelen aloittamaan pienistä projekteista ja hankkimaan sitä ohjelmointitaitoa. Tähän tarkoitukseen on luotu aloittelijoita varten hyödyllinen Mestari ja oppipoika-kampanja. Tuossa viestiketjussa voit hakea "Mestaria", eli henkilöä joka henkilökohtaisesti opettaisi sinulle cb:n saloja esimerkiksi irkin tai messengerin kautta.

Mutta muuten, tervetuloa foorumeille. Toivottavasti saadaan taas uusi kasvo cb-yhteisöön. :)
-Vuoden 2008 aloittelijan ystävä -palkinnon voittaja-
Image <- protestipelikilpailun voittaja.
Space War

Post Reply