Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Sun Jun 07, 2009 8:20 pm

APUAAAAAAA.....mulla tuleee ohjelmassa koko ajan että memory access violation...auttakaaa....
ja sitten ei kunnolla pysty ajamaan niitä kun se sanoo että edellinen on menossa vaikka ei es oo.....hjälp.......

User avatar
Zero
Lead Developer
Lead Developer
Posts: 725
Joined: Sun Aug 26, 2007 2:30 pm
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Zero » Mon Jun 08, 2009 7:57 am

Suomenkieliset aiheet suomenkieliselle alueelle, kiitos.

Siirretty.

Oli lisäks aika lähellä ettei mennyt suoraan lukkoon trollauksen vuoksi. Sinulla on vielä yksi mahdollisuus tarkentaa ongelmasi kuvausta.
CoolBasic henkilökuntaa
Johtava Suunnittelija
CoolBasic V3, CoolBasic Classic

http://www.coolbasic.com/blog

User avatar
jesperx96
Active Member
Posts: 190
Joined: Sun Nov 23, 2008 10:35 am
Location: Lappajärvi

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by jesperx96 » Mon Jun 08, 2009 9:17 am

mika wrote:APUAAAAAAA.....mulla tuleee ohjelmassa koko ajan että memory access violation...auttakaaa....
ja sitten ei kunnolla pysty ajamaan niitä kun se sanoo että edellinen on menossa vaikka ei es oo.....hjälp.......
Jos sinulla on Vista käytössä, klikkaa CB-pikakuvaketta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Suorita järjestelmänvalvojana. Sitten pitäisi pystyä ajamaan ohjelmiasi. Miten pystyit saada MAVin aikaan josset edes pystynyt ajaa ohjelmiasi? :mrgreen: Jos lähettäisit koodisi tänne niin MAVin syy olisi paljon helpompi tietää. Yleensä kirjoitusvirhe tms...
We see the lines in chalk
The warning signs in where we walk
In the shadows of the cities maze
To try and fight for better days

User avatar
Viltzu
Guru
Posts: 1132
Joined: Sun Aug 26, 2007 5:45 pm
Location: Alavieska
Contact:

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Viltzu » Mon Jun 08, 2009 1:47 pm

Virheilmoituksista
Keräsin foorumeilta ongelmia, joissa... Saattaa tulla hieman epämääräinen virheilmoitus. Tai jotain siihen suuntaan. :D
Ilmoituksia jotka voi johtua muutamista asioista.
Tässä pieni quote tuolta:
Yleisempiä MAVin syitä
-Käytetään kuvaa/objektia, jota ei ole olemassa
-Käytetään kuvaa objektina tai toisinpäin
-Kirjoitetaan yli taulukon koon
-Piirretään putpixelillä ruudun ulkopuolelle (Konekohtainen)

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Mon Jun 08, 2009 4:35 pm

niin mutta ei se tule ellei käytä jotain sieltä media kansiosta...
muuten se kyllä toimii, ja on mulla vista.Katsos vaikka käytän niitä koodeja mitkä on siellä tutoriaalissa niin silti se tekee niin että:Memory access violation

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Mon Jun 08, 2009 5:21 pm

sanokaapa mikä tässä on väärin...tietty en ole lopettanut sitä ja yritin lopettaa kaikella mahdollisella mutta ei onnistu

AddText "missä on eiffel torni?"
AddText ""
AddText "1. venäjällä"
AddText "2. ranskassa"
AddText "3. uudessa-seelannissa"
AddText ""

Repeat

c=Input("?")

DrawScreen

If KeyDown(cbkey2) Then
Print "väärin"
If KeyDown(cbkey3) Then
Print "oikein"
If KeyDown(cbkey4) Then
Print "väärin"

DrawScreen

User avatar
Substance
Active Member
Posts: 234
Joined: Fri Mar 14, 2008 6:48 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Substance » Mon Jun 08, 2009 6:49 pm

Et käyttänyt Inputtia hyödyksi, et lopettanut ehtolauseita EndIfeillä, etkä pääluuppia Foreverillä tai Untililla.
Vaihdoin Keydownit ja Printit Select-rakenteeseen ja Texteihin:

Code: Select all

AddText "missä on eiffel torni?"
AddText ""
AddText "1. venäjällä"
AddText "2. ranskassa"
AddText "3. uudessa-seelannissa"
AddText ""

DrawScreen

Repeat

Select Int( Input("?") ) //muunnetaan inputin antama arvo kokonaisluvuksi ja annetaan se selectille
    Case 1,3 //jos arvo on 1 tai 3, niin kirjoitetaan ruutuun "väärin"
        Text 0,200,"väärin"
    Case 2 //jos arvo on 2, niin kirjoitetaan ruutuun "oikein"
        Text 0,200,"oikein"
EndSelect

DrawScreen
Forever
Substance aka LittleGreen
Red Encounter - shoot'em uppia - lataus

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Mon Jun 08, 2009 7:58 pm

kiitti..........

User avatar
SPuntte
Tech Developer
Tech Developer
Posts: 650
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:51 pm
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by SPuntte » Tue Jun 09, 2009 1:35 am

Voisin vielä lisätä, että MAVin saa aikaan oikeastaan millä tahansa sellaisella tavalla, jossa jotakin muuttujaa/siihen verrattavaa asiaa käytetään väärin, eli esim. väärässä yhteydessä(kuvan käyttö objektina, tms.), väärin kirjoitettuna(pienet kirjoitusvirheet ovat kokemukseni mukaan niitä kaikkein ärsyttävimpiä. Kannataakin opetella määrittelemään muuttujat ennen käyttöä ja kytkeä projektin asetuksista Force Variable Declaration -asetus päälle) tai väärään aikaan (esimerkiksi sen jälkeen, kun kyseiseen muuttujaan liittyvä olio, esimerkiksi objekti, on jo tuhotte, eli poistettu muistista). Kyseinen virheilmoitus voi siis ilmaantua muutenkin kuin "media kansion sisältöä" käytettäessä. Muistipalat tai lista-instanssit lienevät tästä oiva esimerkki.

Lisäksi MAV saattaa ilmestyä ohjelmaan jostain aivan tuntemattomasta syystä. Tätä tapahtuu tosin useimmiten vain, jos koodia alkaa olla paljon, satoja ja tuhansia rivejä. Myös tietyt komennot tuntuvat olevan herkempiä laukaisemaan MAVin. Muistan esimerkiksi erään koneen, jolla nopeat pikselikomennot (Get- ja PutPixel2() ) eivät toimineet ollenkaan, vaan aiheuttivat poikkeuksetta MAVin. Myös Select-rakenne tuntuu olevan jotenkin buginen, joten jos joskus törmäät outoon MAViin, jolle et löydä mitään muuta selitystä, kokeile muutta Select-rakenne If...ElseIf -yhdistelmäksi. Itse ainakin muistan omista tekeleistäni pari tapausta, joissa Select-rakenne aiheutti harmaita hiuksia. Tämä saattaa tosin olla myös aika konekohtaista.
CoolBasic henkilökuntaa
Tech-kehittäjä
CoolBasic Classic, Cool VES

CoolPhysicsEngine | MissileSystem | Jana-ympyrä -törmäys | cbSimpleTexture | CoolCPLX

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Tue Jun 09, 2009 1:00 pm

Mav tulee mulla vain sen takia jos lataan jotain koodiin.
vaikka käyttäisin ohjekirjassa olevia niin kaikki muut näyttää mav paitsi ne joissa ei ladata mistään...
olen kokeillut tehdä niin että poistan koko höskän ja lataan uudelleen mutta ei onnistu.
kyllä mä voin koodata sellaisia ohjelmia joissa ei esiinny että jostain ladattaisiin jotain...
potuttaa kun coolbasic on vielä niin hyvä ohjelma tiedä mitä minusta olisi vielä tullut. :cry:

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Awaclus » Tue Jun 09, 2009 3:42 pm

mika wrote:Mav tulee mulla vain sen takia jos lataan jotain koodiin.
Kokeilepa esimerkkiä 8. Toimiiko se? Jos se toimii, se tarkoittaa sitä, että teet jotain väärin - jos näkisi koodin, osaisi korjata.

