Page 1 of 1

[Ratkaistu] CoolBasic hajosi täysin?

Posted: Sat Apr 12, 2014 10:51 pm
by CosmoConsole
Juu, enpä tiedä liittyykö tämä nyt ohjelmointiin niin paljoa, mutta kun yhdessä vaiheessa koodasin niin yhtäkkiä Avast varoitti troijalaisesta cbRun.exe tiedostossa. Painoin Estä vain siihen tiedostoon ja sen jälkeen kävin lisäämässä sinne poikkeuksen koko CoolBasicin kansioon.

Tämän jälkeen CoolBasic ei ole voinut kirjoittaa minnekään lainkaan. Kokeilin uudelleennimetä IDE-kansion IDE_old-kansioksi ja tuloksena oli, että kaikki kuvakkeet katosivat, ja tämän lisäksi se ei enää muista mitään avainsanoja, eikä tallenna avoinna olevia tiedostoja.

Jos yrittää vielä jotain suorittaa niin se sanoo ensin "Can't save this file. Check the writing permissions." ja kun painaa OK niin sanoo perään "Can't write source for compiler."

Onkos mitään ratkaisuja tähän pulmaan?

Re: CoolBasic hajosi täysin?

Posted: Sun Apr 13, 2014 10:12 am
by Jani
Kokeile poistaa cbRun.exe Avastin karanteenista. Jos se ei auta, niin uudelleenasennus voisi olla paikallaan.

Re: CoolBasic hajosi täysin?

Posted: Sun Apr 13, 2014 10:53 am
by CosmoConsole
Jani wrote:Kokeile poistaa cbRun.exe Avastin karanteenista. Jos se ei auta, niin uudelleenasennus voisi olla paikallaan.
cbRun.exe ei näyttäisi olevan karaanteenissa. Olen myös kokeillut ladata CoolBasicin tiedostot uudestaan, mutta ei silti pysty kirjoittamaan minnekään. Kokeilen seuraavaksi vain pistää CoolBasicin täysin uuteen kansioon.

Re: [Ratkaistu] CoolBasic hajosi täysin?

Posted: Sun Apr 13, 2014 10:58 am
by CosmoConsole
Siirsinpä kansiota ja muutin IDE-kansion takaisin ja muutin paria asetustiedostoa niin ratkesihan se heti.