Healthissa ongelma

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
AllAh
Newcomer
Posts: 33
Joined: Mon Oct 08, 2007 8:37 am
Location: Muhos

Healthissa ongelma

Post by AllAh » Mon Oct 08, 2007 9:04 am

Olen tekemässä RPG-pelini Deathmatchia ja yritän nyt saada siihen healthin. En pistä siihen health-mittaria vielä.
Tässä koodinpätkä(saattaa mennä väärinkin kun olen koulun koneella mutta suunnilleen noin) :

Code: Select all

Vahingoittuminen=0[size=85][/size]
elämä=100
If collisions and keyhit(cbkeyspace(lyö miekalla)) then vahingoittuminen+20 and elämä-20
Text ,30,30,"Player2Health:"+elämä
text 30,50,"Player2Vahingoittuminen:"+vahingoittuminen
if elämä<0.1 then positionobject player2 300,300(aloituspaikka) and text x,x,"Player2 kuoli" 
Suunnilleen noin se meni.
Ja ne tekstit(vahingoittuminen ja elämä) näkyvät siellä ylhäällä kokoajan mutta kun lyön player2:sta niin se vahingoittuminen vain vilahtaa 80:ssä ja elämälle ei käy mitään.
Neuvokaa minua :|

FuJi
Member
Posts: 70
Joined: Tue Aug 28, 2007 3:09 pm

Re: Healthissa ongelma

Post by FuJi » Mon Oct 08, 2007 5:59 pm

Tämänhän voi toteuttaa käyttämällä KeepDistance -funktiota. Eli jos player1 ja player2 ovat tarpeeksi lähellä toisiaan ja lyödään miekalla niin elämä vähenisi kahdellakymmenellä.

TheFish
Developer
Developer
Posts: 477
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:28 pm
Location: Joensuu

Re: Healthissa ongelma

Post by TheFish » Mon Oct 08, 2007 7:00 pm

mikäli tuo "elämä=100" on loopin sisällä niin se asettaa joka kierroksella elämäksi 100, etkä voi vähäntää/lisätä sitä mitenkään. Eli jos se on loopissa, niin siirrä pois.
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä

AllAh
Newcomer
Posts: 33
Joined: Mon Oct 08, 2007 8:37 am
Location: Muhos

Re: Healthissa ongelma

Post by AllAh » Tue Oct 09, 2007 7:04 am

Joo älysin jo miten menee.(aivan itsekin :ugeek: )Mut nyt healthia menee vaikka törmäisi seinään ja löisi:). Hieman korjaamista
Valmiita:
Ragdollvoimistelua
Työn alla:
Rägdollitappelu jolle ei vielä nimeä löydy.
Valmiina:
Ei paljon mitään
Tulossa:
Kakkosplayeri, muutama ase,Bullet time,kenttiä

AllAh
Newcomer
Posts: 33
Joined: Mon Oct 08, 2007 8:37 am
Location: Muhos

Re: Healthissa ongelma

Post by AllAh » Tue Oct 09, 2007 3:15 pm

Ja taas ratkaisin itse :geek: :ugeek: . Distance2:sta käytin.Nyt toimii tuo homma.Kohta saatte nähdä minun mahtavan pelin :D Päärynähymiöt alas
Valmiita:
Ragdollvoimistelua
Työn alla:
Rägdollitappelu jolle ei vielä nimeä löydy.
Valmiina:
Ei paljon mitään
Tulossa:
Kakkosplayeri, muutama ase,Bullet time,kenttiä

Post Reply