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Tue Jun 09, 2009 7:09 pm

Ai mikä 8 jos tarkotat siitä learning centeristä niin tässä


FrameLimit 40

'Tee pelimaailma
ruoho = MakeObjectFloor ()
nurmikko = LoadImage ("Media\grass.bmp")
PaintObject ruoho, nurmikko

ukko1 = LoadObject ("Media\guy.bmp",72)
ukko2 = LoadObject ("Media\guy.bmp",72)

'Pyöritä ukot alkuasentoon
RotateObject ukko1,0
RotateObject ukko2,180

'Aseta ukot alkupaikkoihin
PositionObject ukko1,-150,100
PositionObject ukko2,150,-100

Repeat

'Ukon 1 ohjaus
If LeftKey() Then TurnObject ukko1,5
If RightKey() Then TurnObject ukko1,-5
If UpKey() Then MoveObject ukko1,2
If DownKey() Then MoveObject ukko1,-2

'Ukon 2 ohjaus
If KeyDown(cbKeyA) Then TurnObject ukko2,5
If KeyDown(cbKeyD) Then TurnObject ukko2,-5
If KeyDown(cbKeyW) Then MoveObject ukko2,2
If KeyDown(cbKeyS) Then MoveObject ukko2,-2

'Älä päästä ukkoa 1 seinien ulkopuolelle
If ObjectX(ukko1)<-200 Then PositionObject ukko1,-200,ObjectY(ukko1)
If ObjectX(ukko1)>200 Then PositionObject ukko1,200,ObjectY(ukko1)
If ObjectY(ukko1)<-150 Then PositionObject ukko1,ObjectX(ukko1),-150
If ObjectY(ukko1)>150 Then PositionObject ukko1,ObjectX(ukko1),150

'Älä päästä ukkoa 2 seinien ulkopuolelle
If ObjectX(ukko2)<-200 Then PositionObject ukko2,-200,ObjectY(ukko2)
If ObjectX(ukko2)>200 Then PositionObject ukko2,200,ObjectY(ukko2)
If ObjectY(ukko2)<-150 Then PositionObject ukko2,ObjectX(ukko2),-150
If ObjectY(ukko2)>150 Then PositionObject ukko2,ObjectX(ukko2),150


DrawScreen

Forever

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Awaclus » Tue Jun 09, 2009 9:10 pm

Facepalm

Juu, kyllä tiedän, minkälainen se learning centerin kahdeksas esimerkki on =D. Yritin siis saada ilmaistua sitä, että jos saisi nähdä sitä sinun koodiasi.

BabCoder
Newcomer
Posts: 18
Joined: Mon Jun 08, 2009 11:57 am

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by BabCoder » Wed Jun 10, 2009 7:56 am

Mulle tuli toi himputin memory acces violation

koodi on:

Code: Select all

AddText "tarkoitus:aja autolla niin paljon kuin voit kymmenessä sekunnissa."
AddText "paina näppäimistön ylös näppäintä alottaaksesi."

DrawScreen

If UpKey() Then 
auto=LoadObject("media/car1.bmp",72)
ClearText

EndIf

Repeat

      If LeftKey() Then TurnObject auto, 5
      If RightKey() Then TurnObject auto, -5
      
      If UpKey() Then MoveObject auto, 2
      If DownKey() Then MoveObject auto, -2
      
Forever

aika=Timer()>aika+10000

If aika>0 Then End 
kun laitan tuon koodin se valittelee Memory acces violation.

