[Ratkaistu] CoolBasic hajosi täysin?

Voit pyytää apua ohjelmointiongelmiin täältä.
Post Reply
User avatar
CosmoConsole
Newcomer
Posts: 6
Joined: Mon Dec 02, 2013 9:33 pm

[Ratkaistu] CoolBasic hajosi täysin?

Post by CosmoConsole » Sat Apr 12, 2014 10:51 pm

Juu, enpä tiedä liittyykö tämä nyt ohjelmointiin niin paljoa, mutta kun yhdessä vaiheessa koodasin niin yhtäkkiä Avast varoitti troijalaisesta cbRun.exe tiedostossa. Painoin Estä vain siihen tiedostoon ja sen jälkeen kävin lisäämässä sinne poikkeuksen koko CoolBasicin kansioon.

Tämän jälkeen CoolBasic ei ole voinut kirjoittaa minnekään lainkaan. Kokeilin uudelleennimetä IDE-kansion IDE_old-kansioksi ja tuloksena oli, että kaikki kuvakkeet katosivat, ja tämän lisäksi se ei enää muista mitään avainsanoja, eikä tallenna avoinna olevia tiedostoja.

Jos yrittää vielä jotain suorittaa niin se sanoo ensin "Can't save this file. Check the writing permissions." ja kun painaa OK niin sanoo perään "Can't write source for compiler."

Onkos mitään ratkaisuja tähän pulmaan?
Last edited by CosmoConsole on Sun Apr 13, 2014 10:58 am, edited 1 time in total.

User avatar
Jani
Devoted Member
Posts: 741
Joined: Fri Oct 31, 2008 5:53 pm

Re: CoolBasic hajosi täysin?

Post by Jani » Sun Apr 13, 2014 10:12 am

Kokeile poistaa cbRun.exe Avastin karanteenista. Jos se ei auta, niin uudelleenasennus voisi olla paikallaan.
Dead men tell no tales. Also, Python rocks!
Codegolf: 99 bottles of beer (oneliner) - Water map partition

User avatar
CosmoConsole
Newcomer
Posts: 6
Joined: Mon Dec 02, 2013 9:33 pm

Re: CoolBasic hajosi täysin?

Post by CosmoConsole » Sun Apr 13, 2014 10:53 am

Jani wrote:Kokeile poistaa cbRun.exe Avastin karanteenista. Jos se ei auta, niin uudelleenasennus voisi olla paikallaan.
cbRun.exe ei näyttäisi olevan karaanteenissa. Olen myös kokeillut ladata CoolBasicin tiedostot uudestaan, mutta ei silti pysty kirjoittamaan minnekään. Kokeilen seuraavaksi vain pistää CoolBasicin täysin uuteen kansioon.

User avatar
CosmoConsole
Newcomer
Posts: 6
Joined: Mon Dec 02, 2013 9:33 pm

Re: [Ratkaistu] CoolBasic hajosi täysin?

Post by CosmoConsole » Sun Apr 13, 2014 10:58 am

Siirsinpä kansiota ja muutin IDE-kansion takaisin ja muutin paria asetustiedostoa niin ratkesihan se heti.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests