peli ei suostu käynistyy !

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
naabster
Member
Posts: 56
Joined: Sat Sep 22, 2007 10:10 am

peli ei suostu käynistyy !

Post by naabster » Sun Sep 30, 2007 2:52 pm

nyt mun peli on valmis, mut on vaan yks ongelma kun laitan pelin työpöydälle ja käynistän siin tulee ERROR jos lukee
can^t load object:`Media\guy.bmp´ :evil:

voiko joku kertoo syyn :|

kiitti :mrgreen:
Last edited by naabster on Tue Oct 02, 2007 8:47 pm, edited 1 time in total.

Autonare
Newcomer
Posts: 9
Joined: Sun Sep 30, 2007 2:19 pm

Re: peli ei suostu käynistyy !

Post by Autonare » Sun Sep 30, 2007 3:14 pm

Mihin kansioon olet laittanut pelin, peli pitää olla samassa kansiossa kuvien kanssa ja kuvat samassa kansiossa mitä koodiin olet laittanut.

Zrazy_Coder
Member
Posts: 60
Joined: Sun Sep 09, 2007 8:46 pm

Re: peli ei suostu käynistyy !

Post by Zrazy_Coder » Sun Sep 30, 2007 3:30 pm

Jos se sun Exe tiedosto on työpöydällä ja olet laittanut koodiisi näin ...loadobject("media/guy.bmp", 72). Niin luulisin että sinulla ei ole työpöydällä media nimistä kansiota ja sen sisällä kuvaa jonka nimi on guy ? Eli tee kansio jonka nimi on esim.peli laita sinne se sun exe ja sitten sen peli kansion sisälle toinen kansio nimeltä media jonne tunget sen guy kuvan.

Autonare
Newcomer
Posts: 9
Joined: Sun Sep 30, 2007 2:19 pm

Re: peli ei suostu käynistyy !

Post by Autonare » Sun Sep 30, 2007 3:57 pm

Zrazy_Coder wrote:Jos se sun Exe tiedosto on työpöydällä ja olet laittanut koodiisi näin ...loadobject("media/guy.bmp", 72). Niin luulisin että sinulla ei ole työpöydällä media nimistä kansiota ja sen sisällä kuvaa jonka nimi on guy ? Eli tee kansio jonka nimi on esim.peli laita sinne se sun exe ja sitten sen peli kansion sisälle toinen kansio nimeltä media jonne tunget sen guy kuvan.
Niin tätä yritin selittää, laita työpöydälle pikakuvake pelistä, niin pitäisi toimia, tai käynnistä pelin kansiosta.

Post Reply