Hitto! Aina kun luulen että mun peli onnistuu niin tulee toi himputin memory acces violation! KOHTA MENETÄN YÖUNENI!
DRAWSCREEN PIIRTÄÄ NÄYTÖN. TÄRKEIN KOMENTO!

Awaclus
Forum Veteran
Posts: 2939
Joined: Tue Aug 28, 2007 2:50 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Awaclus » Wed Jun 10, 2009 10:13 am

BabCoder wrote:Mulle tuli toi himputin memory acces violation
Kerronpa mistä se johtuu. Yrität tuossa Repeat -loopissa käyttää objektia, jota ei ole - koska et ole painanut ylänuolta silloin, kun ohjelma sen tarkisti. Sen lisäksi, Repeat -loopista puuttuu DrawScreen. Eli ohjelma ei koskaan piirrä mitään muuta kuin nuo aloitustekstit. Sen lisäksi, tuo ajan lisäys ja tarkistus on myöskin Repeat -loopin ulkopuolella, joten sitäkään ohjelma ei tule koskaan tekemään.

Laitan tähän nyt vielä korjatun koodin siltä varalta, että viestini oli liian epäselvä.

Code: Select all

AddText "tarkoitus:aja autolla niin paljon kuin voit kymmenessä sekunnissa."
AddText "paina näppäimistön ylös näppäintä alottaaksesi."

DrawScreen

WaitKey
auto=LoadObject("media/car1.bmp",72)
ClearText


Repeat

    If LeftKey() Then TurnObject auto, 5
    If RightKey() Then TurnObject auto, -5
     
    If UpKey() Then MoveObject auto, 2
    If DownKey() Then MoveObject auto, -2

    aika=Timer()>aika+10000
    If aika>0 Then End
     
    DrawScreen

Forever


mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Wed Jun 10, 2009 10:25 am

tuo on esimerkki ei toi oo mun tekemä
sori

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Wed Jun 10, 2009 10:31 am

Mutta kyllä mulla toimii jos en lataa mitään mistään mun koodiin ja kun aloitin pari päivää sitten ohjelmoimisen.
voitte ko kertoa kuinka randomisoidaan jotain kun ne ohjeet ei kerro mulle kunnolla esim. tähän tarkoitan
kuinka nuo kysymykset randomisoidaan
että ne tulee aina eri järjestyksessä.

Code: Select all

SCREEN 600,400

beginning:
ClearText
ClearKeys
CloseInput



AddText "kirjoita numero, ja sitten enteriä hyväksyäksesi" 

AddText "Missä sijaitsee Eiffel-Torni?"
AddText ""
AddText "1. Ranskassa"
AddText "2. Venäjällä"
AddText "3. Uudessa-Seelannissa"

Repeat

  Locate 2,100
    c=Input("?")
    
    DrawScreen
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
    Case 1
        Goto oikein 
    Case 2
        GoTo väärin
    Case 3
        Goto väärin2
    Default
        AddText "kirjoita numero,sitten enteriä"
        DrawScreen
        Wait 40000
        GoTo beginning
End Select
        
'---------------------------------------

oikein:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "Aivan oikein!!!..seuraava kysymys.?"
AddText "kuka oli suomen ensimmäinen presidentti?"
AddText ""
AddText "1.relander"
AddText "2.ståhlberg"
AddText "3.paasikivi"
AddText ""

Repeat

Locate 2,100
    c=Input("?")
    
    DrawScreen
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
    Case 1
        Goto väärin
    Case 2
        GoTo oikein2
    Case 3
        Goto väärin2
   
   Default
        AddText "kirjoita numero,sitten enteriä"
        DrawScreen
        Wait 2000
        
End Select

'---------------------------------------

väärin2:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "väärin tyhmä, aloita alusta"


DrawScreen
Wait 3000

Goto beginning 
'---------------------------------------
väärin:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "Väärin aloita alusta"

