Tyhmät kysymykset (I/2011)

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Locked
User avatar
TukeKoodi
Active Member
Posts: 142
Joined: Thu Feb 03, 2011 8:40 pm
Location: C:\Työpöytä

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by TukeKoodi » Sun Mar 20, 2011 1:29 am

*Turha liite poistettu*
Last edited by TukeKoodi on Sun Mar 20, 2011 1:43 am, edited 1 time in total.
Aloittelija, koodaaja, jotain...
CbFUN :D

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Feuer » Sun Mar 20, 2011 1:32 am

00.12 (koodaajan viestin kellonaika) > 00.29 (sinun viestisi kellonaika), vai mitä yrität sanoa?
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
TukeKoodi
Active Member
Posts: 142
Joined: Thu Feb 03, 2011 8:40 pm
Location: C:\Työpöytä

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by TukeKoodi » Sun Mar 20, 2011 1:35 am

12:12 am? eikös sen pitäisi olla 0:12 am? 0:00 am - 11:59 am ja 0:00 pm - 23.59 pm. eikös se näin ole? jos ei ole, korjatkaa.
Aloittelija, koodaaja, jotain...
CbFUN :D

User avatar
esa94
Guru
Posts: 1855
Joined: Tue Sep 04, 2007 5:35 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by esa94 » Sun Mar 20, 2011 1:36 am

TukeKoodi wrote:Aivan helvetin buginen tuo foorumin kello:
12:12 AM on kaksitoista yli puolenyön.
EDIT:

TukeKoodi wrote:12:12 am? eikös sen pitäisi olla 0:12 am? 0:00 am - 11:59 am ja 0:00 pm - 23.59 pm. eikös se näin ole? jos ei ole, korjatkaa.
Lrn212h[/edit]

User avatar
TukeKoodi
Active Member
Posts: 142
Joined: Thu Feb 03, 2011 8:40 pm
Location: C:\Työpöytä

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by TukeKoodi » Sun Mar 20, 2011 1:42 am

Aa, niinpäs onkin. Meni tuo am ja 24h järjestelmä sekasin ku keskiyö + helvetisti energiajuomaa.
Aloittelija, koodaaja, jotain...
CbFUN :D

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by ItzRaines » Sun Mar 20, 2011 1:57 am

TukeKoodi wrote:Sori offtopic, mut onks toi alakulmas oleva 1911 pistooli piirretty ite? Aika siistin näkönen ;)
Jostain netistä mä tuon repäsin, mutta suurimmaks osaks hinkattu gimpillä :D

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by ItzRaines » Sun Mar 20, 2011 1:58 am

koodaaja wrote:Yleensä ongelma hit-kerroksen kanssa muodostuu siitä, että tilesterillä valitakseen kerroksen pitää klikata sen nimeä eikä vieressä olevaa boksia. Bokseista valitaan vain kerrosten näkyvyys. Nimen painamisen jälkeen kun valitsee vasemman yläkulman tilen ja sillä piirtää seinien päältä, pitäisi kaiken toimia hyvin.
Kyllä. Valitsen "hit" painamalla sitä tekstiä. Homma kusee nty jostain muualta.

Edit: "nty" :( hemmetin kello 0:59

User avatar
Execute
Active Member
Posts: 110
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:41 pm

Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Execute » Sun Mar 20, 2011 8:19 am

Käytössä Tilester vai Asigmator vai Tilegen?
SpaceCraft on kokopitkä peli! Nyt ladattavissa! Tsekkaa!

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by ItzRaines » Sun Mar 20, 2011 12:56 pm

Execute wrote:Käytössä Tilester vai Asigmator vai Tilegen?
Tilester

Edit: Mistä näen, että mitä fontteja on käytettävissä?

User avatar
Execute
Active Member
Posts: 110
Joined: Fri Feb 11, 2011 7:41 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Execute » Mon Mar 21, 2011 2:05 pm

Vaihda A Sigmatoriin, tai Tilegeniin.
SpaceCraft on kokopitkä peli! Nyt ladattavissa! Tsekkaa!

Dimple
Active Member
Posts: 103
Joined: Wed Nov 17, 2010 6:43 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Dimple » Mon Mar 21, 2011 3:12 pm

ItzRaines wrote:
koodaaja wrote:Yleensä ongelma hit-kerroksen kanssa muodostuu siitä, että tilesterillä valitakseen kerroksen pitää klikata sen nimeä eikä vieressä olevaa boksia. Bokseista valitaan vain kerrosten näkyvyys. Nimen painamisen jälkeen kun valitsee vasemman yläkulman tilen ja sillä piirtää seinien päältä, pitäisi kaiken toimia hyvin.
Kyllä. Valitsen "hit" painamalla sitä tekstiä. Homma kusee nty jostain muualta.

Edit: "nty" :( hemmetin kello 0:59
Käytitkö varmasti sitä vasemman yläkulman tileä piirtämiseen kun piirsit hit-kerrokseen? Se ei toimi jos piirrät jollain muulla.

