Page 1 of 1

Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 12:44 pm
by Raato
Kuinka tilesettiin voi muuttaa tilejä?
Kokeilin paintillä, mutta muutettujen alueiden kohdalle tuli vain valkoista, kun lisäsin ohjelmaan.
Pelin koodi on valmiina, mutta haluaisin oman näköisen pelin enkä valmista.

Kiitos jo etukäteen ;)

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 12:58 pm
by esa94
Anteeksi, nyt en ymmärtänyt. Ensinnäkin, tämä kuuluu Ongelmat-osioon. Toisekseen, tilesettejä voi ja pystyy muuttamaan paintilla. Muista vain että se muokattu osa korvaa sen mitä sen paikalla oli ennen. En myöskään ymmärrä, miten muokattujen alueiden kohdalle tulee pelkkää valkoista. Selitä enemmän tai heitä screenshotti.
EDIT:

Ai niin, koodikin olisi kiva nähdä.


Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 1:08 pm
by Koodiapina
Tilesetin kokoa ei voi jälkikäteen muuttaa, sen takia kannattaa varata vähän ylimääräistä tilaa. Ainakin näin muistelisin Tilesterin kanssa.

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 1:13 pm
by Raato
Otin tilesetin paint:iin ja muutin joitakin laatikoita 32*32.
Talletin kuvan ja avasin TileGenillä.
Tein taustakuvaa normaalisti.
Talletin taustan ja lisäsin Map:n CB:hen.
Kaikki omat muutetut tilet tulevat näkyviin Blankona.
Tätä tarkoitin.
Missä vika ?

:?

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 1:25 pm
by esa94
Raato wrote:Otin tilesetin paint:iin ja muutin joitakin laatikoita 32*32.
Talletin kuvan ja avasin TileGenillä.
Tein taustakuvaa normaalisti.
Talletin taustan ja lisäsin Map:n CB:hen.
Kaikki omat muutetut tilet tulevat näkyviin Blankona.
Tätä tarkoitin.
Missä vika ?

:?
Teit taustakuvaa? Mitä taustakuvaa?

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 1:28 pm
by Raato
Sorry, siis tein Map:pia. :) ja siihen tausta-kerrosta...oliko oikein ?

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 07, 2008 1:35 pm
by esa94
Voisitkos laittaa vaikka imageshackiin sen tilesetin niin katson josko siinä olisi vikaa?

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Mon Dec 08, 2008 2:05 pm
by Ilmuri
Tai sitten ihan vaan käytät väärää tilesettiä koodissa.

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Mon Dec 08, 2008 2:40 pm
by skinkken
Tilekarttoihin oikeastaan tallennennetaan tilen numero.

Esimerkki:

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Sun Dec 14, 2008 4:44 pm
by MaGetzUb
Tilesetin kokoa pystyy muuttamaan vain pystysuunnassa. :)

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Wed Feb 11, 2009 9:29 pm
by rami123
täälläkö on alettu mainostamaan? :|

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Wed Feb 11, 2009 9:32 pm
by Tuxi
rami123 wrote:täälläkö on alettu mainostamaan? :|
Niin juuri! Englanniksi Suomenkielisellä alueella.

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Thu Feb 12, 2009 12:49 am
by Awaclus
Tuxi wrote:
rami123 wrote:täälläkö on alettu mainostamaan? :|
Niin juuri! Englanniksi Suomenkielisellä alueella.
Eivät ne sitä katso. Kunhan vain pärryyttelevät spämmiä mihin sattuu.

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Fri Feb 13, 2009 6:10 pm
by Pate5
Siinä viestissä on semmoinen huutomerkin kuva, josta voi ilmoittaa viestistä adminille. Ei se viestien lähettely siihen auta.

Re: Tilesetin muuttaminen

Posted: Fri Feb 13, 2009 6:50 pm
by Dibalo
Poistettu.

Ei tarvitse käydä kommentoimaan sen enempää tälläisten spämmibottien tekosia. Riittää vain, että painatte sitä huutomerkkiä (raportoitte viestistä), niin ylläpito hoitaa loput. ;)