DrawScreen
Wait 3000

GoTo beginning

oikein2:
ClearText 
ClearKeys 
CloseInput

AddText "oikein...seuraava kysymys"
AddText "mitkä ovat baltian maat?"
AddText ""
AddText "1. viro,latvia ja liettua"
AddText "2. unkari,tsekki ja ranska"
AddText "3. valko-venälä,armenia ja ruotsi"
AddText ""

Repeat
 Locate 2,100
    c=Input("")
    
    DrawScreen 
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
    Case 1
        Goto oikein3
    Case 2
        Goto väärin4   
    Case 3
        Goto väärin5
    Default
        AddText "kirjoita numero!!!"
        DrawScreen 
        Wait 2000
        
End Select 


väärin4:
ClearText
ClearKeys
CloseInput 

AddText "ei aivan...parempi onni ensi kerralla"

DrawScreen 
wait 3000

Goto beginning 

väärin5:
ClearText
ClearKeys
CloseInput 

AddText "ei aivan...parempi onni ensi kerralla"

DrawScreen 
wait 3000

Goto beginning 

oikein3:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "mainiota olet viisaampi kuin oletin.seuraava kysymys."
AddText "mikä maa voitti euroviisut vuonna 1993,laulullaan"
AddText "in your eyes"
AddText ""
AddText "1. norja"
AddText "2. sveitsi"
AddText "3. irlanti"
AddText ""

Repeat 
 Locate 2,100
    c=Input("")
    
    DrawScreen 
    
Until KeyHit(cbkeyreturn) 
 
Select c
   Case 1 
      Goto väärin7
   Case 2
     Goto väärin6
   Case 3
     Goto oikein4
  Default  
      AddText "kirjoita numero,sitten enteriä" 
    
     DrawScreen 
    Wait 2000
End Select     

väärin7:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText " aika lähelle muttei kuitenkaan"

DrawScreen 
Wait 2000
Goto beginning 

väärin6:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "väärin"

DrawScreen
wait 2000 
Goto beginning

oikein4:

ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "oikein..mainiota...seuraava kysymys"
AddText "kuka oli ensimmäinen kuun pinnalla?"
AddText ""
AddText "1. buzz aldrin"
AddText "2. neil armstrong"
AddText "3. michael collins"
AddText ""

Repeat
  Locate 2,100
    c=Input("")
    
    DrawScreen 
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
   Case 1 
      Goto oikein5
   Case 2
      Goto oikein5
   Case 3  
      Goto väärin8
 Default 
   AddText "paina numero,sitten enteriä"
   DrawScreen 
   Wait 3000
End Select

väärin8:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput 

AddText "nyt meni pahasti väärin,hän oli koneessa kun neil ja buzz"   
AddText "kävelivät kuun pinnalla.." 

DrawScreen 
Wait 4000

Goto beginning 

oikein5:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput

AddText "oikein...neil ja buzz kummatkin kävelivät ensimmäisinä kuun"
AddText "pinnalla...seuraava kysymys:kuka tappoi john lennonin?"
AddText ""
AddText "1. mark david chapman"
AddText "2. george harrison"
AddText "3. pete best" 
AddText ""

Repeat
  Locate 2,100
    c=Input("")
    
    DrawScreen
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
   Case 1
      Goto oikein6
   Case 2
      Goto väärin9
   Case 3
      Goto väärin10
   Default
       AddText "paina numero sitten, enteriä."
       DrawScreen
       Wait 2000
End Select        

väärin9:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput        

AddText "aijai..nyt meni väärin."
DrawScreen 
Wait 3000
Goto beginning


väärin10:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput        

AddText "aijai..nyt meni väärin."
DrawScreen 
Wait 3000
Goto beginning

oikein6:
ClearKeys
ClearText
CloseInput

AddText "oikein mainiota...seuraava kysymys:"
AddText "minä vuonna oli ranskan suurivallankumous"
AddText ""
AddText "1. vuonna 1856-1859"
AddText "2. vuonna 1945-1954"
AddText "3. vuonna 1789–1815"
AddText ""

Repeat
  Locate 2,100
    c=Input("")
     
