cbFullScreen

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
User avatar
buke44
Active Member
Posts: 169
Joined: Sat May 23, 2009 8:10 pm
Location: Tampere

cbFullScreen

Post by buke44 » Wed Jul 15, 2009 10:04 am

Onko tuota fullscreeniä mahdollisuus laittaa millään muulla koolla kuin 640, 480?

User avatar
Feuer
Devoted Member
Posts: 520
Joined: Tue Jun 16, 2009 11:13 am
Contact:

Re: cbFullScreen

Post by Feuer » Wed Jul 15, 2009 10:12 am

Vinkkinä, siinä editorissa on mahdollisuus ajaa koodia jotta toimivuuden saa testattua ;)

Code: Select all

SCREEN 1280,800,0,cbFullScreen

Print "Toimii"
WaitKey
End
Tuo ruudulle viestin "Toimii", tuon kokoisella näytöllä.
Asus P8P67 LE/Intel Core i5 2500K/ GTX560/ 8GT RAM/750GT HDDt + 120GT SSD + 13" Macbook Pro
Blogi - Peräpohjola - MERPG

User avatar
buke44
Active Member
Posts: 169
Joined: Sat May 23, 2009 8:10 pm
Location: Tampere

Re: cbFullScreen

Post by buke44 » Wed Jul 15, 2009 10:15 am

Mun koneella tulee tuohonkin se sama error: Unable to set craphics mode.

User avatar
Tuxi
Active Member
Posts: 189
Joined: Wed Jan 21, 2009 11:25 pm
Contact:

Re: cbFullScreen

Post by Tuxi » Wed Jul 15, 2009 10:16 am

Koneesi ei tue 1280x800 näyttötilaa. Kokeile 800x600 niin pitäis toimia.
Projektit:
Jotain pientä (Ehkä vähän suurempaakin)

-Tuxi- (myös Tuxi4321)

User avatar
skinkken
Advanced Member
Posts: 453
Joined: Sat Sep 01, 2007 4:00 pm
Location: Helsinki

Re: cbFullScreen

Post by skinkken » Wed Jul 15, 2009 10:16 am

buke44 wrote:Onko tuota fullscreeniä mahdollisuus laittaa millään muulla koolla kuin 640, 480?
Kaikki näyttötilat jotka sulla toimii, voi laittaa fullscreeniksi, mutta uudemmilla näytöillä ei kyllä toimi nämä 320x240 tai 400x300.
Siis ainakin pitäisi toimia 640x480(ei toimi kovin useassa), 800x600, 1024x768 jne
Valmiit pelit: House of Horrors , Battle Zone , Über Ball , Itdoti , Space Chaos , Bloxxplosives
Projekti jota teen ehkä joskus vielä: viewtopic.php?f=11&t=2636 <-- Tämä rivi päivitetty 14.1.2013

User avatar
buke44
Active Member
Posts: 169
Joined: Sat May 23, 2009 8:10 pm
Location: Tampere

Re: cbFullScreen

Post by buke44 » Wed Jul 15, 2009 10:20 am

Kiitti, toi 800, 600 toimii.

User avatar
phons
Guru
Posts: 1056
Joined: Wed May 14, 2008 10:11 am

Re: cbFullScreen

Post by phons » Wed Jul 15, 2009 11:21 am

Jos haluat saada selville toimiiko jokin näyttö tila voit kutsua GFXModeExists(leveys,korkeus,värisyvyys)
Eli:

Code: Select all

If GFXModeExists(1024,768,32) Then
    Text 0,0,"Näyttösi tukee 1024*768 32 tilaa!!!"
    DrawScreen
Else
    Text 0,0,"Näyttösi ei tue 1024*768 32 tilaa..."
    DrawScreen
EndIf
WaitKey
Edit: Tuo 1024*742 ei ollut se mitä hain... Se olikin 1024*768
Image

Nassi_Setä
Advanced Member
Posts: 281
Joined: Sat Jun 28, 2008 5:19 pm
Location: Hämeessä miä

Re: cbFullScreen

Post by Nassi_Setä » Wed Jul 15, 2009 11:41 am

Johtuneeko vistasta että kaikilla resoilla tulee kokonäytön tilassa: unable to set craphics mode?
Poikkeus kumminkin löytyy, jos laittaa leveydeksi ja korkeudeksi nollan niin se toimii ihan hyvin.
\../(-_-)\../ <---klick MyBrute Image
Jotain evilii on tekeillä....

User avatar
Jare
Devoted Member
Posts: 866
Joined: Mon Aug 27, 2007 10:18 pm
Location: Pori
Contact:

Re: cbFullScreen

Post by Jare » Wed Jul 15, 2009 12:10 pm

Nassi_Setä wrote:Johtuneeko vistasta että kaikilla resoilla tulee kokonäytön tilassa: unable to set craphics mode?
Poikkeus kumminkin löytyy, jos laittaa leveydeksi ja korkeudeksi nollan niin se toimii ihan hyvin.
Pastee vielä koodisi tähän, niin nähdään, onko siinä jotain häikkää, vai onko vika tosiaan Vistassa.

Niin ja jos leveys ja korkeus on nolla, niin minkälaisen näyttötilan tuo sitten laittaa kokoruudulle? Jonkun ihan pienen, vai?

DatsuniG
Advanced Member
Posts: 367
Joined: Fri Aug 15, 2008 9:57 pm

Re: cbFullScreen

Post by DatsuniG » Wed Jul 15, 2009 12:28 pm

Siitä vain kokeilemaan. Itselläni tuli näyttöni oletus resoluutio.

Code: Select all

SCREEN 0,0,32,0
Print ScreenWidth() + "x" + ScreenHeight() 
WaitKey
Hengität nyt manuaalisesti.

Post Reply