Page 1 of 1

Risti Nolla 07

Posted: Sat Sep 08, 2007 8:33 pm
by ManualIntelligence
Perus risti-nollaa vaihtoehdoksi miinaharavalle. BETA versio on ulkona ja uutta ehkä pian tulossa. Tiedetyt bugit: vastustaja ei tunne ylä- eikä alalaitaa joten se saattaa vähän hämätä. Tarkoituksena lisätä kaksinpeli. Ehdotuksia otetaan vastaan.
Sääntöjä tuskin tarvitsee selittää ;) (5 riviin)

LATAA

Re: Risti Nolla 07

Posted: Sun Sep 09, 2007 2:27 pm
by -Z-
Aika hyvä :P Tekoäly oli aika hienosti koodattu. en voittanut kertaakaan. Vaikeustasot voisivat olla jees. Pelaajien merkkien vaihtaminen oli hauska ominaisuus, mutta taustavärin turha ja hämäävä :roll: Tekisit edes sillä tavalla, ettei ristikon ja taustan väri voi olla sama.
Teeppäs vielä se kaksinpeli ja vaikeustasot, niin hyvä tulee ;P

Re: Risti Nolla 07

Posted: Sun Sep 09, 2007 6:51 pm
by ManualIntelligence
Pistäppäs ristikon väri mustaksi niin se pitäisi olla sama kuin taustaväri. Ja ite varmaankin niin hyvä pelaamaan että en huomaanut vaikeustasoa :lol:

Re: Risti Nolla 07

Posted: Sun Sep 09, 2007 11:14 pm
by koodaaja
Harvinaisen laadukas ristinolla. Kiva ominaisuus, että ristin ja nollan voi vaihtaa muiksikin kuviksi ;D Hosti mieluusti jonnekin muualle, tuo paikka täräytti kymmenen sekunnin välein pop-uppeina jotain kursorinlataussivustojen mainoksia. Vaikeustaso oli ainakin itselleni sopiva, kahdesta pelistä voitin toisen, hävisin toisen.

Re: Risti Nolla 07

Posted: Sun Sep 09, 2007 11:27 pm
by TheFish
Voisit tehdä niin, että paketissa olisi yksi kansio jossa on kaikki eri merkit ja pelin alussa sieltä ladataan kaikki kuvat, niin pelaajan voisi laittaa sinne omia kuvia.
Itse voitin tekoälyn pari kertaa, mutta se voitti suurimman osan, joten se oli harvinaisen hyvin tehty.

Re: Risti Nolla 07

Posted: Mon Sep 10, 2007 10:38 am
by Vulp
Tekoälystä voisit tehdä paljon vaikeamman(jos pystyt),koska sen voittaa joka kerta samalla kuviolla.

Sitten semmonen vielä olis hyvä, että ei aina tarvitsisi aloittaa peliä alusta valikon kautta lisäämällä voittojenmäärän tai jotain vastaavaa aina kun voittaa.

Muuten peli on kyllä hieno.

Re: Risti Nolla 07

Posted: Mon Sep 10, 2007 3:15 pm
by mza
Tässä oma tekoälyni ristinollaan vanhoilta foorumeilta. Jos ei ole jo käytettykin, niin siitä voi ehkä saada jotain vinkkejä, vaikka nyt onkin aika huonosti kommentoitu. 8-)

http://www.coolbasic.com/oldforums/inde ... ristinolla

Re: Risti Nolla 07

Posted: Mon Sep 10, 2007 7:44 pm
by ManualIntelligence
mza wrote:Tässä oma tekoälyni ristinollaan vanhoilta foorumeilta. Jos ei ole jo käytettykin, niin siitä voi ehkä saada jotain vinkkejä, vaikka nyt onkin aika huonosti kommentoitu. 8-)

http://www.coolbasic.com/oldforums/inde ... ristinolla
Heh, itseasiassa otin varmaankin tuosta koodista palasia ja muokkasin niitä tähän. Tein koodin pohjan joskus puolivuotta sitten joten en muista mistä kaikkialta otin mallia. Viimeistelin pelin vasta viimeviikolla. Sanonpa kiitokseni sinulle tähän väliin ;)

Re: Risti Nolla 07

Posted: Wed Sep 12, 2007 3:09 pm
by vilQuri
Kiva peli aikas hyvää ajan kulua, teko-äly hienosti koodattu mutta ei mahdoton, voitin sen :P Erittäin hieno peli :mrgreen:

Re: Risti Nolla 07

Posted: Thu Sep 13, 2007 4:22 pm
by Mysterius Coder
Kuten jo on sanottukkin: Harvinaisen laadukas ristinolla. Tosiaan, mukava ominaisuus tuo kuvien vaihto. :mrgreen:

Re: Risti Nolla 07

Posted: Wed Oct 10, 2007 3:49 pm
by Awaclus
Jee, voitin heti ensimmäisessä pelissä :D... Onhan tämä varsin hauska peli. Tosiaan, kaksinpelimahdollisuus olisi mukava, ja kuvien päittäin vaihtamisen (ja vaihtamisen muutenkin) onnistuminen oli hieno idea