    DrawScreen 
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
     Case 1
        Goto väärin11
     Case 2 
        Goto väärin11
     Case 3 
        Goto oikein7
     Default
        AddText "paina numero sitten enteriä"
        DrawScreen 
        Wait 2000
        Goto beginning 
End Select

väärin11:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "väärin parempi onni ensi kerralla"
DrawScreen 
Wait 2000
Goto beginning

oikein7:
ClearKeys
ClearText
CloseInput

AddText "niinpä taisi olla...seuraava kysymys."
AddText "kuinka monesti anaheim mighty ducks on voittanut stanley cupin"
AddText ""
AddText "kahdesti"
AddText "kerran"
AddText "kolmesti"
AddText ""

Repeat 
 Locate 2,100
  c=Input("")
    
    DrawScreen 
    
Until KeyHit(cbkeyreturn)

Select c
     Case 1
        Goto väärin13
     Case 2
       Goto oikein8
     Case 3
       Goto väärin14
     Default
       AddText "kirjoita numero,sitten enteriä"
       wait 3000
       DrawScreen 
Goto beginning

väärin13:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput

AddText "nyt meni jotain pieleen."
Wait 3000
DrawScreen 

Goto beginning 

väärin14:
ClearText 
ClearKeys
CloseInput

AddText "nyt meni jotain pieleen."
Wait 3000
DrawScreen 

Goto beginning 

oikein8:
ClearText
ClearKeys
CloseInput

AddText "hyvä läpäisit pelin.onneksi olkoon"
wait 3000
DrawScreen 
End Select
Last edited by mika on Wed Jun 10, 2009 12:05 pm, edited 1 time in total.

Guest

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Guest » Wed Jun 10, 2009 10:32 am

BabCoder wrote:Tekstiä...
Tässä vielä tuo ajan testaus ainakin suht toimivalla tavalla mahdollisimman yksinkertaisesti:

Code: Select all

AddText "tarkoitus:aja autolla niin paljon kuin voit kymmenessä sekunnissa."
AddText "paina näppäimistön ylös näppäintä alottaaksesi."

DrawScreen

WaitKey
auto=LoadObject("media/car.bmp",72)
ClearText

'Tallennetaan muuttujaan aika kun käyttäjä on painanut
'jotain näppäintä
aika_alkaa = Timer()

Repeat

    If LeftKey() Then TurnObject auto, 5
    If RightKey() Then TurnObject auto, -5
     
    If UpKey() Then MoveObject auto, 2
    If DownKey() Then MoveObject auto, -2

    'Luodaan aika_loppuu -muuttuja, jota repeatin aikana
    'käydään niin kauan läpi kunnes 10 sekuntia on kulunut
    aika_loppuu=Timer()
    If aika_alkaa+10000 =< aika_loppuu Then End
     
    DrawScreen

Forever

mika
Newcomer
Posts: 20
Joined: Sun Jun 07, 2009 8:06 pm

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by mika » Wed Jun 10, 2009 10:33 am

tosta tuli vähän outo.

User avatar
Zero
Lead Developer
Lead Developer
Posts: 725
Joined: Sun Aug 26, 2007 2:30 pm
Location: Helsinki, Finland
Contact:

Re: Memory access Violation...hjälp..te ammattilaiset

Post by Zero » Wed Jun 10, 2009 1:32 pm

@mika:

Kun pastettelet koodia tänne, käytä "Code"-painiketta joka löytyy siitä lihavoinnin, kursivoinnin ja alleviivauksen vierestä uuden viestin kirjoitusnäytöllä. Silloin se ilmestyy omaan siistiin laatikkoonsa. Ko. painike luo kirjoitustilaan [ code ][ /code ] -tagit (ilman välilyöntejä), joiden sisään kirjoitat koodin, esim. [ code ]' Koodia...[ /code ]
CoolBasic henkilökuntaa
Johtava Suunnittelija
CoolBasic V3, CoolBasic Classic

http://www.coolbasic.com/blog

Post Reply