Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
Eräs Vierailija

Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by Eräs Vierailija » Mon Feb 11, 2008 9:31 pm

Changecolor on vain kuville. Saako sitä mitenkään toimimaan objektien kanssa?

User avatar
tuhoojabotti
Advanced Member
Posts: 485
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:53 pm
Location: Suomi, Finland
Contact:

Re: Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by tuhoojabotti » Mon Feb 11, 2008 9:42 pm

muokkaa ensin kuvaa ja käytä sitten paintobjectia

Code: Select all

paintobject ojb,-kuva
muista miinus jos käytetään kuvaa
Imagedev.tuhoojabotti.com — “Programmer (noun): An organism that turns caffeine into code.”

Eräs Vierailija

Re: Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by Eräs Vierailija » Tue Feb 12, 2008 4:45 pm

tuhoojabotti wrote:muokkaa ensin kuvaa ja käytä sitten paintobjectia

Code: Select all

paintobject ojb,-kuva
muista miinus jos käytetään kuvaa
Ööps... tuota vähän aikaa ränklättyäni en saanut sitä "oikein" toimimaan. Siis miten? (anteeksi, jos kyselen liikaa :roll: )

User avatar
Pate5
Artist
Artist
Posts: 551
Joined: Tue Aug 28, 2007 4:53 pm
Location: Vantaa

Re: Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by Pate5 » Tue Feb 12, 2008 4:57 pm

Jos vaikka etsisit CB:n manuaalista kohdan paintobject. Siinä on selkeä selitys.
CoolBasic henkilökuntaa
Graafikko

Eräs Vierailija

Re: Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by Eräs Vierailija » Tue Feb 12, 2008 5:09 pm

Pate5 wrote:Jos vaikka etsisit CB:n manuaalista kohdan paintobject. Siinä on selkeä selitys.
No kyllähän minä tuon osaan, mutta en saa sitä oikeaan paikkaan funktiossa. Jos lataan kaksi asiaa, väriä vaihtavan kuvan ja objektin joka päällystetään kuvalla ja laitan maskauksen funktioon (kyllä, muistin lattaa funktion parametreihin objektin) niin lopputuloksena on monimutkainen pitkä virheilmoitus.

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Probleema SDK:n ChangeColorin kanssa

Post by koodaaja » Wed Feb 13, 2008 5:11 pm

Eräs Vierailija wrote:
Pate5 wrote:Jos vaikka etsisit CB:n manuaalista kohdan paintobject. Siinä on selkeä selitys.
No kyllähän minä tuon osaan, mutta en saa sitä oikeaan paikkaan funktiossa. Jos lataan kaksi asiaa, väriä vaihtavan kuvan ja objektin joka päällystetään kuvalla ja laitan maskauksen funktioon (kyllä, muistin lattaa funktion parametreihin objektin) niin lopputuloksena on monimutkainen pitkä virheilmoitus.
Kokeilepas maskata kuva ennen maalausta. Ja kuva on siis animoitu? Välitetäänhän sekin funkkarille?

Post Reply