The Blob

Jaa meneillään olevat projektisi tai valmiit pelit muun yhteisön kanssa täällä.
Post Reply
User avatar
axu
Devoted Member
Posts: 854
Joined: Tue Sep 18, 2007 6:50 pm

The Blob

Post by axu »

The Blobissa olet pallo(värin saa valita) jonka täytyy kasvaa mahdollisimman isoksi => pisteet kasvaa myös kentän nopeasta suorittamisesta saa pisteitä. Syömällä saat koon lisäksi myös elastisuutta.
Projekti lähti käyntiin viikkokisatyönä, ja jatkui vielä jonkun aikaa sen jälkeenkin. Kenttiä ei ole muuta kuin viisi, mutta pelimoottori sisältää mielestäni onnistuneen kumipallofysiikkamoottorin ja yksinkertaisen skriptimoottorin, jolla voi näyttää kuvia ja tekstiä ruudulla.

Pikaisesti:
Tavoite : Kasva mahdollisimman isoksi keräämällä vihreät ja oranssit pallurat ja mene maaliin. ;)
Kontrollit : Nuolista liikkuu ja välilyönnistä hyppää.
EDIT:

Kirjoittelin vähän enemmän infoa, vanha viesti kun kertoi tätäkin vähemmän :D

Attachments
The Blob.rar
(621.33 KiB) Downloaded 363 times
Last edited by axu on Tue Jul 13, 2010 6:09 pm, edited 1 time in total.
Jos tämä viesti on kirjoitettu alle 5 min. sitten, päivitä sivu. Se on saattanut jo muuttua :roll:
Image
t0mmi
Newcomer
Posts: 3
Joined: Sun Jul 27, 2008 5:43 pm

Re: The Blob

Post by t0mmi »

Joo kyllä on ihan hauska peli :). Jatka vaan kehitystä, hyvältähän tuo näyttää. Joskin nyt moitittavaa... graffathan on omaa laatuaan mutta silti :D
atomimalli
Moderator
Moderator
Posts: 227
Joined: Wed Aug 29, 2007 3:55 pm

Re: The Blob

Post by atomimalli »

Vau. Tämähän on hieno :o
En tajua, miksi tämä on päässyt näin vähälle huomiolle!
Monet yksityiskohdat tuovat peliin viimeisteltyä tunnelmaa ja peli näytti kivalta. Pelattavuutta pitäisi varmaan parantaa jonkin verran ja valikko rakentaa. Seinää pitkin olisi kiva pystyä kiipeämään niinkuin slimeballs adventuressa.
Minusta tämä ei olisi kaukana CoolBasicin parhaimmistosta, jos tätä vielä jatkaisi valmiiksi peliksi. En kyllä oleta että innostusta riittää parin vuoden jälkeen mutta myöhästyneet kehut piti pistää kumminkin :)
User avatar
axu
Devoted Member
Posts: 854
Joined: Tue Sep 18, 2007 6:50 pm

Re: The Blob

Post by axu »

Kiitos kehuista ;) Itsekin pidin peliä hyvänä, joskin valikko on ankea ja pelistä puuttuu "se jokin". Tämä tyssäsi alunperin juuri tuohon heikkoon vastaanottoon, kun turha tehdä peliä mitä ei kukaan pelaa. Saatanhan joskus ottaa tämän vielä työn alle, viholliset/moninpeli olisi kiva lisä. Ja jonkinlainen level-editori, ettei koko projekti tyssää kenttien vähyyteen (nämä tuskaisat tilemap + tekstitiedosto yhdistelmät ovat hitaita rakentaa ja hankala muokata).
Jos tämä viesti on kirjoitettu alle 5 min. sitten, päivitä sivu. Se on saattanut jo muuttua :roll:
Image
MaGetzUb
Guru
Posts: 1715
Joined: Sun Sep 09, 2007 12:35 pm
Location: Alavus

Re: The Blob

Post by MaGetzUb »

axu wrote:Kiitos kehuista ;) Itsekin pidin peliä hyvänä, joskin valikko on ankea ja pelistä puuttuu "se jokin". Tämä tyssäsi alunperin juuri tuohon heikkoon vastaanottoon, kun turha tehdä peliä mitä ei kukaan pelaa. Saatanhan joskus ottaa tämän vielä työn alle, viholliset/moninpeli olisi kiva lisä. Ja jonkinlainen level-editori, ettei koko projekti tyssää kenttien vähyyteen (nämä tuskaisat tilemap + tekstitiedosto yhdistelmät ovat hitaita rakentaa ja hankala muokata).
Minunmielestäni olen kommentoinut tätä peliä aijemmin.. Mutta eipä kommenttiani näjy(tai sitten kommenttini oli toisessa topikissa).. Tämähän on loisto peli, ehkä joku köysi olisi hyvä työkalu tuolle blobille, jolla sitten voisi heilauttaa itsensä vaikka rotkon yli. :)
Solar Eclipse
Meneillä olevat Projektit:
We're in a simulation, and God is trying to debug us.
Post Reply