User avatar
ItzRaines
Active Member
Posts: 211
Joined: Sat Feb 05, 2011 7:59 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by ItzRaines » Mon Mar 21, 2011 8:30 pm

Dimple wrote:
ItzRaines wrote:
koodaaja wrote:Yleensä ongelma hit-kerroksen kanssa muodostuu siitä, että tilesterillä valitakseen kerroksen pitää klikata sen nimeä eikä vieressä olevaa boksia. Bokseista valitaan vain kerrosten näkyvyys. Nimen painamisen jälkeen kun valitsee vasemman yläkulman tilen ja sillä piirtää seinien päältä, pitäisi kaiken toimia hyvin.
Kyllä. Valitsen "hit" painamalla sitä tekstiä. Homma kusee nty jostain muualta.

Edit: "nty" :( hemmetin kello 0:59
Käytitkö varmasti sitä vasemman yläkulman tileä piirtämiseen kun piirsit hit-kerrokseen? Se ei toimi jos piirrät jollain muulla.
Ainakin luulisin niin.

Edit: Kuinka estän jonkin tapahtumisen, kun tietty ehto käy toteen?
Tarkoitus olisi, että aseella ei voi ampua, kun panokset ovat 0.

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Awaclus » Mon Mar 21, 2011 8:50 pm

ItzRaines wrote:Edit: Kuinka estän jonkin tapahtumisen, kun tietty ehto käy toteen?
Tarkoitus olisi, että aseella ei voi ampua, kun panokset ovat 0.
If panokset >< 0 Then ammu()

Dimple
Active Member
Posts: 103
Joined: Wed Nov 17, 2010 6:43 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Dimple » Mon Mar 21, 2011 9:46 pm

ItzRaines wrote:
Dimple wrote: Käytitkö varmasti sitä vasemman yläkulman tileä piirtämiseen kun piirsit hit-kerrokseen? Se ei toimi jos piirrät jollain muulla.
Ainakin luulisin niin.

Edit: Kuinka estän jonkin tapahtumisen, kun tietty ehto käy toteen?
Tarkoitus olisi, että aseella ei voi ampua, kun panokset ovat 0.
Teepä varmuuden vuoksi niin, että tyhjäät koko hit-kerroksen ja piirrät uudestaan sillä vasemman yläkulman tilellä.

Voit käyttää ehtona myös

Code: Select all

If ammukset > 0 Then ammu()
Tässä tapauksessa se on täysin makuasia mitä haluat käyttää.

sebsu123
Newcomer
Posts: 13
Joined: Tue Mar 22, 2011 4:19 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by sebsu123 » Tue Mar 22, 2011 4:24 pm

koitan laittaa omaa koodin murto peliä puhelimeeni ja konverttasin sen swf muotoon mutta ei vaan toimi :|

User avatar
Peltsi
Active Member
Posts: 121
Joined: Thu Sep 30, 2010 12:16 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Peltsi » Tue Mar 22, 2011 4:33 pm

sebsu123 wrote:koitan laittaa omaa koodin murto peliä puhelimeeni ja konverttasin sen swf muotoon mutta ei vaan toimi :|
Veikkaisin, että tuo peli ei tule puhelimeen istumaan vaikka vääntäisit sen minkä tahansa konverttorin läpi... Koita tehdä pelit puhelimeen jollain joka pystyy kääntämään ohjelmat suoraan swf:ksi.

sebsu123
Newcomer
Posts: 13
Joined: Tue Mar 22, 2011 4:19 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by sebsu123 » Tue Mar 22, 2011 4:59 pm

okei mutta miten löytäis semmosen ohjelman. :? ja miten muuten laitan yhden pelin tonne coolbasicin sivulle et muut vois katsoo sitä ja parannella sitä

User avatar
Peltsi
Active Member
Posts: 121
Joined: Thu Sep 30, 2010 12:16 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Peltsi » Tue Mar 22, 2011 5:08 pm

En noista puhelinpeleistä tiedä niin paljoa että osaisin sanoa sulle mikä on hyvä ohjelma (kannattaa katsoa googlesta, löytyy varmasti jotain)...
Oman ohjelman voi laittaa foorumille liittämällä se viestiin (alhaalla, "Esikatselu" ja "Lähetä" nappien alapuolella on painike jossa lukee "Liitetiedostot").

User avatar
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by Viltzu » Tue Mar 22, 2011 5:35 pm

sebsu123 wrote:okei mutta miten löytäis semmosen ohjelman. :?
Google. Eipä voi muuta sanoa kun et ole kertonut mikä puhelin käytössä. Lähinnä mikä käyttis puhelimessa on.

sebsu123
Newcomer
Posts: 13
Joined: Tue Mar 22, 2011 4:19 pm

Re: Tyhmät kysymykset (I/2011)

Post by sebsu123 » Tue Mar 22, 2011 5:41 pm

mul on nokian 3120 classic ja käyttö järjestelmää en muist mut pelien muoto on .swf

Locked