Kysymys

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
nassi-setä
Newcomer
Posts: 25
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:29 pm

Kysymys

Post by nassi-setä » Mon Sep 17, 2007 2:51 pm

nii että voisko tälläsen toteuttaa:
luoda
vihut tyypeillä
niille vihuille aseet tyypeillä
ja kudit

aika vaikeet varmaan

User avatar
Bagard
Newcomer
Posts: 46
Joined: Sun Aug 26, 2007 4:56 pm
Location: Finland

Re: Kysymys

Post by Bagard » Mon Sep 17, 2007 3:01 pm

Attention:

On kyllä taas hieno otsikko. Jatkossa sitten nimetään kunnolla nämä, tai alkaa varoitusta tulemaan!


User avatar
Harakka
Advanced Member
Posts: 430
Joined: Mon Aug 27, 2007 9:08 pm
Location: Salo
Contact:

Re: Kysymys

Post by Harakka » Mon Sep 17, 2007 3:32 pm

nassi-setä wrote:nii että voisko tälläsen toteuttaa:
luoda
vihut tyypeillä
niille vihuille aseet tyypeillä
ja kudit

aika vaikeet varmaan

Code: Select all

Type VIHU
  Field obj
  Field ase
End Type

Type KUTI
  Field obj
End Type
Aika helposti onnistuu. Jokaiselle viholliselle ladataan kuva objektina ja jos haluat aseen erikseen, ladataan sekin omana obkjektinaan. Kun ammutaan, luodaan uusi ammus kuti-kokoelmaan ja sijoitetaan se halutun aseen kohdalle (CloneObjectPosition uusikuti\obj,nykyinenvihu\ase).
Peli piirtokomennoilla - voittaja, Virtuaalilemmikkipeli - voittaja,
Sukellusvenepeli - voittaja, Paras tileset - voittaja
Vaihtuva päähenkilö - voittaja, Autopeli - voittaja sekä
Hiirellä ohjattava peli - voittaja B)

nassi-setä
Newcomer
Posts: 25
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:29 pm

Re: Kysymys

Post by nassi-setä » Mon Sep 17, 2007 8:20 pm

sori en keksiny muuta

siis miten käytän tota field ase:tta?
laitanko siis näin:

Code: Select all

botti\ase\luoti?

User avatar
Ilmuri
Developer
Developer
Posts: 277
Joined: Sun Aug 26, 2007 2:46 pm
Location: \o

Re: Kysymys

Post by Ilmuri » Mon Sep 17, 2007 8:30 pm

Tiäks, kannattais jopa lukea sitä manuaalia. Siellä on kaikkea siistiä. Saatat jopa oppia jotain (ainakin jos teet niitä tehtäviäkin :O).
EDIT:

Ai niin joo, ei, asetta ei käytetä kirjoittamalla

Code: Select all

botti\ase\luoti
.[/edit]
CoolBasic henkilökuntaa
Kehittäjä
CoolBasic Classic

User avatar
koodaaja
Moderator
Moderator
Posts: 1583
Joined: Mon Aug 27, 2007 11:24 pm
Location: Otaniemi - Mikkeli -pendelöinti

Re: Kysymys

Post by koodaaja » Tue Sep 18, 2007 3:24 pm

nassi-setä wrote:sori en keksiny muuta

siis miten käytän tota field ase:tta?
laitanko siis näin:

Code: Select all

botti\ase\luoti?
OMG. Et tokikaan. Tuohan etsisi aseessa olevaa luotia, ja tuskin sinulla sellaista on? Lisäksi tuo on CB:n syntaksia vastaan, ellet keksi, kuinka saat typeen fieldiksi uuden typen. Lisäksi olisi täysin epäloogista tehdä noin. Siis tallentaa panokset ne ampuneeseen aseeseen. Eli tuota botti\ase -härpäkettä käytetään määrittelemään, mitä asetta botti käyttää. Sitten esimerkiksi ampuessa toimitaan sen mukaan. Mutta ammukset itsessään tallennetaan tavalliseen tapaan ammustyyppiin.

nassi-setä
Newcomer
Posts: 25
Joined: Tue Aug 28, 2007 8:29 pm

Re: Kysymys

Post by nassi-setä » Fri Sep 21, 2007 3:36 pm

ok mut mul on toine ongelma kun tein äänen pelii monoks nii CB soittaa sen stereona ja sit se kuulostaa kaameelta

Post Reply